semir 26.06.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 cisza http://images24.fotosik.pl/6/118987f9ec6aeeaam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.06.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam, u mnie na razie cisza....chociaż w zasadzie nie całkiem bo cały czas coś się dzieje...obecnie na topie kanalizacja zewnętrzna .....a na budowie..... mamy zalany strop nad parterem (wszystko w dzienniku )...a w środe juz kogoś majster da i ruszamy z robota dalej....czyli ścianki działowe parteru, schody zewnętrzne, ściany zewnętrzne góry ...no i dach . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.07.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 u nas stan surowy otwarty instal.odkurzacza centr.gotowa dzis skończą elektrycy kanalizacja wew.skończona od poniedziałku pan od alarmu i anten i dekarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 06.07.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 HEJ JO TEŻ JE ZTELA ! ! ! Już od jakiegoś czasu chasam po tym forum a dopiero dzisiaj wpadłam na TĄ -NASZĄ grupę ,bo choć jeszcze nie buduję (prawdopodobnie w przyszłym roku ) to jestem jak najbardziej w temacie -nawet byłam na zjeżdzie muratora , chcę do grupy Cieszyniaków należeć . Mieszkam 12km. od Cieszyna dokładnie miejscowość Rudnik (koło Pruchnej) Semir Ciebie to wszędzie oglądam I w dzienniku i w galeri domów forumowiczów ,no i tu patrzę też zdjęcia twego domu ...ojeju jak fajnie że GOLEWO założyłeś tę grupę ..też myślałam że nikt z okolic nie buduje ...dagulkę to znam ..też była na zjezdzie -POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 07.07.2007 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 ) Semir Ciebie to wszędzie oglądam I w dzienniku i w galeri domów forumowiczów ,no i tu patrzę też zdjęcia twego domu witaj no bo na początku jak nie umiałem wklejac zdjecia to pisałem na galerii i na dzienniku,a potem to mi już było szkoda zlikwidowac ten albo ten wątek i teraz musze pisać w obu naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 09.07.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 WitamCzy zna ktoś w naszych okolicach (powiat cieszyński) jakiegoś dobrego i przede wszystkim niedrogiego kierownika budowy.Takiego,który jak trzeba to podjedzie na budowę i doradzi co i jak. pzdr darsalam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 09.07.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam wszystkich, budujemy w Wiśle Małej - myślę ,że mogę należeć do grupy cieszyńskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 12.07.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich, budujemy w Wiśle Małej - myślę ,że mogę należeć do grupy cieszyńskiej ? no jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 12.07.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 To też powiat cieszynski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Nooo, ludziska...coraz nas więcej...ja tak podzielona jestem...trochę piszę na Rybnickim (ale to chyba z sentymentu dla piszących tam bo są the best) ....a należę oczywiście do powiatu Cieszyńskiego . U mnie chopaki się za dach wczoraj zabrali .... a ja z małżem malujemy podbitkę...jak se pomysle, że 70 m2 mam pomalowac z dwóch stron ....nie wspomnę że tą heblowaną strone dwa razy ....to se mysle, że całe 2 tygodnie urlopu tak se przemaluje i nie odpocznę . Ale co tam, wazne że do przodu . Marzycielka.... zbieraj póki co wiedzę teoretyczną ...przydaje się jak znalazł...choć i tak w praktyce wychodzi mnóstwo trzeczy o których nie miałam zielonego pojęcia choć z teorii przygotowana byłam na 5 . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 16.07.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam wszystkich, budujemy w Wiśle Małej - myślę ,że mogę należeć do grupy cieszyńskiej ? no jasne raczej do powiatu pszczynskiego ale póki co mieszkam w powiecie cieszyńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 17.07.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 U mnie chopaki się za dach wczoraj zabrali .... a ja z małżem malujemy podbitkę...jak se pomysle, że 70 m2 mam pomalowac z dwóch stron ....nie wspomnę że tą heblowaną strone dwa razy ....to se mysle, że całe 2 tygodnie urlopu tak se przemaluje i nie odpocznę . Ale co tam, wazne że do przodu . no myśmy tez to przerabiali ,ale malowanie to nie taka straszna rzecz w przerwach kawke wypić u nas było 110 m2 i malowaliśmy 4 razy 2 tygodnie po 5-6 godz.dziennie jak was bedzie malować 2 to w jeden tydzień sie uwiniecie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 18.07.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 U nas malowali FACHOWCY duuuuużo razy (żeby było porządnie i nie już nie wracać do tego). Nie wiem jak to robili ,ale jedno okno mam tak zachlapane farbą ,ze nie mogę go domyć rozpuszczalnikiem... Wniosek : jak sobie sam nie zrobisz ... P.S. Wczoraj zamontowaliśmy wiszacy na "gebericie kibelek" - co za radość ,w prawdzie nie ma jeszcze kafelek ale zaczyna już się robić z tym naszym domku "domowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 19.07.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 ....znacie może ludziska jakiegoś niedrogiego notariusza (ha oni wszyscy są drodzy )...podobno w Ustroniu mniiej biorą niz w Cieszynie ....chodzi mi o przepis gospodarstwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 19.07.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 ....znacie może ludziska jakiegoś niedrogiego notariusza (ha oni wszyscy są drodzy )...podobno w Ustroniu mniiej biorą niz w Cieszynie ....chodzi mi o przepis gospodarstwa.... nie jestem pewna ale chyba wchodził przepis o jednakowych stawkach dla notariuszy ? P.S. robiliśmy przepis parę lat temu w Pszczynie i tak nas "zczesali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 20.07.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ....znacie może ludziska jakiegoś niedrogiego notariusza (ha oni wszyscy są drodzy )...podobno w Ustroniu mniiej biorą niz w Cieszynie ....chodzi mi o przepis gospodarstwa.... no ja własnie wiem że tańszy notariusz jest w Cieszynie od tego w Skoczowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 24.07.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 ....ojej nikt się tutaj nie pokazuje ...nawet semir ...co u Was słychać rodacy,gdzieś zapodział nam się autor załozyciel tej grupy,nie odzywa się ...chyba zapracowany ....Semir Ty gnasz z tą budową jak nie wiem (na bank napadłeś czy cuś ).....ale fajnie że tak szybko ,za niedługo będziesz mieszkał w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 ....ojej nikt się tutaj nie pokazuje ...nawet semir ....Semir Ty gnasz z tą budową jak nie wiem (na bank napadłeś czy cuś ).....ale fajnie że tak szybko ,za niedługo będziesz mieszkał w nowym domku no mam zamówionych fachowców to trzeba gnac z robotą a z tego co widze to ja tu zagladam dosc często:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 01.08.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 no dobrze napisałem ze zagladam dosc często reszta na wakacjach? miłego wypoczynku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.08.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 u nas dalej cisza przed burzą cicho i spokój na budowie pozdrawiam wszystkich tu zaglądających ale chyba jest ich niedużo mam tu jakby swój 2 dziennik budowy 15 wpisów na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts