darsalam 14.08.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam Dawno już tu nie zaglądałem bo nic się u mnie nie działo ale w końcu mam pozwolenie na budowę i w związku z tym szukam namiarów na dobrych murarzy lub jakąś mała firmę budowlaną.Jeżeli znacie takich z okolic Cieszyna,Zebrzydowic,Skoczowa czy Strumienia dajcie znać na forum lub na: [email protected] Czy w naszym regionie usługi budowlane też są takie drogie jak w innych częściach Polski .Jade w tym tygodniu pierwszy raz do murarza i nie mam pojęcia jaką cenę mi zaśpiewa pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.08.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam darsalam...namiary poszły na priv a tak w ogóle to mam już dach, za jakies 3 tygodnie zamkniemy nasz zabytek drzwiami i oknami.... jeszcze w tym sezonie zamierzamy wyrównać ziemię i zrobić taras...ale wcześniej kanalizacja (zaczną robić w piatek) ....dużo planów, mało czasu pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.09.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 u nas zamontowana brama garażowa w piątek maja montować okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 13.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ale tu cisza u nas już okna zamontowane, wytynkowane i załozone panele w ogrodzeniu pozdrawiam wszystkich zapracowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golewo 27.10.2007 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 heeeej!!!....witam i od razu przepraszam że nie było mnie tu ale byłem gdzie indziej (służżżzbowo oczywiście:)).....no i widzę że śląska cieszyński jednak sieę buduuuuje!!!!:)......no to pora na ans więc jutro wklejam fotki coby nie było że nic nie robię....dawajcie też co macie to podgoniumy resztę polski!! pozrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 31.10.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Może ktos z budujących rzuci namiarem gdzie można na śkąsku cieszyńskim zdobyć coś taniego na podsypkę - gruz,tłuczeń itp.Kierownik powiedział,że będe potrzebował tego aż 15 wywrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.10.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Cześć, najtaniej to chyba kamień kopalniany... jak ktoś ma pochytane to kamień za darmo, płacisz tylko za transport....gdzieś mam namiary, jak trzeba to poszukam . Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 02.11.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 podbudowa gotowa ,c.o gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 05.11.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Właśnie kopalniany i z odlewni mi odradza.Potem to może wszystko siadać może gdzieś koło Was ktoś rozbiera dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 09.11.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ja niedawno robiłam mostek i brałam kamień -tłuczeń z firmy lach. zapytam kierownika bud. o namiary jeśli będziesz potrzebować , chwalą też pana cieślara, który kompleksowo się tym zajmuje. jeśli chcesz prześlę ci jutro telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 09.11.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 juz od lutego jestem na forum ale na razie zbyt czesto się nie udzielam. mniej wiecej w tym czasie zrodziła się myślo o budowie. najpierw zaczęłam studiować fachowe pisma itp a pózniej wzięłam się do akcji. polecono mi architekta z cieszyna, który miał zrobić mi projekt i w cenie załatwić mi papierki- no cóz jest wieczny i leci w kulki..., 2 dni temu po burzliwej wymianie sama wkroczyłam do akcji. obiecał za ok. 17 listopada wszystko będzie gotowe, sama nie wiem czy w to wierzyć?trzymajcie kciuki !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 12.11.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 piec c.o już grzejezaczęli ocieplać dach,pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannamichal 18.11.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 witajciejestesmy tutaj nowymi. w grodniu powinnismy dostac pozwolenie na budowe i na wiosne planujemy zaczac budowac w gorkach wielkich ale do tej pory jeszcze nic nie znalezlismy tzn. ekipy budowlanej, kierownika budowy itd.moze ktos dac namiary na jakas niedroga firne i kierownika i gdzie mozna najtaniej kupic materialy budowlane. szukamy tez wykonawce do studni tradycyjnej (kopanej)z gory serdecznie dziekujemy pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 19.11.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 witajcie jestesmy tutaj nowymi. w grodniu powinnismy dostac pozwolenie na budowe i na wiosne planujemy zaczac budowac w gorkach wielkich ale do tej pory jeszcze nic nie znalezlismy tzn. ekipy budowlanej, kierownika budowy itd. moze ktos dac namiary na jakas niedroga firne i kierownika i gdzie mozna najtaniej kupic materialy budowlane. szukamy tez wykonawce do studni tradycyjnej (kopanej) z gory serdecznie dziekujemy pozdrowionka mam ekipę właśnie z Górek moge wam wysłac nr.tel na priv. a materiały kupuje w betex w górkach tez maja przystepne ceny. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela78 19.11.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Semir-Witam, ja równiez mam zamiar budowac się w przyszłym roku w okolicach Bielska dlatego bardzo byłabym wdzięczna za przesłanie mi numeru tel na priv ekipy z Górek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 19.11.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Semir- Witam, ja równiez mam zamiar budowac się w przyszłym roku w okolicach Bielska dlatego bardzo byłabym wdzięczna za przesłanie mi numeru tel na priv ekipy z Górek. Pozdrawiam wysłałem na priv. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannamichal 20.11.2007 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 wie moze ktos gdzie kupic w okolicy ogrodzenie betonowepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 22.11.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 wie moze ktos gdzie kupic w okolicy ogrodzenie betonowe pozdrawiam zapytaj może w firmie sikora ogrodzenia na pokolenia w górkach tel.033-8536127 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin i Agnieszka 23.11.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Hej chciałbym dołaczyc do waszego grona jestem z okolicy cieszyna ,budowe domu chce rozpoczac na wiosne bo teraz juz nie bardzo:) Bede budowac ISKIERKE czy ktos juz budował ten dom lub buduje?? ,oczywiscie jestem juz po wszystkich sprawach papierkowych teraz tylko szukam materiałów itd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.11.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Witaj... my budujemy w Zebrzydowicach.... do Cieszyna taka sama odległośc jak do Jastrzębia ... życzę powodzenia w budowie... my najgorsze już mamy za sobą...teraz juz tylko spokojnie wykańczać dom i się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts