golewo 29.11.2007 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ja niedawno robiłam mostek i brałam kamień -tłuczeń z firmy lach. zapytam kierownika bud. o namiary jeśli będziesz potrzebować , chwalą też pana cieślara, który kompleksowo się tym zajmuje. jeśli chcesz prześlę ci jutro telefon robiłaś mostek??!!!...łał!...to brzmi bardzo konkretnie:) ...to taki duży most? masz rzekę przez działkę czy na dziko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannamichal 03.12.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ale cisza, chyba wszyscy w sen zimowy zapadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.12.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 jak niedzwiedzie poszli spać , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 jassssne ...chciałabym ale niestety trzeba przez to wszystko przejść świadomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szowin 18.12.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam wszystkich, buduję się w Cieszynie, w tej chwili kończę (tzn. nie ja osobiście ) stan surowy. Moglibyście się podzielić namiarami na sprawdzone firmy od c.o. (podłogówka + grzejniki), tynki i wylewki. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.12.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Cześć, namiary poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szowin 18.12.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Pięknie dziękuję daggulka To jeszcze gdyby ktoś miała namiary na fachowców od tynków (cem-wap) i wylewek... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 27.12.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 u nas przerwa w pracach po ,Nowym Roku znow bedą przybijac płyty g-k. pozdrowienia i Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 28.12.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Hej chciałbym dołaczyc do waszego grona jestem z okolicy cieszyna ,budowe domu chce rozpoczac na wiosne bo teraz juz nie bardzo:) Bede budowac ISKIERKE czy ktos juz budował ten dom lub buduje?? ,oczywiscie jestem juz po wszystkich sprawach papierkowych teraz tylko szukam materiałów itd. Pozdrawiam mam tu link do iskierki http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2236784#2236784 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silwia2000 31.12.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Witajc My zamierzamy budowac w Wisle - Jaworniku. Oprocz dzialki i projektu ( jeszcze niekupionego), mamy wspaniale marzenia. Mamy nadzieje ze uda nam sie ruszyc na lato 2008. Pozdrawiam i zycze wszystkim udanej zabawy Sylwestrowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.01.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 drzwi wejściowe zamontowanepłytki do łazienek zamówione(mają zacząc układać do 3 tygodni) pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luk_Ewa 11.01.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witajcie. na wiosnę zaczynamy budowę domu w Goleszowie. Właśnie skompletowaliśmy dokumentację do pozwolenia na budowę, a w międzyczasie zamawiamy i kupujemy już materiały na budowę, bo idą podwyżki. Dom będzie z ytonga 36,5 wg mocno zmodyfikowanego projektu o nazwie Bukowo z garażem. Zapraszamy do naszego dziennika. Powodzenia dla wszystkich, którzy zaczynają i dla tych, którzy już zaczęli.... Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P. 07.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Chciałam Wszystkich serdecznie przywitać! Jesteśmy z mężem szczęśliwymi posiadaczami pięknej działki w Hażlachu. Przed nami trudny wybór projektu. Mam pytanie czy sprawdzaliście tzw. żyły wodne? Czy warto sie tym przejmować. Może znacie kogoś z okolic Cieszyna od "żyłek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.02.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Chciałam Wszystkich serdecznie przywitać! Jesteśmy z mężem szczęśliwymi posiadaczami pięknej działki w Hażlachu. Przed nami trudny wybór projektu. Mam pytanie czy sprawdzaliście tzw. żyły wodne? Czy warto sie tym przejmować. Może znacie kogoś z okolic Cieszyna od "żyłek" gdy jest żyła wodna pod domem , ma sie dawać jakies płyty aluminiowe, żeby odbijały promieniowanie, my daliśmy pod wylewke Vaphoterm lepiej ociepla niż styropian 70% a z dwóch stron jest pokryty folia aluminiową a to czy sprawdzać czy nie ? hmm. zdania sa podzielone, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 08.02.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witam Cie Justyno!! Jak fajnie że bedziecie się tak blisko budować ...prawie ze sąsiadka...(ta sama gmina,mieszkam w sąsiadujacej miejscowości ),bardzo się cieszę. ...znam jednego faceta który by chyba umiał sprawdzic ,czy masz te żyłki nr .tel.033-8568-641 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P. 08.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dziękuję Wam za porady!Mam jeszcze pytanie, czy możecie polecić solidne firmy budowlane?Z góry dzięki!Chej marzycielko74 o mały włos też zamiast Hażlacha miał być Rudnik, ale w końcu nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 13.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ...ojeju ...jak się domysliłas ze jestem z Rudnika serdeczne pozdrowiena dla przyszłej sasiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 15.02.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Hej Justyna...to znowu ja ...dzisiaj sie dowiedziałam jak bardzo wazne jest aby nie budowac domu na zyle wodnej...dotad też o tym wiedziałam ale nie zdawałam sobie sprawe ze jest to az tak istotne.. ludzie zamieszkujacy taki dom czesto choruja...teraz to widze na własnym przykładzie...my napewno sprawdzimy miejsce w którym bedziemy stawiac nasz dom...ja Ci podawałam tel. do jednego niby speca od tych spraw ...ale nie jestem pewna jego (nie ma sprawdzonych opini...dzisiaj dostałam namiary na jednego faceta z Bielska...który jest naprawdę dobry w wykrywaniu żył wodnych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P. 16.02.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Cześć! Marzycielko74 napisałaś gdzieś na początku tego wątku gdzie masz działkę, dlatego wiem Podziel się jak możesz namiarami na tego speca z Bielska. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 18.02.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ...ja o tym facecie usłyszałam od jednej znajomej..podobno jest to juz starszy pan i nie zabardzo chce jezdzic już do ludzi .....ale ja sama chyba bym juz wolała pojechac po niego ,aby mi wykrył te żyły w. ...bo podobno jest naprawdę dobry...tel przesyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts