Justyna P. 19.02.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Serdecznie dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 25.02.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 u nas łazienki na ukończeniu teraz tzw. biały montaż montują baterie a malarze zaczną malować 1 raz pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P. 25.02.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Cześć!Mam kolejny problem na etapie przygotowań do budowy. Wiem, że w mojej okolicy nie będzie kanalizacji tak więc przymierzam się do oczyszczalni z drenażem. Dystrybutorzy oczyszczalni zalecają przeprowadzenie badań gotechnicznych.Czy ktoś z was robił takie badania w okolicy Hażlacha? Jeżeli tak to poproszę o namiary na firmę.Marzycielko74 jestem ciekawa czy działkę masz już po badaniach. Nasz projekt jest już u architekta i sprawa trochę przycichła.Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 26.02.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Cześć! Mam kolejny problem na etapie przygotowań do budowy. Wiem, że w mojej okolicy nie będzie kanalizacji tak więc przymierzam się do oczyszczalni z drenażem. Dystrybutorzy oczyszczalni zalecają przeprowadzenie badań gotechnicznych. Czy ktoś z was robił takie badania w okolicy Hażlacha? Jeżeli tak to poproszę o namiary na firmę. Marzycielko74 jestem ciekawa czy działkę masz już po badaniach. Nasz projekt jest już u architekta i sprawa trochę przycichła. Pozdrowienia! my też zakładaliśmy oczyszczalnie , ale nierobiliśmy żadnych badań,przy kopaniu na prąd , wode, gaz było widać jaka to ziemia , i taka oczyszczalnie wybraliśmy, oczyszczalnie zakładała nam firma z Cieszyna to tel . do nich 691761763, lub 033-8575409, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 11.03.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 malarze pomalowali wszystko 1 raz i wytynkowali wiatrołap,klatke schodową i hol,rynny spustowe założone,czekamy na założenie balustrad na balkonach.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADRPOR 18.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Czy moze mi ktos polecic dobra firme do wykonania fundamentow? Prosze o informacje na PW. Bede budowac w Skoczowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 20.03.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 balustrada jedna już zamontowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 20.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 hej juz za 2 miesiące wystartuję z budową w Hażlachu, czy ktoś mógłby mi polecić jakiegoś sensownego kierownika budowy z okolic?_________________boslak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 02.04.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Zna ktoś w naszych okolicach jakąś wypożyczalnie sprzętu budowlanego,gdzie można by wypożyczyć maszynę do ubijania pospółki między ścianami fundamentowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 02.04.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Zna ktoś w naszych okolicach jakąś wypożyczalnie sprzętu budowlanego,gdzie można by wypożyczyć maszynę do ubijania pospółki między ścianami fundamentowymi firma PROFI w wilamowicach koło Skoczowa tel.033-8534807 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 18.04.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 A jednak istnieje grupa Cieszyn:-) Ja szukam mebli kuchennych, macie ajkiś sprawdzonych stolarzy, studia? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.05.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 u nas rozpoczęli kłaść parkiet , przygotowujemy ziemie pod trawnik.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.05.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Szukam ekipy do budowy domu w okolicach Jastrzębia Zdroju (Śląsk) od podstaw.... na gwałt ... mojej koleżance w ostatniej chwili odmówiła ekipa ...SPRAWA BARDZO PILNA - PROSZĘ O POMOC (kredyt załatwiony, pierwsza transza na koncie a ekipy niet ) . Babeczka załamana...trza pomóc . Jeśli ktoś coś wie, proszę info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 02.06.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 relacja z budowy trawnik gotowydrzwi wewnetrzne zamontowaneocieplanie domu trwaukładanie płytek w domu dokończone zostały tylko balkonyparkiety lakierowane na gotowo i tyle narazie pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luk_Ewa 15.06.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witajcie, czy ktoś z was ma może stemple na zbyciu? Potrzebuję gdzieś ok. 60 sztuk... Jeśli coś wiecie, proszę o wiadomość na PW. Pozdrawiam wszystkich budujących "stela" Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P. 10.07.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witam po długiej przerwie! Za tydzień odbieramy pozwolenie na budowę Zabieramy się więc ostro do pracy, ale mamy również parę pytań i będziemy wdzięczni za podpowiedzi. 1.Gdzie kupić beton w okolicach Cieszyna w dobrej cenie i jakości? 2.Które składy budowlane są godne polecenia? 3.Gdzie można kupić deski (na szope)? Z góry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 12.07.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Justyna wyslalam Ci namiary na prywatne konto pozdrawiamasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 29.07.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Witam Potrzebuje namiary na cieśli z naszych okolic.Ci wymienieni w tym wątku są już zajęci.Obdzwoniłem wczoraj kilku wszyscy mają ten rok pozajmowany Do JustynyP najtańszy beton mają w Warszowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 29.07.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 wysłałam na prywatna skrzynke namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 29.07.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 pustaki akustyczne POROTHERM 25 mam na zbyciu około 40 sztuk, wiem że to malo chodliwy towar, ale na wszelki wypadek pytam czy ktos nie jest zainteresowany kupnem, sprzedam tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts