Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Cieszyn i okolice! - meldować się!!!:)

golewo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 206
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć!

Mam kolejny problem na etapie przygotowań do budowy. Wiem, że w mojej okolicy nie będzie kanalizacji tak więc przymierzam się do oczyszczalni z drenażem. Dystrybutorzy oczyszczalni zalecają przeprowadzenie badań gotechnicznych.

Czy ktoś z was robił takie badania w okolicy Hażlacha? Jeżeli tak to poproszę o namiary na firmę.

Marzycielko74 jestem ciekawa czy działkę masz już po badaniach. Nasz projekt jest już u architekta i sprawa trochę przycichła.

Pozdrowienia!

Cześć!

Mam kolejny problem na etapie przygotowań do budowy. Wiem, że w mojej okolicy nie będzie kanalizacji tak więc przymierzam się do oczyszczalni z drenażem. Dystrybutorzy oczyszczalni zalecają przeprowadzenie badań gotechnicznych.

Czy ktoś z was robił takie badania w okolicy Hażlacha? Jeżeli tak to poproszę o namiary na firmę.

Marzycielko74 jestem ciekawa czy działkę masz już po badaniach. Nasz projekt jest już u architekta i sprawa trochę przycichła.

Pozdrowienia!

my też zakładaliśmy oczyszczalnie , ale nierobiliśmy żadnych badań,przy kopaniu na prąd , wode, gaz było widać jaka to ziemia , i taka oczyszczalnie wybraliśmy, oczyszczalnie zakładała nam firma z Cieszyna to tel . do nich

691761763, lub 033-8575409,

pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Szukam ekipy do budowy domu w okolicach Jastrzębia Zdroju (Śląsk) od podstaw.... na gwałt :lol: ... mojej koleżance w ostatniej chwili odmówiła ekipa ...SPRAWA BARDZO PILNA - PROSZĘ O POMOC (kredyt załatwiony, pierwsza transza na koncie a ekipy niet :evil: ) . Babeczka załamana...trza pomóc :D .

Jeśli ktoś coś wie, proszę info na priv.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Witam po długiej przerwie!

Za tydzień odbieramy pozwolenie na budowę :D

Zabieramy się więc ostro do pracy, ale mamy również parę pytań i będziemy wdzięczni za podpowiedzi.

1.Gdzie kupić beton w okolicach Cieszyna w dobrej cenie i jakości?

2.Które składy budowlane są godne polecenia?

3.Gdzie można kupić deski (na szope)?

Z góry dziękuje!

• 3 weeks później...