Justyna P. 31.07.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Dziękuję za wszystkie namiary. Pozwolenie już mamy czekamy jeszcze na uprawomocnienie. Chcemy w tym roku zrobić fundamenty. Wszyscy fachowcy radzą lać w grunt. Czytam na forum na ten temat, ale opinie różne. Na pewno kłopot z hydroizolacją i ociepleniem, ale to też podobno zbędne . I komu tu wierzyć? Jeżeli ktoś z was zna konkretnego kierownika budowy to proszę o namiary. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam wszystkich budujących w okolicy Cieszyna. Żałuję, że dopiero teraz zajrzałam do działu "Grupy budujące" , bo też jestem z okolic Cieszyna i tam też buduję wymarzony domek. Mam nadzieję, że mogę się do Was przyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P. 10.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam w grupie !!! Jakoś zrobiło sie cicho u nas. Nikt nie pisze . Wszyscy chyba na budowach. Może już meble kupują. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 11.08.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Cisza letnia , wakacyjna u nas ogród powolutku przypomina ogród czekamy na meble do sypialni , oświetlenie i ogrodzenie z przodu ogrodu. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.08.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 my już mieszkamy .... dom w środku wykończony , została do zrobienia elewacja i ogród który jest obrazem nędzy i rozpaczy pobudowlanej mam pytanko do mieszkających ...skąd bierzecie ekogroszek i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.08.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 U nas trwa wykończeniówka. Właściwie to się wlecze Górę mamy już pomalowaną, ale trzeba dokleić kilka płytek w górnej łazience (które po zafugowaniu okazały się uszkodzone i było je trzeba wykuć), dokończyć płytkowanie przedpokoju i dolnej łazienki i ściany w kuchni. Dzisiaj montują drzwi do kotłowni. Meble kuchenne się już robią, sprzęty kuchenne czekają w garażu . Ogród nie jest w najlepszym stanie , ale co ma wisieć nie utonie. Mam do Was pytanie, potrzebuję fachowca od balustrady wewnętrznej, musi być metalowa, bo wszystko w płytkach i drewno by nie pasowało. Chromoniklowa odpada ze względu na cenę (pytałam - porażająca). Jeśli ktoś z Was ma jakieś sugestie, to będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.08.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Zobacz w moim dzienniku budowy - mam balustradę metalową....jesli jesteś zainteresowana- napisz na priv to podam namiary na fachowca od balustrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.08.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Bardzo Ci dziękuję Smoczyco za odzew, bardzo mi się podoba Twoja balustrada, właśnie o czymś takim myślałam . Jeśli możesz, to prześlij mi namiary na producenta, a jeśli możesz, to napisz ile Cię kosztowała, bo nie wiem czy mam się na co porywać . Moja większa połówka umówiła się też z jakimś gościem na pomiar, bo bez tego nikt nie chce podać nawet orientacyjnej ceny Zazdroszczę Ci gotowego domku Nie mogę sie doczekać, kiedy nasz będzie gotowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Balustrada w dwóch częściach (nie było innej opcji-schody były wylane "niestandardowo" ) , ogólnie jest jej około 3m , do tego poręcz o długości 1,60m ...za całość zapłaciłam 960zł (+100zł za przejzdy których były dwa-pomiar i montaż). Jestem zadowolona, balustrada wygląda w rzeczywistości ładniej niż na zdjęciach . Znalazłam ofertę balustrady na allegro.... mogę z czystym sumieniem polecić Pana Jacka....bardzo "w porządku" człowiek- nie było kompletnie żadnych przebojów- szybko, profesjonalnie i na temat .....acha, no i do tego niedrogo ( metr bieżący balustrady wyszedł 260zł, mert poręczy 100zł). Tutaj masz linka do jego aukcji ...nawet ma tam zamieszczone zdjęcie mojej balustrady ....muszę mu wysłać uaktualnione - znaczy ładniejsze z juz pomalowanymi ścianami i kompletnymi podłogami http://www.allegro.pl/item411957341_blustrady_kraty_niskie_ceny_.html Kochana ...zobaczysz - zleci jak z bicza i też będziecie mieszkać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Bardzo Ci dziękuję za namiar na pana "balustrdowego". Poczekam jeszcze na wycenę z mojego terenu. Jeśli będzie nieciekawa, to przypuszczę atak na pana z Allegro/ Jeszcze raz dzięki za słowa otuchy. Może się to jakoś ruszy, dzisiaj majstry się trochę pokręciły po domu no i znowu coś do przodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 12.08.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Które tartaki w naszej okolicy są godne polecenia?Jeśli ktoś zna jeszcze jakiś cieśli to także chętnie proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.08.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ja brałam drewno na więźbę z Mszanej w Jastrzebiu w tartaku u Pana Turka - ale pewnie macie gdzies bliżej w cieszynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 28.08.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Znalazłem tartak w Kaczycach(rozwija się,dopiero tnie 2 rok).Ceny dość atrakcyjne.Czy ktoś już może korzystał z jego usług?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nestor_2005 28.08.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Ogólnie mnie polecają tartak w Lesznej Górnej. Brałem już tam deski. Można się dogadać co do cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 12.09.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 dzień dobry chcialam zapytac czy ktos miał do czynienia z firmą HEMOS ktora robi okna PCV? jakies dosiwadczenia i wrazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nestor_2005 13.09.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Gdzie mają siedzibę? Co ciekawego prezentują?Może się przejdę zapoznać z ofertą. Też wkrótce będę kupował okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 19.09.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Podciągam całą grupę.Tez jestem zainteresowany tematem okna w cieszyńskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.09.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 My kupowaliśmy w Cieszynie w firmie DOMART na ul. Michejdy. Kupowaliśmy Decenica, a teraz mają tam Oknoplast (dobieraliśmy do werandki, która powstała później niż dom). Jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 19.09.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 HEMOS jest na Michejdy i mają oni okna na profilach Brugmanna, niestety nie skorzystam zi ich oferty (atrakcyjnej cenowo w stosunku do Oknoplastu) bo zmiana koncepcji nastąpiła i okna beda drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nestor_2005 24.09.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A ja niedawno spotkałem się z opinią jednego ze sprzedawców (prowadzi kilka firm), że w dzisiejszych czasach już nie ma kiepskich okien, bo by producenta reklamacje zjadły. Takie były w latach 90"tych, ale się skończyły (głównie w sądach) Należy więc wybierać te co się podobają i które kieszeń puści Zgadzacie się z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts