baba na budowie 17.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A czy ja mogłabym dostać namiary na ekipy budujace piwnice, sciany i dachy? Nie wiem czy ropoczniemy jesienia, ale musimy się zaczac rozgladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 22.02.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam Dołączam również do Waszej Grupy. Na razie dopiero projektujemy - zamierzamy wystartować latem lub wczesną jesienią. Zero chcemy mieć jeszcze w tym roku , a jak sie uda to może i więcej zeleżne od zimy Oczywiście w Zebrzydowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 22.02.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Zapomniałem dodaćWdzięczny będę za wszelkie info o wykonawcach w okolicy? proszę też o opinie o składzie Hadexu w Zebrzydowicach - jak współpraca, ceny rabaty transport itp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luk_Ewa 23.02.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Zapomniałem dodać Wdzięczny będę za wszelkie info o wykonawcach w okolicy? proszę też o opinie o składzie Hadexu w Zebrzydowicach - jak współpraca, ceny rabaty transport itp. Pozdrawiam Cześć, ja kupowałem większość materiałów w Hadexie w Ochabach Wielkich. Z tego co pamiętam, to Hadex miał we wszystkich swoich hurtowniach porównywalne ceny - a porównywałem Żory, Zebrzydowice i Ochaby. Akurat miałem najbliżej z Ochab i dogadałem się ze sprzedawcą na fajne rabaty, biorąc więcej materiału na stan surowy. Ale już np. dachówkę bardziej mi się opłacało kupić w Marexie w Górkach Wielkich. Tania hurtownia jest też u Koterbickiego w Kończycach Wielkich. Sprawdź sobie też w Lubarze w Rybniku. I przede wszystkim - targuj się o każdą złotówkę i dobrze przygotuj się do rozmowy ze sprzedawcą, sprawdzając ceny w okolicznych składach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 27.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witam ponownieCzy możecie polecic jakiegoś projektanta okolicznego - może tego który robił Wam adaptacje lub indywidualny projekt - jak to wygląda cenowo. Mnie dziś zaoferował się jeden projektant że zrobi projekt 120 m uż za kilkanaście tysiecy - jestem w lekkim szoku - drugiego mam za 4 prossę o opiinię?[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 nikt nie zna elektryków w cieszyńskim . Masz już tego elektryka? Dopiero teraz zajrzałam do cieszyńskiego wątku po dłuuugiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.02.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 a jaką opinie wsrod budujących ma firma Baron z Drogomyśla, juz pytalam kiedys czy ktos ma ogrzewanie ścienne (ale nie grzejnuki, tylko taka podlogówka ale na ścianie, ale cisza w eterze), moze ktos ma i uzywa i moze polecic albo i przestrzec? pozdrawiam budujacych z regionu cieszyńskiego Baron zajmuje się podłogówką i ściennym chyba od 1971 roku (najpierw wypróbował na sobie). Zna się na rzeczy. Nasi znajomi mają podłogówkę + ścienne od 12 lat i są z obu rozwiązań bardzo zadowoleni. My też się na to zdecydowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.03.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a jaką opinie wsrod budujących ma firma Baron z Drogomyśla, juz pytalam kiedys czy ktos ma ogrzewanie ścienne (ale nie grzejnuki, tylko taka podlogówka ale na ścianie, ale cisza w eterze), moze ktos ma i uzywa i moze polecic albo i przestrzec? pozdrawiam budujacych z regionu cieszyńskiego sorki ze tak późno , u szwagra zamontowali w zeszłym roku firma Baron podłogowke na ścianie , po zimie sobie chwali że dobrze to działa,zreszta całą instalacje mu robila firma Baron.jest z nich zadowolony. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek3232 05.04.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 witamczy zostały może komuś stemple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.04.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nie, mieliśmy pożyczone od majstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 08.04.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 witam czy zostały może komuś stemple Mi zostały. Sami je ścinaliśmy w styczniu 2008.Najpierw korzystała z nich siostra a potem ja.Większość 2,5 m.Miał je brać sąsiad ale narazie cisza.W końcu muszę z nimi zrobić porządek No i ze 4 worki klinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 23.04.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Pytanie z innej beczki -pochwalcie się ekipami robiącymi tynki wewnętrzne agregatem z naszego regionu.Najlepiej,żeby nie byli drodzy no i dobrzy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.04.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Nam robił pan Jacek Sikora z Goleszowa. Szybko, porządnie i cena nie porażała w porównaniu z innymi wykonawcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sega 28.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam,Dopisuje sie do grupy. Na dzien dzisiejszy mam tylko kawalek dzialki, podlaczona wode, zielona trawke i piekny widok na gory. Jestem zielony, wiec czesto bede zadawal pytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.04.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Życzymy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga_2 01.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dołączam do grupy budujacej. Pruchna, okolice Skoczowa, czyli prawie Żabi Kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga_2 01.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Szukamy ekipy do wykończenia (gładzie,parapety, kafelki i takie tam ). Czy macie sprawdzonych fachowców? Z firma, która budowała domek rozstajemy się i zaczynamy nowe poszukiwania.Budowa w Pruchnej. Jeżeli potrzebujecie dobrego elektryka, ekipę cieśli, firmę od oczyszczalni ścieków, mogę podać namiary. Pracowali u nas i jesteśmy baaaaaaaardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 07.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 witamja poprosze o namiar właśnie się rozglądam za ekipa na stan surowy przyda sie tez namiar na elktryka i gościa od oczyszczalni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anita260 13.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 To ja też poproszę o elektryka . Ruszamy za tydzień w Cieszynie i aż się boję...Ale odwrotu nie ma, kredyt wzięty, umowa z wykonawcą podpisana. No to do roboty! pozdrowienia A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 24.05.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Copecz moich doświadczeń architekci sa duuuzo drozsi. Jak nie zalezy Ci, aby Twój dom znalazł sie w czołówce swiatowej architektury 2010, a wystarczy Ci spokojna, sprawdzona architektura i chcesz po prostu miec praktyczny dom dla siebie, to zatrudnij budowlanca z uprawnieniami. My tak zrobilismy. Widzielismy domy projektowane przez ta pania i nam sie podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts