AniaS79 13.03.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 To jest skóra naturalna - jak najbardziej. Reszta na priv Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 13.03.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Cześć Aniu, czy kupiłaś te meble zamawiając wcześniej, czy po prostu stały w sklepie i Ci sie udało kupic "od reki". Ostatnio były "dni otwarte" w Klerze i zniżki na niektore modele, ale to i tak wydawało sie dość drogo.Czy do Twojego zestawu mozna dokupić tez "dwojkę"?Bardzo ładny ten zestaw który masz, tylko ja martwie się czy moge pozwolić sobie na taką sofę w pokoju o 25 metrach kw. Jeśli potrzebne są jakieś "podchody" w tych zakupach to również poproszę o wskazówki na priv A z innej beczki - jak zrobić takie światełka za ścianką? Uroczy nastrój w tym pokoiku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 13.03.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Wiadomość na priv poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.03.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Aniu - czy ja też mogę prosić o namiary i szczegóły?Meble bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma1719500095 13.03.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Aniu, dawaj namiar na forum - wzbudzilas ogolne zainteresowanie. Jesli nie masz oczywiscie nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.03.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ja tez poprosze o namiary i info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 13.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 sofka super, kolor ekstra.Mebelki z firmy red apple - moge zapytać jak dlugo czekałaś na komodę?My zamówiliśmy szafki nocne i komode i czekamy już 2 m-c i co najgorsze nie wiadomo kiedy będzie.Jedynie łóżko udało nam się szybko kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 13.03.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Aniu dzięki za błyskawiczna odpowiedź. Ja nie raz byłam ogladać te kanapy w Roździeniu, ale czy myślisz o sklepie firmowym "Kler"? Tam ceny są "dostojne" jak meble Na dodatek teraz doczytałam,że Twoja to nie sofa lecz rozkładana kanapa - więc tym bardziej spodobały mi sie cenowo i "wyglądowo" Pan z salonu w Kielcach zrobił mi kalkulację na serię D030 ( 3,2,1) na kwotę prawie 8 tyś bez opcji do spania. Mam nadzieję, że dobrze zrobiłam nie łaszcząc sie na tę wielka promocję i trochę odczekałam. Może dzięki Tobie uda sie trochę zaoszczędzić - juz się cieszę. A czy za tą gipsową ścianką sa halogenki z transformatorem czy wystarczą zwykłe na zaróweczki?? Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 13.03.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 sofka super, kolor ekstra. Mebelki z firmy red apple - moge zapytać jak dlugo czekałaś na komodę? My zamówiliśmy szafki nocne i komode i czekamy już 2 m-c i co najgorsze nie wiadomo kiedy będzie. Jedynie łóżko udało nam się szybko kupić. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba coś około 2 tygodnie. Na pewno nie dłużej. A kolor sofy.. hmmm.. fajny, ale bardzo... WYMAGAJĄCY czy myślisz o sklepie firmowym "Kler"? Nie. Myślę o sklepie obok. Tam są oferty wielu różnych producentów. doczytałam,że Twoja to nie sofa lecz rozkładana kanapa Niezupełnie kanapa, ale rozkładana Tę dużą poduchę z siedziska się zdejmuje. Pod nią jest stelaż. Dokładnie tak, jak w sofach od Kler'a. czy za tą gipsową ścianką sa halogenki z transformatorem czy wystarczą zwykłe na zaróweczki?? Zwykłe halogenki Aszko. Nie ma transformatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 22.03.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Aniu, dziekuję za wyczerpującą odpowiedź. Trzeba przyznać,że te mebelki "czerwone jabłko" pasują jak od kompletu do nóżek przy kanapie. Pomysł na oswietlenie bardo mi się podoba, tylko nie wiem dlaczego mój majster tak dużo sobie życzy za taką gipsową "wymyślność" U mnie czas oczekiwania na "red apple" to 8-9 tygodni. Widocznie na prowincji tak bywa Pozdrawiam i dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 29.12.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Ja też poproszę namiary na producenta tych mebli. Są świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 29.12.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 robertus, a masz gdzieś zdjecie IBIZY, bo strone to mają "cienką" i nic tam nie ma chyba troszke po czasie ale wklejam IBIZE z Almi Decor http://produkty.almi-decor.com/images/produkty/07696.jpg http://produkty.almi-decor.com/images/produkty/019707.jpg http://produkty.almi-decor.com/images/produkty/07699.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Women 29.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Ewo! Ktoś poprzednio miał rację, daj adres firmy na forum. Nie stracisz tyle czasu! . A oni powinni z wdzięczności dać Ci procent od sprzedaży . Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 29.12.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Aniu, ja tez bardzo prosze o namiary na te meble. Co prawda jeszcze troche czasu nam zostało, ale zawsze lepiej sie wczesniej rozejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 29.12.2006 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Aniu, ja tez bardzo prosze o namiary na te meble. Co prawda jeszcze troche czasu nam zostało, ale zawsze lepiej sie wczesniej rozejrzec I ja też proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajja 30.12.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ja też bardzo proszę. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burstynek 02.01.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Ja ze swojej strony polecam Bydgoskie Fabryki Mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 02.01.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 użytkuję Firde z Domo Faber w skórze - polecam i kanape rozkladana z BFM (Etap) w obiciu materiałowym - też polecam.Kanapa z BFM mam rozkładana - jest to jedyna firma, która robi kanapy rozkładane, takie wyjeżdzane na kułeczkach a nie w stylu łóżka polowego jak większość innych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.01.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Piękne meble robi poznańska Noti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 04.01.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 witam, a ja mam już taką sofkę ze skóry:) jak tutaj: http://www.galameble.com/index.php?lang=_pl&m=kat&id=5 co prawda nie taką jaką chcieliśmy tzn. zamówiliśmy nierozkładaną a przyszła rozkładana (niestety twardawa i czasem poduszki się wysuwają ) - ale do czasu wymiany mamy sobie używać. jak dotąd - prawie 3 tygodnie zero problemów a i farba plakatowa schodzi bez problemu wątek poświęcony tej sofce był tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1423210&highlight=#1423210 pattaya - byłem długo nieobecny na forum ale wydawało mi się, że będziesz się trzymał równych 4k na liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts