basiaijurek 01.03.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Drodzy forumowicze. Ja, GAPA, nakupiłam jesienią wiele cebul tulipanów, a potem zapomniałam je posadzić, bo je diabeł ogonem przykrył. Czy nadają się teraz do wyrzucenia, czy też można je jeszcze jakoś wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.03.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Zależy, gdzie leżały. Jeśli uschło na wiór, to wywalić, jak wygląda na żywe posadzić. No i w tym roku raczej oszałamiających efektów nie będzie. W tym roku nie wykopywać, niech rośnie dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanislawa 02.03.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Myślę że można je teraz posadzić do dużych donic i przyspieszyć kwitnienie. Póżniej jak się ociepli wysadzić delikatnie do gruntu i sie zobaczy co dalej.Miłośnicy kwiatów ! mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 03.03.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ja dzisiaj - w trakcie porządków w garażu znalazłam koszyk z ubiegłorocznej Wielkanocy - z trzema cebulkami hiacyntów. Puszczały zielone pędy! Co z nimi zrobić? Do doniczki - czy do gruntu z nimi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts