pozeracz 01.03.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Czy ktos z Was ma jakis pomysl na wentylacje sciany max-welna-1/2maxa ale jakas bardziej dyskretna niz puszki Habe? Tak jakos nie bardzo mi sie widzi upstrzenie sciany tymi puszkami czy innymi kratkami na dole, na gorze, pod oknem, nad oknem i choroba wie gdzie jeszcze, nawet jesli one sa nieduze i w roznych kolorach...Jak na razie jest to jedyna wada ktora powstrzymuje mnie przed ociepleniem scian welna mineralna i nie wiem jak problem rozwiazac tak zeby bylo to skutecznie i zgodnie ze sztuka.Myslalem jeszcze zeby wcale tych szczelin wentylacyjnych nie stosowac, ale teren jest podmokly a ja chce elewacje na calej wysokosci wylozyc plytkami z piaskowca i moze byc klopot. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/49286-wentylacja-sciany-3w-bez-puszek-habe/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts