Gość 29.01.2002 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Kupiłem działkę budowlaną w styczniu 2002.( Tydzień temu )Jeszcze w tym roku planuję rozpocząć budowę czy przysługują mi jakieś ulgi podatkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 29.01.2002 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Przykro mi Anonimowy. Ale nie przysługuje Ci duża ulga budowlana. Nie możesz również odliczyc od podatku zakupionej działki. Możesz natomiast liczyć na odliczenie odsetek od kredytu zaciągniętego na budowę domu pod warunkiem jednak, ze inwestycję zakończysz w przeciągu 4 lat. W takim wypadku odliczenie odsetek od kredytu moze być dokonane po zakończeniu inwestycji - nie wcześniej. Jeśli zamierzasz budować się przez lata i nie zaciągać kredytu to niestety nie możesz liczyć na żadne ulgipozdrowieniaAgnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 29.01.2002 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Ale jak się szybko pobudujesz, to będzie Ci już przysługiwać ulga na remont Mało, ale jednak coś. Niech spróbują Ci udowodnić, że płytki które "wymieniłeś" nie mogły Ci się nie podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatorzy 02.08.2002 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 Frankai- to jest pomysł, chociaż desperacki, lecz pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts