Muffi 02.03.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam,mam taki problem , ze aktualnie wszystko mi sie nie podoba w domu................................................Po weekendzie doszład do wnisku, że jednak to wina zimy, i że domek jest ciasny ale własny i że go uwielbiam, kupie sobie jakieś roślinki i zaprosze wiosne do salonu, i bedzie mi dobrze , i dlatego wyrzucam poprzednia wypowiedz i zaczyna od nowa z nowym spojrzeniem na włąsny kąt.A jak zgram zdjecia to moze jescze zapytam , co ulepszyc w salonie Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.03.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 na tym zdjęciu brakuje życia, czyli kwiatów, owoców w koszyku, wiszących zaslonek, obrazu na scianie, itp Musisz zrobic zdjęcia z dnia teraźniejszego wtedy pewnie pocieszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 02.03.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Muffi wywołałaś uśmiech na twarzy mej Na razie pokazałaś tylko kuchnię. Tak jak Majka napisała, życia jej daj Wchodzą w grę zasłonki w kuchni? ta ściana po prawej stronie goła, może jekiś fajny obrazek tam powiesisz? Tu całkiem nieźle doradzają: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma1719500095 02.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a ja bym troche unowocześniła. Pisałaś, że nie chcesz zmieniac mebli, ale ten stół i krzesła są wg. mnie zbyt ciężkie. Ja bym je zamieniła na coś lżejszego i nowocześniejszego. Zgadzam się z Majką - troche brakuje życia. Ja bym postawiła także na odwagę i zdecydowany wyraz: jakiś kolor, trochę ozdób. Niezbyt podoba mie sie zestawienie kolorystyczne: stół - szafki - podłoga - ściana. Dla mnie brązy należy ostrożnie zestawiać i za bardzo ich nie mieszać. Masz fajną przestrzeń - a tym samym duze możliwości. Czekamy na kolejne wnętrza. I napisz co lubisz, jaka jasteś, jakie kolory najbardziej Ci odpowiadają... Na pewno wiele osób Ci doradzi (badź co bądź takie forum ) - cieżko Ci będzie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 02.03.2006 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Własnie, wszystko jakies bez zycia, a z drugiej strony ja lubie takie ascetyczne klimaty w kuchni, wiszący czosnek to nie dla mnie. Do salonu musze kupic lampy, ale tez sie boje, ze umoczę. Chce dac na okno drewniane zaluzje i jakies pseudo zaslonki, bo mi w zimie wies do domu zagląda. Ale nie mam pojecia jaki kolor. Kwiaty koniecznie, ale mamy małego Stasia co wszystko niszczy i obwaiam sie ze kwiatki zje razem z ziemią, i nie wiem kiedy mu to przejdzie. Poza tym kuchnia jakas taka nowoczesna wyszla a salon mial byc rustykalny i sie kicha zrobila. Zdjecia beda w sobote bo mi aparat wyjechal z kraju. Majka-Zobaczyłam dzsiaj twój kominek i mnie zatkało, po prostu oblęd. Tymbardziej mam ochote przerobić swój. ( a wiesz, ze ty po sasiedzku jesteś, ostatnioto odkryłam jadąc na narty do Paczółtowic, zobaczyłam drogowskaz i mi sie przypomniało ze ktoś z forum mieszka w tej miejscowości o smiesznej nazwie.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 02.03.2006 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 No to pieknie, skoro stół w kuchni za cięzki to nie wiem jak ja wam pokze resztę. Mebelki holenderskie , po prostu porażka. Nie lubie nowoczesnych wnętrz, a co do odważnych rozwiązań to bez fachowca juz nie zaryzykuje. Sciana po prawej łysa ale tez mam stracha. Ale skoro juz tak jest to zastanawiam sie jak podzielic to pomieszczenie, zeby je troche rozłączyć, te 2 różne "style" pożal sie Boze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.03.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Muffi, to musimy się umówic na nartach Wybieram sie tam w sobotę późnym popołudniem /mam nadzieje, że jest tam oświetlenie/. A potem zapraszam. Co prawda wiszącego czosnku nie mam, ale inne rustykalne graty tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts