RYDZU 02.03.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Żródło : http://biznes.onet.pl/0,1271383,wiadomosci.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 02.03.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 No muszą sobie jakoś zrekompensować straty związane z ciężką ZIMĄ.Rydzu ty to umiesz pocieszyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.03.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Taryfa w grudniu została zatwierdzona na 3 miesiace. A więc w marcu podwyżka była do przewidzenia. W zeszłym roku gaz drożał w styczniu, kwietniu i październiku. W sumie o ponad 40% (cena gazu to tylko część opłat). Ceny abonamentu i opłat przesyłowych nie zmieniły się od ponad dwóch lat. Dla pociesznia - drewno w zeszłym roku procentowo podrożało podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 02.03.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 no to ladnie a ja sie nad piecem gazowym zastanawiam chyba rzucę się na solary przynajmniej latem nie bede za ogrzanie cieplej wody placil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 02.03.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ...Dla pociesznia - drewno w zeszłym roku procentowo podrożało podobnie... Ale się cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Z drugiej strony gaz ziemny w latach 2002-2004 nie podrożał ani trochę. Można powiedzieć, źe obecnie odrabia straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 02.03.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 chyba trzeba bedzie zacząć zbierać chrust..... nie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.03.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Nie ma co panikować. Sporo domów ogrzewane jest energią powstałą ze spalenia gazu płynnego - propanu. A ten gaz jest droższy od metanu trzykrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.03.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 chyba trzeba bedzie zacząć zbierać chrust..... nie inaczej To się nie ma co śmiać. Ja w ubiegłym roku paliłem gałęziówką cały listopad i kosztowało mnie to tylko 50 zł - w domku ciepło i ciepłej wody do obrzydzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.03.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Ale ciężko się nimi pali w kotle gazowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bell 02.03.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ..i tak nic na to nie poradzimy. Możemy tylko sobie tak piskliwie popisywać na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.03.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 no ja sie poważnie zaczynam zastanawiać czy ciagnąć gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 03.03.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Suuuper, wyje z radości. U mnie właśnie zaczęli ciągnąć gaz ziemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 03.03.2006 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Suuuper, wyje z radości. U mnie właśnie zaczęli ciągnąć gaz ziemny Ty sie ciesz ze nie będziesz "jechał" na gazie płynnym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 03.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 oj rydzu rydzu Widze ze jestes nosicielem dobrych wiesci hihi A ja i tak zainstaluje piec i moze solary i kominek i wszystko w jeden układ zobaczymy czy bedzie to tania sprawa w eksploatacji Jesli nie to mam blisko las i kawał pily do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 03.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Chyba przeproszę kominek z płaszczem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 03.03.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Do końca czerwca, gazownia ma mnie podłączyć do sieci. Mimo podwyżki i tak będzie taniej niż na propanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.03.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 To tylko potiwerdza to o czym się tu masowo mówi..że gaz ziemny to (jeszcze??) najtańsze źródło ciepła, które raczej będzie drożeć....tylko patrzeć jak spadnie i to chyba w dość krótkim czasie na którą tam pozycje... Nie wiem czy przypadkiem już nie przestał być najtańszy?? Ja mam założeniu gazu wciąż w perspektywie...ale tak się przyglądam i nie wiem czy mam się cieszyć, że założenie gazu wciąż przede mną (mogę go sobie w każdej chwili darować). Jak na razie palę kominkiem...wyłącznie kominkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Najgorsze w tych podwyżkach gazu jest to, że popularność zdobywa węgiel. A smród na wsi jest nie do wytrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.03.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Najgorsze w tych podwyżkach gazu jest to, że popularność zdobywa węgiel. A smród na wsi jest nie do wytrzymania. W takiej sytuacji będzie zdobywał jeszcze większą...ale faktycznie daje się zauważyć renesans węgla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts