elzbietka_k 02.03.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Naszly mnie watpliwosci . W nowym domu zaplanowalismy zarowno kat wypoczynkowy jak i spory prostokatny stol na 6 osob w jednym pomieszczeniu tzw. "salonie" wielkosci ok. 36m2 (6,3x5,7). Po fakcie (dom juz stoi) zaczynam sie zastanawiac, czy to byl na pewno dobry pomysl, i czy to pomieszczenie nie bedzie zbyt ciasne na bycie jednoczesnie salonem i jadalnia. Czy macie podobne doswiadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 02.03.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 jak po fakcie to co tu sie zastanawiac? ja mam jadalnie z salonem na miejszej powieszchni, dla mnie to naturalne zestawienie bo rodzina moja spotyka sie na wspolnych posilkach i wtedy gadamy do woli , co prawda ogromny stol dopiero kupie na razie spedzamy te wspolne chwile przy tymczasowym stoliku, ale jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 02.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 na pocieszenie powiem , ze u mnie na 36 metrach jest kuchnia, jadalnia i kat wypoczynkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts