anulet 02.03.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 dla mnie to cos zupelnie nowego.Ktoś z Was ma coś takiego?http://www.allegro.pl/item89224744_deseczka_pod_notebooka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pajak_Tom 02.03.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam Niezłe - dla mnie to zwykły kawałem skleji wyciety i aż 79 zł ). Poardziłbym sobie bez tego . Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 02.03.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam Niezłe - dla mnie to zwykły kawałem skleji wyciety i aż 79 zł ). Poardziłbym sobie bez tego . Tom Zgadzam się. Przesadny zbytek. Jeśli już to możesz w tym celu użyć stolika (jeśli go posiadasz) używanego do podawania śniadania do łóżka. Ja takiego używam gdy np. leżąc w łóżku zechcę popracować lub nawet oberzeć sobie jakiś film na DVD przed snem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts