labas1 26.07.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Witam serdecznie. W tym roku, na jesień zamierzam rozpocząć budowę wymarzonego domku. Zastanawiam sie nad ekipa górali. W Tygodniku Podhalańskim, który przywiozłem sobie z pobytu w Zakopanem, znalazłem kilka ofert firm góralskich,zadzwoniłem do 3 firm, które są chętne na budowę mojego domku na Dolnym Śląsku. jednak nic o tych firmach nie wiem, poza tym,że ogłosili sie w gazecie Dolatego zwracam sie z ogromną prosbą do wszytskich zadowolonych ze swoich góralskich ekip, przeslijcie informacje z namiarami abym sie niepotrzebnie nie wpakował w kłopoty i połowy zdrowia nie stracił. Z góry serdecznie dziękuje Łukasz Zapodaj te firmy, może którąś znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 27.07.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dziękuję serdecznie za podane namiary.Mój domek będzie murowany więc potrzebuję ekipę górali, którzy robią też w systemie murowanym a nie tylko drewnianym.W Tygodniku Podhalańskim natknąłem sie na ofertę górali m.in p. Postułka Kazimierz, firma w profesjonal , budowa domów od podstaw.Może ktoś słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekNT 27.07.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę pana Kazka.Są rzetelni,sumienni i terminowi.Jestem bardzo zadowolony z ich usług.Budowali mi dom od podstaw.Nigdy nie zdarzyło im się zapić pysków;).Chętnie podam na nich namiary.Mój numer 660797241 lub mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 27.07.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę pana Kazka.Są rzetelni,sumienni i terminowi.Jestem bardzo zadowolony z ich usług.Budowali mi dom od podstaw.Nigdy nie zdarzyło im się zapić pysków;).Chętnie podam na nich namiary.Mój numer 660797241 lub mail [email protected] Czy chodzi o ta właśnie ekipa pana Kazika Postułki, o której pisałem wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolin_e 27.07.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam wszystkich serdecznie!! Jak w temcie poszukuje kontaktu do polecanej ekipy górali. Początkowo myśleliśmy z mężem o firmie budowlanej jednak po przestudiowaniu forum zmieniliśmy zdanie planujemy budowe domu z bala w okolicach Warszawy. Będę wdzięczna za wszelkie informacje Podrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 28.07.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę pana Kazka.Są rzetelni,sumienni i terminowi.Jestem bardzo zadowolony z ich usług.Budowali mi dom od podstaw.Nigdy nie zdarzyło im się zapić pysków;).Chętnie podam na nich namiary.Mój numer 660797241 lub mail [email protected] Dzwoniliśmy, budują tylko domy drewniane a my potrzebujemy murowany. dziękuje i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolin_e 28.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 czy ktoś z okolic Warszawy budował z Panem Tadeuszem N.?? chciałabym poznać opinie i ewentualnie zobaczyć ich efekt pracy na żywo dostałam do nich kontakt jako ekipy polecanej chciałabym się jednak dowiedzieć co inni o nich sądzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 29.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Czy ktoś budował w okolicach Dolnego Śląsku z firmą Flor-bud, bracia Florczyk z okolic Nowego Targu? Jeden ze swoją ekipą od murów, drugi zajmuje się tylko dachemWspomnieli,ze budowali sporo w okolicach Lubina i Legnicy na Dolnym Śląsku...Może jakieś opinie? Bo nic o nich nie mogę znaleść :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maguss 29.07.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Uważajcie tylko na ekipę od dachów...wzieli pieniądze zepsuli dach i poprostu sobie ucieki... Pan nazywa sie Stanisław MIkulski mieszka w Korzennej k/Nowego Sącza ! robią dachy, więzbe i krycie blachą lub dachówką. MAsakra dobrze ze na koniec budowy spotkałam sie z takimi ludzmi...bo pewnie odechciałoby mi sie budowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 30.07.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 rok temu polecałam ekipe budowlana z KOniakowa Ciesielstwo dekarstwo Mariusz Suszka, niestety jak dobrze zaczęli tak spartaczyli nam sufity, mamy drewniane stropy i chcielismy je ładnie zabudowac boazerią troszku nie wyszło , to jeszcze zrozumielismy ale to jak nam połozyli karton gips to juz nie jest do śmiechu1.nie ma profili zewnętrznych2.wszystko zrobione na wkrętach drewnianych a nie do metalu3. wszytkie płyty mocowane na przestrzał (nie czytali z pewnością instrukcji kładzenia takich płyt)4. w niektórych miejscach zapomnieli dać folie pod wełnę, to jest bardzo pracochłonna czynność jak trzeba coś wyciąć5. wszystkie otwory i miejsca przy drzwiach gdzie powinna byc płyta wycięta w kształt litery L też spier.... nie będę sie wyrażaćoczywiście robimy na nowo i radzę wszystkim , którzy mają tę ekipę z Koniakowa aby im patrzyli na ręce szczególnie przy pomiarach, my w projekcie mamy cokół cofnięty a im wyszło że mamy wysuniętyno niestety nasz Pan Kierownik też sie nie popisał a sami tego nie przypilnowaliśmy tak jak trzeba bo mielismy do Panów zaufanieprzestrzegam jeszcze raz MARIUSZ SUSZKA CIESIELSTWO DEKARSTWO - PAPROKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga_2 31.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Górale robili nam całą więźbę. Polecam, bo ekipa była niezła. Znają się na drewnie , pracowali dzień w dzień od 7,30 do 17,00. Robotę u nich zamawia się z rocznym wyprzedzeniem. Naszemu kierbudowi i architektowi przysłowiowa szczęka opadła jak zobaczył efekt. Skonczyli, skasowali, pojechali dalej. Budują domy z bala również. Szkoda tylko ,że na nasi murarze nie byli tacy sami...... Po nich jest kilka poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciechmat 10.08.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam wszystkich!!!!Wraz z Żoną skończyliśmy budowę w tym roku,tzn stan surowy.Znaleźliśmy naprawdę bardzo fajną ekipę górali solidną i bezkonkurencyjną cenowo.Zaoszczędziliśmy kilkanaście tysięcy w porównaniu do innych firm. Dom 125m2 budowali 9 tygodni, z czystym sumieniem ich Polecam. Pracują na śląsku i z tego co pamiętam pan Wojtek jest ich kierownikiem numer 0 512-899-308pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 10.08.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam wszystkich!!!! Wraz z Żoną skończyliśmy budowę w tym roku,tzn stan surowy. Znaleźliśmy naprawdę bardzo fajną ekipę górali solidną i bezkonkurencyjną cenowo.Zaoszczędziliśmy kilkanaście tysięcy w porównaniu do innych firm. Dom 125m2 budowali 9 tygodni, z czystym sumieniem ich Polecam. Pracują na śląsku i z tego co pamiętam pan Wojtek jest ich kierownikiem numer 0 512-899-308 pozdrawiam Prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciechmat 10.08.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nie rozumiem???O co chodzi z tym tekstem prowokacja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 10.08.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wchodzisz na forum jak do obory, dzisiaj się rejestrujesz i zachwalasz w niebogłosy jakąś ekipę ,,górali". Ani ja ani inni forumowicze nie wierzą w taką reklamę - AUTOREKLAMĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciechmat 10.08.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Hah a to dobre, więc powiedz mi drogi panie kierowniku po jakim czasie od rejestracji mogę się wypowiadac bo z tego co wiem to forum jest ogólnodostępne ,ludzie piszą co chcą i nikt im niczego nie narzuca... jaki mam interes w tym że polece komuś firmę która wybudowała mi dom(bo chyba o to chodzi w tym forum żeby dzielić się swoimi doświadczeniami...czy nie??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erek36 13.08.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam serdecznie.Wiem że może być już za późno ale poszukuje ekipy do dachu na październik-listopad z okolic śląska-małopolski (najlepiej takiej, która cały materiał organizuje sama i później się liczymy po wszystkim).Wiem, że termin krótki ale zdobyłem dodatkowe pieniądze i chciałbym położyć dach przed zimą.Jakieś namiary proszę przesyłać na [email protected].Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskółeczka 10.09.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Mój dom zbudowali górale. Rzeczywistość przerosła moje marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 13.09.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Moji Górale:) niskopienni:) z Mszany GÓRNEJ:) Robotni to sa zapierniczaja od 6:00 do 19:00 ale trzeba pilnowac bo jak nie dopilnujesz do na skróty zaczynaja robic:) No i Trzymac twardą ręką...bo dodatkowe dudki wyciągną za wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siekier 13.09.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Do nas na Mazowsze w celu kompleksowego wykonania dachu (od murłat po dachówki i rynny, a wszystko z ich materiałem) trafiła dowodzona przez pana Mariana M. ekipa z Ostówki koło Limanowej. Ich pracę opisze w punktach. - bezalkoholowo - niesamowicie szybko - bezkonfliktowo (uzgadniali każdy drobiazg) - czysto (sprzątali po sobie na bieżąco segregując śmieci) - więźba prościutka i solidna - dachówka położona równiutko - obicia blaszane jak z wystawy - całość prac trwała 5 dni roboczych. ewentualne foto w tym miejscu http://www.swallow.mojabudowa.pl/pliki/swallow/image/kwiec/23-07.JPG Z Łostówki - to naprawdę nazywa się tak jak mówią Patrzę na zdjęcie i mam wątpliwości.Zaczeli kryć bez obróbek To jest tylko 5 dachówek - może tylko przymierzali jak leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts