Empiria 09.09.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Pracują na śląsku i z tego co pamiętam pan Wojtek jest ich kierownikiem numer 0 512-899-308 pozdrawiam Postawili Ci dom a Ty piszesz " z tego co pamiętam"? U nas elektryk pracował 4 godz. a ja już wiem ile ma dzieci i w jakim wieku. Dziwne trochę. Dla mnie błąd logiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga1987 21.03.2015 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Tak jak u Ulika: szybko,tanio i dobrze. Nie nadążałem z dostawą materiałów. W paru miejscach ich nie posłuchałem i żałuję. Skaczą z budowy na budowę i wszystko mają w jednym palcu. A tych wszystkich inżynierków,inspektorków itd do szoli i na 800 (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi). Wiechę przeżyłem i powiem że w piciu i śpiewie są równie dobrzy jak w budowaniu. Nie dam namiarów bo mają roboty na rok naprzód,również za moją sprawą bo dotychczas wszystkim dałem. witam poszukuje firmy góralskiej do budowy drewnianego domu. czy mógłby Pan polecic mi tą ekipe która u Pana budowała? dziekuje i pozdrawiam Kinga 1987 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndySkorpion 10.05.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Witam! Poszukuję ekipy górali do budowy domu (lipiec/sierpień 2015), mógłby ktoś podać namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusiaw 09.12.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 a czy mozna by było dostac namiar na ekipe? drodzy byli? na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusiaw 09.12.2016 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 a ja jestem ze slaska i pilnie poszukuje ekipy która by mi przebudowała garaz , mozna prosic namiary na tych górali mpoj emal [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgonia3011 08.06.2017 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Witam, Mogłabym prosić o namiary na polecaną ekipę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniole 09.08.2017 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam, czy ma ktoś może namiary na konkretną firmę góralską . chcę we wrześniu zacząć budowę a ekipa którą mam nie do końca mi się podoba. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez aniole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod 09.08.2017 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Na dobrą ekipę czeka sie kolo roku więc mam nadzeje że piszesz o wrzesniu 2018r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 10.08.2017 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Fakt, ciężko o dobrego fachowca w terminie "od ręki"Mój wykonawca zaproponował przyszłemu sąsiadowi budowę w maju 2018 a rozmawiali w kwietniu 2017.Ja też szukam kogoś do prac wykończeniowych i każdy kto sprawdzony, polecony mówi o możliwości rozpoczęcia prac wiosną.Niestety gość z którym we wrześniu 2016 umawiałem się na rozpoczęcie prac w sierpniu ze względów zdrowotnych w maju musiał odmówić, kolejna nagrana brygada wystawiła mnie do wiatru a ja jestem z palcem w d...Jeśli zna ktoś kogoś dobrego, który działa w okolicach Katowic to bardzo proszę o namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 10.08.2017 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Ogólnie ja to już teraz doradzam znajomym odłożenie decyzji o budowie, tudzież kupno czegoś gotowego. Terminy teraz są absurdalne, a ekipy zaczynają się zachowywać jak królewny. Takie klimaty pamiętam z 2006. Tylko wtedy była napompowana bańka, "taniej nie będzie", tanie i dostępne dla każdego kredyty we frankach i tak dalej, teraz sytuacja ma bardziej fundamentalne podstawy, że tak powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka68 17.09.2017 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Do Ulik - nie wiem czy Pani jest jeszcze na tym forum, mam nadzieję ze tak, bo chciałam ogromnie prosić o przesłanie kontaktu do górali którzy budowali Pani dom na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albreht 18.09.2017 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 To ja też bym poprosił, ale na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclaw20 18.09.2017 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 (edytowane) A skąd są najlepsze ekipy budujące właśnie takie takie domy i jak to wygląda cenowo ? Edytowane 18 Września 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piter_Piter 19.09.2017 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 (edytowane) Witam.To może i ja dołożę swoje 3 grosze.Jestem na końcu drugiej budowy z ekipą "górali". Jedyne co mogę powiedzieć to... polecam z czystym sercem. Pracują głównie w Szczecinie i okolicach.Fachowcy pierwszego sortu. Weseli, uprzejmi i zorganizowani. Nie piją w pracy, Dzień zaczynają od 8 i robią zazwyczaj do 18-19. W soboty do 16-17 ale jak trzeba to 6 dni w tygodniu do 20. Nawet sam kierownik budowy stwierdził, że przy takiej ekipie nie ma sensu żeby przyjeżdżał (ale spokojnie, co chwilę jest na budowie).Jeśli chodzi o cenę robocizny to tanio nie jest. Od razu mówię żeby ktoś nie miał pretensji że nie powiedziałem. Ja za stan surowy otwarty (parterówka z użytkowym poddaszem zapłaciłem 70 tyś. Projekt Z131 z małymi przeróbkami ze ze strony z500.pl.Mam porównanie bo sąsiad robi razem ze mną i wiem jak wygląda u niego. Nie wziąłbym innej ekipy nawet jakby za połowę mi proponowali.Co mam w cenie: Pełen profesjonalizm, doradztwo, wiele głupot w projekcie sami wykryli i poprawili, nie muszę się martwić o prace ziemne gdyż sami to ogarniają, nie muszę się martwić o dowożenie materiału - wiadomo gabaryty HDS przywozi, resztę ekipa, wszystkie maszyny i urządzenia mają swoje. A przede wszystkim spokój! Dla nich nigdy nie ma żadnego problemu. Na etapie budowy też mogłem parę rzeczy zmienić jak już było zrobione i nic za to nie płaciłem.Szef ekipy - Piotr Trzepaczka 502 907 191 Edytowane 19 Września 2017 przez Piter_Piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soniasg 04.08.2018 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Witam,ja również poproszę namiary na ekipę budowlaną [email protected]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powerkb 07.09.2018 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2018 dzień dobry, znalazłem ten wpis o ekipie z dolnego śląska. Szukam ekipy do budowy - może podzielić się Pani wiedzą o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monica_21 16.05.2020 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Górale potrafią budować nowoczesne domy Mój dom budowała ekipa górali. Szybko, solidnie, dokładnie i tanio (i nie piją). Budują na terenie całego śląska. Jedyna ekipa ze wszystkich z którymi współpracowałem i którą mogę polecić bez obaw że coś spartaczą. Namiar mam tylko telefoniczny jak coś to pisać na PRV. Trzeba u nich rezerwować terminy. Poniżej zdjęcie domu zbudowanego przez górali" [http://beton-dekoracyjny.pl/posadzki/superfloor/dom1.jpg] http://beton-dekoracyjny.pl/posadzki/superfloor/dom2.jpg Czy mogłabym prosić o namiary na dobrą ekipę górali. Będę budowac w Sosnowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monica_21 16.05.2020 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Czy mogłabym prosić o namiary na dobrą ekipę górali. Będę budowac w Sosnowcu. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monica_21 16.05.2020 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 witam moj domek wybudowala ekipa gorali pieknie wybudowali, w zasadzie robili wszystko, murowali, robili dach, ocieplali, kafelkowali, malowali nie wiem jak bedzie pracowac inna ekipa...ale za moimi to ciezko bylo nadazyc pracowali szybko i solidnie- zaczelam 10-tego wrzesnia i gdyby nie to, ze czekam na schody i parkiet to moglabym juz mieszkac pozdrawiam ula Witam. Wielce prawdopodobne, że nie zagląda już Pani tutaj...ale gdyby jednak... to poprosiłabym o namiary do polecanej ekipy. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts