Aggi_2004 02.05.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 A ja do górali przekonania nie mam... A to dlatego że:W poprzednim domu polecana przez kogoś ekipa przyszła wycenić dach, który miała nam robić...pijana. Majster ukucnął sobie próbując z nami rozmawiać przed domem bo nie mógł utrzymać się na nogach...Cena jaka nam podał nie miała już większego znaczenia.Teraz zaczynamy nowy dom ( kogoś tam w rezerwie mamy ale jeszcze poszukujemy lepszego i tańszego, i ... ABSTYNENTA, naprawdę !) i daliśmy kopię projektu do wyceny polecanemu przez kogoś góralowi. Na jakieś dwa tygodnie zaginął góral z projektem, okazało się że mu Józef było a rozmawialiśmy z nim tuż przed Józefa.Może i przesadzam mówiąc GÓRALOM DZIĘKUJEMY ale bezzasadne to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 05.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Moja siostra robi wlasnie remont w swoim mieszkaniu. Gorale z ktorymi wstepnie umowilem sie na stan surowy, w ramach "testowania" zostali zatrudnieni takze do tego remontu. No i niestety testu nie zdali. Pojechali na weekend do domu i juz nigdy nie wrocili. Kasy dostali niewiele wiec finasowo strat nie ma. Ale niesmak pozostal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek.tor 05.05.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Kto budował z ekipą górali? Budować to nie budowałem. Ale kiedyś z ekipą górali piłem ...... Nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokerzysta 26.05.2006 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 co do górali - widziałem i byłem przy pracy tzw góraliprawdopodobnie kazda ekipa jest nina ale na podstawie mojej 9generalizując) mołbym powiedziec ze gorale są bebenie porozmawiasz o zmianie pw projekcie, nie wytkniesz błedu bo sie zwina i masz problem, robią dwa razy dłużej niz obiecują (chociaz jak zaskoczą to cho hco) - chociaz tu moze ina brygadzisty bo co te powie ekipa robi - ale ten to jest ich i tak samo dwa razy wiecej pija niz by sie wydawałono i najwazniejsze efekt..................ponizej oczekiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryol 18.07.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 witam moj domek wybudowala ekipa gorali pieknie wybudowali, w zasadzie robili wszystko, murowali, robili dach, ocieplali, kafelkowali, malowali nie wiem jak bedzie pracowac inna ekipa...ale za moimi to ciezko bylo nadazyc pracowali szybko i solidnie- zaczelam 10-tego wrzesnia i gdyby nie to, ze czekam na schody i parkiet to moglabym juz mieszkac pozdrawiam ula Witaj! Proszę o namiary na tę ekipę. Podaję adres: [email protected] Dziękuję serdecznie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bi 19.07.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Podzielam pozytywne opinie, ekipy góralskie, a ekipy nizinne to kolosalna różnica. Górale budują szybko, dobrze i oszczędnie, dbają o plac budowy i materiał. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 19.07.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam moj domek wybudowala ekipa gorali pieknie wybudowali, w zasadzie robili wszystko, murowali, robili dach, ocieplali, kafelkowali, malowali nie wiem jak bedzie pracowac inna ekipa...ale za moimi to ciezko bylo nadazyc pracowali szybko i solidnie- zaczelam 10-tego wrzesnia i gdyby nie to, ze czekam na schody i parkiet to moglabym juz mieszkac pozdrawiam ula Witam Proszę o namiary na tą ekipe górali. Mój adres: [email protected] Z góry dziękuję i pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Grześ 20.07.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 witam moj domek wybudowala ekipa gorali pieknie wybudowali, w zasadzie robili wszystko, murowali, robili dach, ocieplali, kafelkowali, malowali nie wiem jak bedzie pracowac inna ekipa...ale za moimi to ciezko bylo nadazyc pracowali szybko i solidnie- zaczelam 10-tego wrzesnia i gdyby nie to, ze czekam na schody i parkiet to moglabym juz mieszkac pozdrawiam ula Ulik - jsteśmy również jak ty z Siemianowic, chcemy zacząć w tym roku - proszę o podanie namiarów na ekipę górali na [email protected] Pozdrawiam i z góry dziękuję, Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ulik-bardzo proszę o namiary na priv na tą ekipę górali. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 30.08.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Tak jak u Ulika: szybko,tanio i dobrze. Nie nadążałem z dostawą materiałów. W paru miejscach ich nie posłuchałem i żałuję. Skaczą z budowy na budowę i wszystko mają w jednym palcu. A tych wszystkich inżynierków,inspektorków itd do szoli i na 800 (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi). Wiechę przeżyłem i powiem że w piciu i śpiewie są równie dobrzy jak w budowaniu. Nie dam namiarów bo mają roboty na rok naprzód,również za moją sprawą bo dotychczas wszystkim dałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewsco 26.09.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 ja miałam tynkarzy goralioszusci umawiali sie na cene po robotach ja podnosili drodzyja mam przykre doswiadczenia znam lepsze ekipy z mazowsza i mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GregoryC-01 01.10.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 witam moj domek wybudowala ekipa gorali pieknie wybudowali, w zasadzie robili wszystko, murowali, robili dach, ocieplali, kafelkowali, malowali nie wiem jak bedzie pracowac inna ekipa...ale za moimi to ciezko bylo nadazyc pracowali szybko i solidnie- zaczelam 10-tego wrzesnia i gdyby nie to, ze czekam na schody i parkiet to moglabym juz mieszkac pozdrawiam ula Hej, Ulik prosiłbym Cię o namiary na Twoją ekipę górali. Chcę budować latem 2007 i szukam dobrej ekipy do całości. Z góry dziękuję za namiary. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 02.10.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 witam moj domek wybudowala ekipa gorali pieknie wybudowali, w zasadzie robili wszystko, murowali, robili dach, ocieplali, kafelkowali, malowali nie wiem jak bedzie pracowac inna ekipa...ale za moimi to ciezko bylo nadazyc pracowali szybko i solidnie- zaczelam 10-tego wrzesnia i gdyby nie to, ze czekam na schody i parkiet to moglabym juz mieszkac pozdrawiam ula Witam,ja również bardzo proszę o namiary na tą ekipę,planuję budowę wiosna 2007 Pozdrawiam Damro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 04.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 u mnie też pracowali górale z okolic Kamiennej k/ Limanowej nie pijący w czasie pracy tępo pracy rewelacyjnemyślący / t.j. potrafiący podpowiedzieć różne szczególiki/mający kontakty na hurtownie i zaopotrzeniowcówoperują na terenie mazowsza od kilku lat nie ogłaszają się - tylko z poleceniano i nie są tani - znają relacje tzw. warszawskiewspółpracują z hydraulikiem , elektrykiem też takimi z górnej półki jeżeli chodzi o wykonawstwociężko u nich z wolnym terminemaha w skład wchodzą 2 ekipy murarzyjedna ekipa tynkarzydwie ekipy glazurnikówjedna ekipa cieśliwszystkich nadzoruje jedna osoba niejaki p. Jan Zasadnytel. mogę podać na prv. generalnie byłem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 04.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ja buduję z góralami. Za 2 dni zalewamy strop.Pracują od rana do wieczora, są bardzo wytrzymali i pracowici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 04.10.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 I u mnie pracowali górale. Podobnie jak u Murmana z Limanowej i okolic. Zarządzający pan Stanisław też ma w sumie chyba ze 4 ekipy. Pracują w Wawie i okolicach (głównie Babice/Kwirynów i Halinów). Ceny w miarę konkurencyjne (zawsze coś urwałem z ceny). Robili u mnie prawie wszystko (tylko do dachu przyszła druga ekipa pana Stanisława). Jedyne uwagi jakie miałem to to, że niezbyt pilnowali porządku na budowie. Parę razy z nimi piłem (wiecha) i jakoś to przeżyłem. Ale jak to mówią Ninja nie może być mientki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anchela77 07.10.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Bardzo proszę namiar na dobrą ekipę budowlaną.Budowę mam zmiar zacząć w przyszłym roku w Sosnowcu. Właścwie będzie to rzbudowa domu.Tu na miejscu nie mogę nigo znaleźć, więc ostatnia nadzieja, ze ktoś tu na forum poleci mi dobrą ekpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.10.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Nie budowalam z ekipa gorali, bo wciaz klamali umawiajac sie na kolejne terminy Czekalam i tak bardzo długo, bo prawie 2 miesiace. W tym czasie szukałam innej ekipy, ale nie było łatwo , jednak sie udalo. Jakos mam niesmak do górali po tamtej ekipie "cudnego"p. Kazika. Mimo wszystko nie można jednak uogólniać bo człowiek człowiekowi nie jest równy. Może inni byliby lepsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 01.11.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 kochani !znacie moze ekipe budowlana pana Antoniego Wojcika - goral ale buduje w okolicach warszawy - babice ???i czy mozecie z otwartym sercem polecic kogos OKpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena Wieprzkowicz 02.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 do Ulik Witam moj domek wybudowala ekipa gorali pieknie wybudowali, w zasadzie robili wszystko, murowali, robili dach, ocieplali, kafelkowali, malowali nie wiem jak bedzie pracowac inna ekipa...ale za moimi to ciezko bylo nadazyc pracowali szybko i solidnie- zaczelam 10-tego wrzesnia i gdyby nie to, ze czekam na schody i parkiet to moglabym juz mieszkac bardzo proszę o namiary na tą ekipę, chcę rozpocząć wiosną 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts