Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto budował z ekipą górali?

Recommended Posts

moi górale właśnie dzisiaj zaczęli więźbę :D jak na razie - pierwsza klasa! czysto, schludnie i dokładnie.. a do tego podpowiadają nam ciekawe rozwiązania i już mam wobec nich dozgonny dług wdzięczności :D :D :D pracuja od 7 do 19.. sami zapewniają sobie nocleg i wyżywienie, więc nic mnie nie obchodzi.. szef ekipy jest całkowitym abstynentem i trzyma rygor.. autorytet ma niesamowity :D naprawdę fajni ludzie!

efekty ich pracy można obejrzeć w moim dzienniku :D

• Odpowiedzi 258
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam ja również buduję z góralami i nie jest źle, solidnie, fachowo, czasami tylko za szybko budują (2 razy nie zdążyłam zawiadomić o zmianach w projekcie, ale to były drobnostki) ogólnie jestem zadowolona moge polecić górali z Koniakowa

ps

niestety poczasie zaczęły wychodzic niedoróbki, dzisiaj juz nie poleciłabym tej firmy co więcej zaraz ja wpisze na wykonawców paproków

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

Ja również budowałem z góralami, z Podhala są. Jestem z nich zadowolony, z efektów ich pracy jeszcze bardziej. Zanim zaczęli budować, mieli przemyślane wszystko od a do z.

Trochę bałaganiarze, ale to można im w zasadzie wybaczyć. Nie trzeba było nad nimi stać i na każdym kroku pilnować, sami wiedzieli co mają zrobić i robili bardzo dobrze.

Witam. Na wiosne chcemy rozpocząć przebudowe starego domu. Potrzebujemy dobrej ekipy, żeby rozebrać i położyc nowy dach. Sprawa jest o tyle trudna, ze dom stoi w granicy, z przklejonym garażem sąsiada, a dom ma wysokości 11 m. Potrzebujemy porzadnej ekipy, która będzie umiała zabezpieczyć dopowiednio plac budowy, żeby nam się to wszystko nie posypało. Bardzo prosze o jakieś namiary na prv lub na [email protected] Budowa będzie w Dąbrowie Górniczej, woj śląskie, wiosna 2009. Z góry bardzo dziękuję:)

• 2 weeks później...
U mnie ekipa z Koniakowa robiła więźbę. Bajka. Więźba jest piękna, rzeźbiona, z jaskółkami. ekipa była wspaniała. Pracowali od 8,00 do 17,00 codziennie!!! Wiechę oblaliśmy dobrze żeby się dobrze trzymała. Z rozpędu więc, zrobili jeszcze tymczasowe schody gratis, bo im się dobrze u nas pracowało. Szkoda tylko , że ekipa murarzy i dekarzy taka nie jest :evil:

• 3 months później...
witam

moj domek wybudowala ekipa gorali :D

pieknie wybudowali, w zasadzie robili wszystko, murowali, robili dach, ocieplali, kafelkowali, malowali

nie wiem jak bedzie pracowac inna ekipa...ale za moimi to ciezko bylo nadazyc :D

pracowali szybko i solidnie- zaczelam 10-tego wrzesnia i gdyby nie to, ze czekam na schody i parkiet to moglabym juz mieszkac

pozdrawiam

ula

Można Podać namiary na tych górali od cudnych domków??

Ja również budowałem z góralami, z Podhala są. Jestem z nich zadowolony, z efektów ich pracy jeszcze bardziej. Zanim zaczęli budować, mieli przemyślane wszystko od a do z.

Trochę bałaganiarze, ale to można im w zasadzie wybaczyć. Nie trzeba było nad nimi stać i na każdym kroku pilnować, sami wiedzieli co mają zrobić i robili bardzo dobrze.

Można podać namiary na tych górali :-) [email protected]

pozdrawiam

Można podać namiary na tych górali :-) [email protected]

pozdrawiam

Poszło na PW

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
Smi jesteśmy góralami budujemy w okolicach Warszawy nasza współpraca z inwestorami układa się bardzo dobrze i lubią nas w okolicy pracujemy w Ładzyniu koło Mińska restauracja kamień+bal wcześniej rok na Jachrance w Windsorze granity glazury mam 12 charakterów (chłopaków)i wszędzie potrafimy się dogadać. Podstawowa rzecz czeba szanować inwestora i wicewersa .Ale górali nieda się nielubić .Pozdrawiam wszystkich którzy współpracują z góralami współpraca z nimi nie wyjdzie wam inwestorom na złe to twardzi wykonawcy .

• 2 weeks później...
Smi jesteśmy góralami budujemy w okolicach Warszawy nasza współpraca z inwestorami układa się bardzo dobrze i lubią nas w okolicy pracujemy w Ładzyniu koło Mińska restauracja kamień+bal wcześniej rok na Jachrance w Windsorze granity glazury mam 12 charakterów (chłopaków)i wszędzie potrafimy się dogadać. Podstawowa rzecz czeba szanować inwestora i wicewersa .Ale górali nieda się nielubić .Pozdrawiam wszystkich którzy współpracują z góralami współpraca z nimi nie wyjdzie wam inwestorom na złe to twardzi wykonawcy .
Czyżby temat umarł??????????