skaba 28.07.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 moi górale właśnie dzisiaj zaczęli więźbę jak na razie - pierwsza klasa! czysto, schludnie i dokładnie.. a do tego podpowiadają nam ciekawe rozwiązania i już mam wobec nich dozgonny dług wdzięczności pracuja od 7 do 19.. sami zapewniają sobie nocleg i wyżywienie, więc nic mnie nie obchodzi.. szef ekipy jest całkowitym abstynentem i trzyma rygor.. autorytet ma niesamowity naprawdę fajni ludzie! efekty ich pracy można obejrzeć w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 30.07.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 witam ja również buduję z góralami i nie jest źle, solidnie, fachowo, czasami tylko za szybko budują (2 razy nie zdążyłam zawiadomić o zmianach w projekcie, ale to były drobnostki) ogólnie jestem zadowolona moge polecić górali z Koniakowapsniestety poczasie zaczęły wychodzic niedoróbki, dzisiaj juz nie poleciłabym tej firmy co więcej zaraz ja wpisze na wykonawców paproków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rufus96 19.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Jeżeli można to proszę o namiary na solidnych góraliTeraz robię fundamenty i szukam dobrej ekipy na śląsku (Pszczyna)Proszę o namiary na [email protected] Pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniora 20.08.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich.Mam zamiar budować się w okolicy Skawiny i poszukuje dobrej i sprawdzonej ekipy budowlanej.Prosze pomózcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 27.08.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witam!!! Polecam moich górali - firma "dejan" - Grzegorz Juroszek.Solidna ekipa, znają się na domach drewnianych i szybko pracują. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 09.09.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witam, bardzo proszę podajcie namiary na swoje ekipy,z których byliście zadowoleni.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 09.09.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Proszę bardzo - wystarczy: http://www.dejan.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 23.09.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Górale to skarb który należy docenić bo niema pracowitszych fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 17.11.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ja również budowałem z góralami, z Podhala są. Jestem z nich zadowolony, z efektów ich pracy jeszcze bardziej. Zanim zaczęli budować, mieli przemyślane wszystko od a do z. Trochę bałaganiarze, ale to można im w zasadzie wybaczyć. Nie trzeba było nad nimi stać i na każdym kroku pilnować, sami wiedzieli co mają zrobić i robili bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 18.11.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam. Na wiosne chcemy rozpocząć przebudowe starego domu. Potrzebujemy dobrej ekipy, żeby rozebrać i położyc nowy dach. Sprawa jest o tyle trudna, ze dom stoi w granicy, z przklejonym garażem sąsiada, a dom ma wysokości 11 m. Potrzebujemy porzadnej ekipy, która będzie umiała zabezpieczyć dopowiednio plac budowy, żeby nam się to wszystko nie posypało. Bardzo prosze o jakieś namiary na prv lub na [email protected] Budowa będzie w Dąbrowie Górniczej, woj śląskie, wiosna 2009. Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga_2 26.11.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 U mnie ekipa z Koniakowa robiła więźbę. Bajka. Więźba jest piękna, rzeźbiona, z jaskółkami. ekipa była wspaniała. Pracowali od 8,00 do 17,00 codziennie!!! Wiechę oblaliśmy dobrze żeby się dobrze trzymała. Z rozpędu więc, zrobili jeszcze tymczasowe schody gratis, bo im się dobrze u nas pracowało. Szkoda tylko , że ekipa murarzy i dekarzy taka nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1610 03.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witam moj domek wybudowala ekipa gorali pieknie wybudowali, w zasadzie robili wszystko, murowali, robili dach, ocieplali, kafelkowali, malowali nie wiem jak bedzie pracowac inna ekipa...ale za moimi to ciezko bylo nadazyc pracowali szybko i solidnie- zaczelam 10-tego wrzesnia i gdyby nie to, ze czekam na schody i parkiet to moglabym juz mieszkac pozdrawiam ula Można Podać namiary na tych górali od cudnych domków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1610 03.03.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ja również budowałem z góralami, z Podhala są. Jestem z nich zadowolony, z efektów ich pracy jeszcze bardziej. Zanim zaczęli budować, mieli przemyślane wszystko od a do z. Trochę bałaganiarze, ale to można im w zasadzie wybaczyć. Nie trzeba było nad nimi stać i na każdym kroku pilnować, sami wiedzieli co mają zrobić i robili bardzo dobrze. Można podać namiary na tych górali [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 03.03.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ja również budowałem z góralami, z Podhala są. Jestem z nich zadowolony, z efektów ich pracy jeszcze bardziej. Zanim zaczęli budować, mieli przemyślane wszystko od a do z. Trochę bałaganiarze, ale to można im w zasadzie wybaczyć. Nie trzeba było nad nimi stać i na każdym kroku pilnować, sami wiedzieli co mają zrobić i robili bardzo dobrze. Można podać namiary na tych górali [email protected] pozdrawiam Poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 27.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 proszę o namiary na solidną, góralską ekipę operującą na terenie Śląska. Pilne !!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamiYaca 27.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 proszę o namiary na solidną, góralską ekipę operującą na terenie Śląska. Pilne !!! Pozdro dołączam się do pytania - budowa w okolicach Tychów, w tym roku interesuje mnie postawienie stanu surowego, proszę o namiary na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 06.04.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Smi jesteśmy góralami budujemy w okolicach Warszawy nasza współpraca z inwestorami układa się bardzo dobrze i lubią nas w okolicy pracujemy w Ładzyniu koło Mińska restauracja kamień+bal wcześniej rok na Jachrance w Windsorze granity glazury mam 12 charakterów (chłopaków)i wszędzie potrafimy się dogadać. Podstawowa rzecz czeba szanować inwestora i wicewersa .Ale górali nieda się nielubić .Pozdrawiam wszystkich którzy współpracują z góralami współpraca z nimi nie wyjdzie wam inwestorom na złe to twardzi wykonawcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 18.04.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Smi jesteśmy góralami budujemy w okolicach Warszawy nasza współpraca z inwestorami układa się bardzo dobrze i lubią nas w okolicy pracujemy w Ładzyniu koło Mińska restauracja kamień+bal wcześniej rok na Jachrance w Windsorze granity glazury mam 12 charakterów (chłopaków)i wszędzie potrafimy się dogadać. Podstawowa rzecz czeba szanować inwestora i wicewersa .Ale górali nieda się nielubić .Pozdrawiam wszystkich którzy współpracują z góralami współpraca z nimi nie wyjdzie wam inwestorom na złe to twardzi wykonawcy . Czyżby temat umarł?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 19.04.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 SSO zbudowała mi ekipa z Rabki. Mogę ich polecić z pełnym przekonaniem. Info na prv. Właściciel zaczynał od elektryki, więc będzie okazja przekonać się czy instalacje też robią dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ...tez poproszę na takie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts