zorka 03.03.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Muszę kupić nową lodówkę bo stara zaczyna szwankować i mam pytanie co możecie z własnego doświadczenia polecić , a co odradzacie , wolę się spytać i zoriętować , bo po ostatnich zakupach różnych bubli , nie chcę aby lodówka też była do niczego , liczę na Was , proszę o radę z jakich jesteście zadowolone , a z czego nie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 03.03.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Tylko Vestfrost. To jest firma, która produkuje wyłącznie profesjonalny sprzęt chłodniczy i czasem wypuszcza jakiś produkt dla "plebsu". Mam od 13 lat taką lodóweczkę i jest jak nowa. Nigdy nic się nie zepsuło, nie słychać jej, sama się rozmraża, nie zżółkła i w ogóle... Jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 03.03.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Tylko Vestfrost. To jest firma, która produkuje wyłącznie profesjonalny sprzęt chłodniczy i czasem wypuszcza jakiś produkt dla "plebsu". Mam od 13 lat taką lodóweczkę i jest jak nowa. Nigdy nic się nie zepsuło, nie słychać jej, sama się rozmraża, nie zżółkła i w ogóle... Jest super! Dolaczam sie, rowniez mam lodowke Vestfrost - 11 lat, zero napraw, zero problemow, wyglad ma ponadczasowy, chociaz juz leciwa, caly czas ladnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek Sebastian 03.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Lodówka firmy LG No frost - użytkuję od 3 lat, cicha, bezszronowa, samodomykajšca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Whirlpool 10 lat - 0 zarzutów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts