Bulgaricus 09.04.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Pomagają nam teściowie. Finansowo, znajdując kontakty na wykonawców, doradzając... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzai 10.04.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Pomaga mi teść który mieszka blisko mojej budowy i jest tam prawie przez cały czas. Nie wyobrażam sobie budowy bez niego. Wracam z pracy i jadę na budowę ok 17-stej chwila rozmowy z budowlańcami i oni się zbierają. Gdzie tu dopilnować ich roboty nie mówiąc już o dostawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 10.04.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Mój teść ma stare poglądy na temat budowania- więc odpada. Teściowa chciałaby wszystkich wykarmić - to też odpada - dobra z niej kobieta. Mój ojciec dostaje drgawek gdy przypomina sobie że stawaimy domek z bala - więc też odpada, a z moją mamą ja nie wytrzymuję 2 dni a co dopiero ekipa budowlana. Poza tym to ciągłe wcinanie się. Cale szczęście i jedni i drudzy mieszkają jakieś 300 km dalej więc nie ma problemu. Dziecka brak - więc też nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 10.04.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ja się "złapałem" z Tesiową jak przestawiała mi w projekcie ściany Poszło na noże i już nie ma tematu DOM. Jak dla mnie to taka dziecinada. Ale teściów się nie wybiera. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts