Senser 03.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Jeśli zaznaczycie jakiś dzień to napiszcie o której godzinie!!! Postaram się wysłać, do większości z naszej grupy posta/mejla bo nie wszystkim pewnie przyjdą powiadomienia. Inaczej, nie udam nam się spotkać nigdy. Ta data, która zbierze najwięcej głosów ta wygrywa!!! UWAGA Tylko 8 dni na głosowanie!! Nie będziemy się organizować bez końca !!! Kto pierwszy głosuje tworzy listę np.: 1. Senser 11 Marca godz 4:30 (w nocy) ilość osób 2-3 Jeśli, ktoś jest skłnny zjawić w kilka terminów niech głosuje na najbardiej optymalny dla siebie i dopisze te, (na liście), które mu również odpowiadają!!! Może uda się coś załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 1. Jajcek 18 marca godz 16:00 (19, 25, 26 marca takze mi odpowiadaja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.03.2006 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Kurcze...przez nie uwagę nie uwzględniłem terminu, który został rzucony na naszej grupie...ale ok, poszły konie po betonie...najwyżej uzgodnimy w konkluzji inny...a może uda się na spotkać po prostu wcześniej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 03.03.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Nie wiem nic... 6 marca wracam do pracy po macierzyńskim... rąk mi brakuje, sklonować się nie udaje i generalnie jakiś korbownik jest wokół mnie... Bard ma w pracy urwanie gwizdka, a dziecko rodziców potrzebuje... Tak więc nie wiem - skonsultuję i jeszcze odpiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 03.03.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Cóżem ja narobił!!! Chciałem zagłosować na weekend 25-26, a pacnalem na 18!!! Oferma ze mnie, sorry. 18 nie mogę. Ogólnie nam (Ja i druga połowa) pasuje: - sobota 11.03- weekend 25-26.03 Soboty do 18, niedziele full. Preferuje niedziele, w sobote zawsze jest duzo biegania i nadrabiania zaległości. Pozdro Rysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 03.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 No to juz jak sie przeze mnie narobilo, to kontynuuje wprowadzanie zamieszania... Tak na wszelki wypadek - 8 kwietnia. A widelec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 03.03.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 8 kwietnia!! Senser - zrób może drugą ankietę, bo zrobiło się sporo zamieszania.Brak daty 8 kwietnia, Rysiu źle zagłosował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.03.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 rozumiem ze jest to termin 8kwietnia aby ewak39 mogla dojechac a tak naprawde wszystkie terminy pasuja w soboty i niedziele chyba ze cos niespodziewanego nas trafi i prosze o wczesniejsza informacje o spotkaniu bo inaczej przeleci mi kolonosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieczareczka 03.03.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 bardziej mi pasuje 18,19 lub 1,2 niz reszta ale roznie moze byc sklad ilosciowy blizej nieznany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 03.03.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Czy mogę się zapisać do Grupy?Jeżeli tak, to już się cieszę na nasze spotkanie 8 kwietnia.Napiszcie tylko gdzie, czy w tej knajpce w Grodzisku, jak kiedyś czytałem.Jutro wybieram się na spotkanie do Muratora na Kamionkowską.Może kogoś spotkam z Grupy Nadarzyńsko Grodziskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 03.03.2006 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Zygmor - cieszę się na myśl, że jest szansa, że jutro Cię wypatrzę w siedzibie Muratora. Trochę czasu minęło, gdy oglądałam zdjęcia Twojego ogrodu i nadal mam te piękne różaneczniki przed oczami. O członkowstwo w grupie raczej nie musisz pytać. Taki ogrodnik w naszej grupie? To przecież tylko powód do dumy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 04.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Oczywiście będziwmy, a trudno mnie nie zauważyć 1,9m i 120kg robi swoje. Będziemy mieli koszulki w kwiaty z ogródka, napewno nas nie przegapicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 04.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Dla mnie raczej korzystny termin to 18.03Ale zawsze moge sprobowac dostosowac sie do grupy pozdrawiamLukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.03.2006 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 OK. Przenosimy temat TU Mam nadzieję, że teraz się wszystko wyjaśni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts