izagrab 03.03.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 WitajcieNa wiosne chce wstawic okna do mojego nowo wybudowanego domu. Czy mozecie polecic mi jakies okna, z ktorych jestescie zadowoleni? NIe zdecydowalam sie jeszcze czy wstawie okna plastikowe lub drewniane... MOze jakies rady?Dodam, ze mam duze otwory okienne wiec potrzebuje szczelnych i nie przepuszczajacych zimna okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djelf 03.03.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 zobacz na http://www.partnerokno.pl, maja dobre ceny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 03.03.2006 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 nikt nie chce sie podzielic swoimi doswiadczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariant 04.03.2006 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam,Chętnie odpowiem na zapytanie, proszę o zestawienie - sporządze ofertę.Służę również radą- doswiadczenie od 1996 roku. Pamiętajmy: 90 % FIRM OFERUJACYCH OKNA NA RYNKU TO FIRMY ZE STAŻEM MNIEJ NIŻ 4 LETNIM> ONI NIE WIEDZĄ O CZYM MÓWIĄ.ZapraszamPotr Bojanowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts