beata_stce 03.03.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam kupilam gumy do auta w Plusie.Wierzcie mi moze byly tansze ale capią jak skarpetyMoze ktos wie jak zabic ten smrod smoly?Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Witam kupilam gumy do auta w Plusie. Wierzcie mi moze byly tansze ale capią jak skarpety Moze ktos wie jak zabic ten smrod smoly? Beata nie mozna ..daj je Tesciowej w prezencie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.03.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Witam kupilam gumy do auta w Plusie. Wierzcie mi moze byly tansze ale capią jak skarpety Moze ktos wie jak zabic ten smrod smoly? Beata nie mozna ..daj je Tesciowej w prezencie ... eheheheheh dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 07.03.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Taki sam smród miałem jak kupiłem podkładkę żelową pod mysz leżała na balkonie 3 tygodnie, a potem w kosz i do śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Taki sam smród miałem jak kupiłem podkładkę żelową pod mysz leżała na balkonie 3 tygodnie, a potem w kosz i do śmieci. a można było dać w prezencie ............. teściowej to nie , do śmieci poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.03.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 kochani wszystko co mamy smierdzące dajemy tesciowej - przecie ona na to zasługują ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 08.03.2006 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ze wzgledu na mojego mez nie wrecze tesciowej tych gum.A tak wlasciwie to juz sie do tego smrodu troche przyzwyczailam .Ale nie kupujcie takich w markecie PLUS.Bylam kiedy i widze znow są takie w sprzedazy.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.03.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Kochana z Cie synowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.03.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 znaczy sie tesciowa miec dobra emeryturka ....w takim wypadku to dbamy o szkodnika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 09.03.2006 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Nic nie mam do tesciowej i odwiedzam ja tylko w swieta< pare godzin przy biesiadnym stole>.I nie wiem czy jestem dobrą synowa .Mysle ze chyba nie .A gumy w dalszym ciągu capią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.03.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 znaczy sie tesciowa miec dobra emeryturka ....w takim wypadku to dbamy o szkodnika ... chyba ze jest skąpa i emeryturka idzie tylko na jej kąto - to nie dbamy wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 09.03.2006 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Nie chcialam rozmawiac i mojej tesciowej ale fakt ze jest skąpa.Nie oczekuje od niej niczego bo zawsze radzilismy sobie sami z mezem gdy nam bylo bardzo ciezko i nie mielismy pracy .Chetnie przyjme kazdą pomoc od tesciowej ale jakos sie do tego nie kwapi.Umiesz liczyc wiec licz na siebie.A smierdzące gumy chyba wyrzuce i wloze te stare bo ten zapach juz mnie zaczyna dusic.Pozdrawiam z gor swietokrzyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts