Jedrzej P 03.03.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Polecam sildnego i sprawdzonego wykonawce z okolic Poznania.O stanu 0 po klucz.Specjalizuje się w wykończeniówce, tykni, posadzki itp. Waldemar Wolff 502505117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekos 25.03.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 czy jest solidny, trudno powiedźieć, ale ceny uslug iście kosmiczne, jego wycena budowy domu odbiegała od innych prawie o 100 %. osobiści nie zamierzam przepłacać ale możecie sprawdzić sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarePL 22.05.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Tez sprawdzałem - faktycznie ceny z kosmosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarePL 24.05.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Skontaktowałem się z firmą co się ogłasza na forum - RemDombud, sprawdze, i napisze jak jest jak narazie umówiłem się na spotkanie. Zaczynam budowę w sierpniu i jak narazie spotkani wykonawcy są albo za drodzy albo jacyś "dziwni". Ten remdombud to bedzie pierwsza firma z jaką się umówiłem przez neta, jestem ciekaw, jak wirtualna rzeczywistośc spotka się ze stanem faktycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogii 24.05.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Buduję dom C30 Serdeczny> podpisałem umowę z Investdom'em też znalazłem ich w necie, mieli najlepszą cenę i ich realizacje (jeździłem pół dnia w okół Poznania) wyglądały najsolidniej. Polecam, namiary można łatwo znaleźć w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Riv 10.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Bogi,możesz coś więcej napisać o tym investdomie, bo mają mi podesłać ofertę i potem chcę się z nimi spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogii 15.06.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 nie wiem co mam wiecej napisać, janie jestem specem, ale wziąłem inspektora, któremu płacę za to zeby węszył i żadnych wiekszych zastrzezeń nie miał. Poza tym ja nie martwie się o nic, przyjeżdżam tylko z żoną popatrzeć jak idą prace. Myslałem ze z budowa domu to bedzie więcej zachodu, ale to pewnie dopiero mnie czeka przy urządzaniu.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kskwar 12.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Buduję dom C30 Serdeczny> podpisałem umowę z Investdom'em też znalazłem ich w necie, mieli najlepszą cenę i ich realizacje (jeździłem pół dnia w okół Poznania) wyglądały najsolidniej. Polecam, namiary można łatwo znaleźć w necie. Witam, zamierzam budowac z nimi. Jakie sa Twoje wrazenia ze wspolpracy do tej pory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogii 12.11.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 W zasadzie nie narzekam. po tym co opowiadali mi moi sąsiedzi o ich firmach lub ekipach to nawet jestem zadowolony, nie było żadnej wpadki. Inna sprawa jest taka, że jak płacę kasę (niemałą) firmie to chyba właśnie po to, zeby żadnych wpadek nie było.Duzy plus, że nie wołali żadnych zaliczek, duży minus - niezbyt elastyczni jak chciałem, żeby mi zrobili dodatkową ścianę wewnętrzną to zawołali 800 pln choć robili to może ze 3 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 06.12.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 bogii jak tam budowa z investdomem? dalej OK czy pojawily sie jakies zgrzyty? bo prawie sie na nich zdecydowalam i robię update opinii może jeszcze ktoś się na nich zdecydował i może dodać coś od siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogii 10.12.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Altariela, jak nie mam generalnie zastrzeżeń, a mój kierownik powiedział ostatnio, że chciałby żeby na wszystkich budowach miał tak mało do roboty, (ale kasę wziął z góry, teraz inaczej bym się z nim targował ) Poza tym jest inaczej niż mi wszyscy mówili, że jak sie buduję to bedę miał siwe włosy. Teraz to się chyba pozmieniało, jak budujesz firmą a nie systemem gospodarczym, to jesteś w komfortowej sytuacji - płacisz po etapie i po odbiorze. Jak by coś było nie tak, to poprostu nie płacisz dopóki nie poprawią. na szczęście u mnie nie było takie sytuacji. Poza tym myślę, że możesz spokojnie z nimi budować, powodzenia bogii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotograf 10.12.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Altariela, jTeraz to się chyba pozmieniało, jak budujesz firmą a nie systemem gospodarczym, to jesteś w komfortowej sytuacji - płacisz po etapie i po odbiorze. Jak by coś było nie tak, to poprostu nie płacisz dopóki nie poprawią. na szczęście u mnie nie było takie sytuacji. w systemie gospodarczym płaci sie tak samo - po wykonaniu i odebraniu poszczególnych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 12.12.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 bogiia jaką umowę podpisałeś - na stan surowy czy developerski?na jakim etapie już jesteś?mogłabym może obejrzeć Twoją budowę? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 19.12.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Dobre samopoczucie daje błoga nieświadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogii 19.12.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Najpierw podpisałem na surowy a potem na deweloperski i jestem już na końcówce.Co do oglądania to zapraszam, napisz na priva to się jakoś umówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka11 28.12.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ja też czekam na ofertę od nich. Jak się dogadam cenowo to chętnie bym podskoczył i zobaczył jak zbudowali Tobie dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 29.12.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 a ja mam tylko takie pytanie czy ten Investdom to mieści się w Poznaniu na Milczańskiej, bo jak wrzuciłem na neta to mi pare firm pokazało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka11 29.12.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Tak dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy8028 30.12.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Obecnie przymierzam sie do budowy domu i jestem na etapie poszukiwania wykonawcy. Czy możecie mi coś powiedzieć o firmie DMT, czy ktoś z niej korzystał lub o niej słyszał. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michau77 31.12.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Czy ktoś budował już dom z firmą Eurodom z Poznania, ul. Obornicka 278?Nic o niej nie wiem poza tym, że wykonali projekt budowlany domu, który ma powstać na działce, którą niedawno kupiłem. A może znacie inne firmy z okolic Poznania, które podchodzą rzetelnie i solidnie do tematu budowy domów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts