cichy8028 31.12.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 witam chciałbym ponowic pytanie o firme DMT Marcin Trejter, czy ktoś budował z tą firmą. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 07.01.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 ktoś tu polecał firmę investdom, ale o ile się zorientowałem, to ten ktoś (a dokładnie bogii) budował z ceramiki. A czy ktoś wie czy Investdom potrafi również budować z betonu komórkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogii 14.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 wydaje mi się, że jak mnie obwieźli po budowach przed tym jak podpisywaliśmy umowę to było coś z BK (może nawet dwa domy), ale dobrze nie pamiętam, zapytaj lykopodium, albo Riv, bo oni też budują albo budowali z investdomem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monk 19.01.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Obecnie przymierzam sie do budowy domu i jestem na etapie poszukiwania wykonawcy. Czy możecie mi coś powiedzieć o firmie DMT, czy ktoś z niej korzystał lub o niej słyszał. pozdr Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monk 29.01.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 witam chciałbym ponowic pytanie o firme DMT Marcin Trejter, czy ktoś budował z tą firmą. pozdr Nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobry duszek 10.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 na prawde chcesz zbudowac dom to nie rob tego z eurodomem, kreca jak chce niedotrzymuja terminow, wszystko z kiepskich materialow i pracownicy nie bardzo zwiazani z budownictwem, pozdrawiam PS. dzieki ci Panie za forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot222 11.02.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 witam chciałbym ponowic pytanie o firme DMT Marcin Trejter, czy ktoś budował z tą firmą. pozdr Nie polecam Możesz powiedzieć dlaczego? Dzięki z góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monk 20.02.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Mogę Ci odpowiedzieć i bardzo chętnie to zrobie, ale w tej chwili jestem na etapie załatwiania spraw z prawnikami .... moge powiedziec tylko - nie polecam. witam chciałbym ponowic pytanie o firme DMT Marcin Trejter, czy ktoś budował z tą firmą. pozdr Nie polecam Możesz powiedzieć dlaczego? Dzięki z góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot222 25.02.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 @monk wysłałam Tobie pytanie na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 27.02.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam serdecznie Widzę, że wszyscy budujecie domy, ale może będziecie mogli mi pomóc... poszukuję solidnego elektryka lub ekipy oraz instalatora ? (musze wymieć instalację elektryczną oraz kuchenno-łazienkową, te wszystkie rury, przyłącza...), czy możecie mi polecić kogoś solidnego ?? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot222 23.04.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Również nie polecam firmy DMT ze Skórzewa pod Poznaniem, której właścicielem jest Marcin Trejter - mam złe doświadczenia, ale, za radą adwokata, nie mogę na razie podać więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 27.04.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 czy ktoś budował szkieletowca? mam projekt na drewniany przestronny, ale poszukuję wykonawcy .... Jak nie znajdę nic odpowiedniego zmienię projekt na "murowany"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebi1970 04.05.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Mam wykonawcę godnego polecenia. Właśnie skończył u mnie budowę z Ytonga (ma certyfikat) ale buduje ze wszystkiego. Instruktor z Ytonga/Xelli, którego wezwałem też był zadowolony. W razie pytań służe pomocą: tel. 600 40 11 00. Pozdrawiam,Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 05.05.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 a nie orientujesz sie czy on stawia domy rowniez w okolicach Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebi1970 05.05.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Niestety tylko Poznań i okolice . Pozdrawiam, Sebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 19.05.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Polecam sildnego i sprawdzonego wykonawce z okolic Poznania. O stanu 0 po klucz. Specjalizuje się w wykończeniówce, tykni, posadzki itp. Waldemar Wolff 502505117 Panie Waldku - pseudonim Jedrzej P Pan specjalizuje się w gadaniu a nie w budownictwie. Zapomniał Pan skończyć u mnie łazienkę, płyty GK i jeszcze zapłacić swoim ludziom. Radzę zmienić nazwisko, bo z tożsamościami na forum to Pan sobie radzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebi1970 19.05.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Wiem, wiem: to wcale nie jest śmieszne. S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts