bullish 03.03.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Czy mozna odliczyc: 1. Kuchnię i płytę do zabudowy ale nie mającą podłączenia do sieci gazu ziemnego np. elektryczna 2. faktuę za układanie parkietu (faktura za usługę ale de facto wchodził w to tez materiał - w tytule jest jednak tylko zapisane jako montaż). dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 03.03.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 1) Jeśli masz na myśli piekarnik elektryczny +płyta grzewcza - TAK (niemniej na Forum były opisy Forumowiczów o pewnych trudnościach z tym związanych)2) Zdecydownie TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukrad 03.03.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam, Dzisiaj dowiadywałem się w podobnej sprawie w US (ustnie). W mojej sytuacji chodziło konkretnie o samą płytę elektryczną (bez piekarnika), która była wymieniana. Dowiedziałem się, że to również można odliczać. Żeby nie tworzyć nowego wątku pozwolę sobie w tym umieścić moje pytanie:Czy można odliczyć montaż rolet wewnętrznych? Chodzi o rolety na okna dachowe wykonywane "na wymiar". Na fakturze mam po prostu: "usługa montażowa rolet" (bez samych rolet). W US dowiedziałem się, że tak, ale wcześniej gdzieś czytałem, że chyba nie. Jak to w końcu jest? Pozdrawiam,Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 19.03.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Witam! jeśli chodzi o rolety i ich montaz to ja odliczalam,bylam kontrolowana i bylo oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts