martynabe 04.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam! Jestem w totalnym impasie. Niedługo mogłabym zaczynać budowę, ale waham się jaki wybrać projekt. CO SĄDZICIE O TYM PROJEKCIE???Czekam na Wasze oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynabe 04.03.2006 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Oto adres strony: http://www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=479 Błagam o opinie, bo już szaleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danek4 16.12.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Czy ktoś buduje lub bdował Lukrecje z Archipelagu, mam juz projekt i na wisne chcę ruszyć, poszukuję zdjęć z realizacji i opini dotyczących tego domu, z góry serdeczne dzieki, mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danek4 17.12.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Witam, Dopiero dziś znalazłem Twoją wiadomość bo jestem na forum od 2 tygodni. Jeżeli jesteś już w trakcie jego budowy to prosimy o wTwoją opinię i jeżeli masz zdjęcia z budowy. My właśnie zakupiliśmy ten projekt i jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia na budowę. Domek wybraliśmy ze względu na wymiary naszej działki tj. 20X50 i jego piękny wygląd oraz naszym zdaniem funkcjonalne rozwiązanie, będziemy napewno troszkę powiększać pomieszczenie gospodarcze kosztem rezygnacji z wneki na szafy przy wejściu do kuchni, czyli przesuwamy dwie ścianki dzieloące to pomieszczenie od łazienki. Reszta zostaje bez zmian. Rezygnujemy z 3 okien dachowych ze względu na koszty. Pozdrawiamy. Nasz e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danek4 02.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 http://www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=479 Wybrałem ten projekt, co o nmi sądzicie?? A może ktoś z was buduje lub budował ten domek? Być może wiecie gdzie taki domek już jest wybudowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.01.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Całkiem fajny projekt. Ja wolałabym tylko kominek nie w ciągu komunikacyjnym. Wiatrołap tez nie za bardzo do wykorzystania na np. jakąś szafe. Nie widze tam dla niej specjalnie miejsca . Pomieszczenie gospodarcze maleńkie. Balkony tez jako tylko funkcja dekoracyjna, a dosc drogie w wykonaniu. Taras osobiscie wybrałam zadaszony, takie preferuje. Jednak domek ma wiele uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danek4 07.01.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Wiwlkie dzięki za uwagi co do projektu, napewno nie będzie wnim tylu okien dachowych bo odpadnie 4, pomieszczenie gospodarcze będzie zwiększone o ściankę działową obok łazienki a łazienka przesunięta o tą wnękę obok spizarni, nie dużo ale zawsze coś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts