zaba_gonia 04.03.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 teraz długi samiutki.... uciekła od niego..ciekawe co jej powiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Nie wiem Monka , nie ma Aggi Ona by wiedziala , a ja tak dla wszystkiego i w razie jak Zaba odeszla , zeby tez popatrzyla wszysyko widziałam...chyba z nim zerwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.03.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 ..ciekawe co jej powiedział... Myslisz , ze Ja splawil? Nie sadze , nie On Gorzej jak sie z kogos smiejemy i nie jest to dlugi Chociaz czuje , ze to On Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 zaba komentuje dla Rekordu Wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 czy to nie Ewka w roli głównej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.03.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 ..ciekawe co jej powiedział... Myslisz , ze Ja splawil? Nie sadze , nie On Gorzej jak sie z kogos smiejemy i nie jest to dlugi Chociaz czuje , ze to On Dowiemy sie jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Gorzej jak sie z kogos smiejemy i nie jest to dlugi Chociaz czuje , ze to On ktokolwiek to jest mam nadzieję że ma poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 dziwnie ustawione te kamery może długi zrobił dywersję żeby nie można było go namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.03.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 dziwnie ustawione te kamery może długi zrobił dywersję żeby nie można było go namierzyć mógłby nam pomachać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 dziwnie ustawione te kamery może długi zrobił dywersję żeby nie można było go namierzyć mógłby nam pomachać.... przez te słynne dresy ma tyle wielbicielek że się pewnie opędzić nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.03.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 dziwnie ustawione te kamery może długi zrobił dywersję żeby nie można było go namierzyć mógłby nam pomachać.... przez te słynne dresy ma tyle wielbicielek że się pewnie opędzić nie może liczyłam ,że je dzisiaj włoży.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 dziwnie ustawione te kamery może długi zrobił dywersję żeby nie można było go namierzyć mógłby nam pomachać.... przez te słynne dresy ma tyle wielbicielek że się pewnie opędzić nie może liczyłam ,że je dzisiaj włoży.. ryzykowne gdyby każda wielbicielka chciała choć jedna nitkę to niewiele by mu zostało a to cenny zabytek przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 żaba ty widzisz to ujęcie jakby dresy długiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 żaba ty widzisz to ujęcie jakby dresy długiego Gdzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.03.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Chyba sie ludziska po katach rozeszly Same puste wnetrza Te dresy to i ja widzialam , Monka Cos bylo na rzeczy Widzicie jaka fajna mala Kluseczka tam spaceruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 żaba ty widzisz to ujęcie jakby dresy długiego Gdzie????? polazłaś gdzieś zamiast patrzeć a w czterech ujęciach były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.03.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 żaba ty widzisz to ujęcie jakby dresy długiego Gdzie????? polazłaś gdzieś zamiast patrzeć a w czterech ujęciach były nie daruje sobie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.03.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 żaba ty widzisz to ujęcie jakby dresy długiego Gdzie????? nie ma , ze sie siku chce czy jesc , siedz i patrz !!! Lazisz za zmyslami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Te dresy to i ja widzialam , Monka Cos bylo na rzeczy tylko kolor cóś mi się nie zgadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Chyba sie ludziska po katach rozeszly Same puste wnetrza i piją piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts