rrmi 04.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 To ladnie teraz wygladamy Powiedz nam wiec czy widzialas dlugiego i wklej zdjecia jesli mozesz Chyba porobilas jakies zdjecia chopinetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 super a my miałyśmy mu za złe że nie pomachał do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 04.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 soorrkkiiii, ale nie mam zdjęć niestety ale długiego widziałam i nie był w marynarce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.03.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 hmmm to ja sie przyznam... dosc dlugo przytrzymalam długiego na bardzo milej konwersacji ale z dala od kamerki glownie wypytywalam o szcegoly histori o zboku sorki na usprawiedliwienie powiem ze nie caly czas... wiec pomachac mogł ps. był w marynarce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 zielonooka, a ja Cie widzialam jak rozmawialas z Dlugim i nie chcialam przeszkadzac... A potem juz zniknelas, a ja chcialam powiedziec Ci, że Twoje zdjecia nie klamią i jeszcze raz pogratulowac wspanialego domu i dzialki...To, powiem to teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 zielonooka, a ja Cie widzialam jak rozmawialas z Dlugim i nie chcialam przeszkadzac... A potem juz zniknelas, a ja chcialam powiedziec Ci, że Twoje zdjecia nie klamią i jeszcze raz pogratulowac wspanialego domu i dzialki...To, powiem to teraz... trzeba było przeszkodzic!!!! strasznie zaluje ze sie zgadałysmy mysle ze dlugi nie mial by nic przeciwko najbardziej byl szcesliwy jak w penym momencie stał on i wianuszek 5 lub6 kobiet wokól niego az mu sie oczy śmialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 najbardziej byl szcesliwy jak w penym momencie stał on i wianuszek 5 lub6 kobiet wokól niego az mu sie oczy śmialy Trzeba bylo uszczypnac Go ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 najbardziej byl szcesliwy jak w penym momencie stał on i wianuszek 5 lub6 kobiet wokól niego az mu sie oczy śmialy Trzeba bylo uszczypnac Go ode mnie nie śmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.03.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 gada ,że nieśmiała a tak na prawdę ręce miała zajętę bo rozpinała haftki od bluzki celem autoprezentacji Renia obgadalim cię zTolą aż miło Żaba za późno spostrzegłem ,że tam kamera ale rozumiesz tyle pięknych kobiet dokoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.03.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Zaplacisz nam za to , ze nie pomachales . Czy mam sie od tych plotek schowac za rog? Wklejaj zdjecia , raz dwa gada ,że nieśmiała a tak na prawdę ręce miała zajętę bo rozpinała haftki od bluzki celem autoprezentacji to chyba raczej , zeby pierwsze lody przelamac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.03.2006 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 bym wiedział , że się na żywca z nas nabijacie to bym się za filar schował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 05.03.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Cześć Zielonooka byłaś całkiem blisko mnie i Zeljki my sobie gadałyśmy i widziałyśmy jak uwodzisz długiego szkoda, że nie dołączyłaś do nas. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.03.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Cześć Zielonooka byłaś całkiem blisko mnie i Zeljki my sobie gadałyśmy i widziałyśmy jak uwodzisz długiego szkoda, że nie dołączyłaś do nas. pozdrawiam to wszystko wina długiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.03.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Cześć Zielonooka byłaś całkiem blisko mnie i Zeljki my sobie gadałyśmy i widziałyśmy jak uwodzisz długiego szkoda, że nie dołączyłaś do nas. pozdrawiam to wszystko wina długiego! ...potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 A co dlugi winien, ze tak umie babe zagadac, ze nie mozna sie od niego odkleic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Widzicie jaka fajna mala Kluseczka tam spaceruje? ta mała kluseczka to Dorotka Kasi z RW Tak, to moja torpeda http://ddorota.photosite.com/~photos/tn/40_348.ts1141491082000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.03.2006 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Być może nie wszyscy wiedzą, ale kamery były nie tylko w Redakcji. Wielu wścibskich reporterów na całym świecie żyło tym wydarzeniem...Nawet w dalekich Indiach: http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=860926 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Być może nie wszyscy wiedzą, ale kamery były nie tylko w Redakcji. Wielu wścibskich reporterów na całym świecie żyło tym wydarzeniem... Nawet w dalekich Indiach: http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=860926 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Być może nie wszyscy wiedzą, ale kamery były nie tylko w Redakcji. Wielu wścibskich reporterów na całym świecie żyło tym wydarzeniem... Nawet w dalekich Indiach: http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=860926 A ja nic nie widzę wtyczki się domaga i nie mogę zaistalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts