lamariusz 04.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam. Jestem z Gorzowa i jak mrozy trochę osłabna planuję zakończyć budowę domu który obecnie jest w stanie surowym otwartym. Proszę doradźcie mi dobrego, dobrych i za rozsądną cenę fachowców do tynków, poszukuję również fachowców do ocieplenia dachu, kogoś sprawdzonego do montażu kominka i instalacji płaszczu wodnego. Jedynie elektrykę wykonam sam, poza tym wszystkich pozostałych fachowców do wykończenia domu. Ale jedynie sprawdzeni i uczciwi mnie interesują, już jedna ekipa przy budowie mnie oszukała i podchodzę ostrożnie do fachowców. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zina01 04.03.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Polecam swoją firmę specjalizujemy się w maszynowych tynkach gipsowych. [email protected] tel.512-832-843 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts