Trini 04.03.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Dziękuję bardzo za mile spędzone popołudnie. To było moje pierwsze spotkanie z forumowiczami Muratora. Wspaniała atmosfera, pyszne żarełko, świetna muzyka. Dziękuję też także za koszulkę (rewelka) i niespodziankę na sam koniec - reklamówkę z prezentami No co ja się będę rozpisywać - dzięki Wielkie, było wspaniale No i dziękuje także reszcie forumowiczów za stworzenie niepowtarzalnej atmosfery Pozdrowienia: Trini i Luki1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Ja się tez pod tym podpisuje......Było bardzo ładnie i wszystko super zorganizowane....Dzięki wielkie i pozdrowienia dla wszystkich. Milo bylo Was poznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.03.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 ja rowniez dziekuje wszystkim za spotkanie, bylo super, zdjecia beda w poniedzialekpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 I Ja Ja tez sie podpisuje tylko ze z koszulkami cos nie wyszlo bo mimo ze fotke wyslalem 27.03 to koszulki dlas mnie nie bylo, no chyba ze ktos se zgarnal przed moim przybyciem tylko po co komu koszulka z moim paskudnym wizerunkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.03.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 ja tez dziekuje tyle ze bardzo krotko bylo za krótko nie moge sobie darowac ze Zelijki nie dorwalam ... widzialam tylko na scenie a potem mi zniknela:( baaardzo milo by milo poznac szczegolnie: długiego , maluszka, ivonesce , rydza, agacke, tole, jareko (dzieki za podwiezienie;)) starego, jagne, komtura, wilcza i jego "moją" i no... i Nefer oczywiscie (zaluje ze tak szybko zniknelas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 ja tez dziekuje tyle ze bardzo krotko bylo za krótko nie moge sobie darowac ze Zelijki nie dorwalam ... widzialam tylko na scenie a potem mi zniknela:( baaardzo milo by milo poznac szczegolnie: długiego , maluszka, ivonesce , rydza, agacke, tole, jareko (dzieki za podwiezienie;)) starego, jagne, komtura, wilcza i jego "moją" i no... i Nefer oczywiscie (zaluje ze tak szybko zniknelas) Ja się podpisuję również :) Zielonooka - wciąż jestem niedaleko :) Wiedziałam, że jesteś ładną kobietą, ale nie wiedziałam, żę aż tak. Pozdrawiam również wszystkich Forumowiczów - wszystkich nie wymienię, więc się nie obraźcie Szczególnie: Sylvia, Kze, Jajcek z żoną (Joasia) Joasia i Janusz i Kwiatuszek czyszczący Dzieci, Zelijkę ( którą tylko przytuliłam) i Trini z Lukim( z którą przegadałam mnóstwo czasu) i all the rest Pomysł racjonalizatorski na zlot 2007 : 1. Część oficjalna i zabawowa - powtórka jak w 2006 2. Dalsza część wieczoru w jakiejś fajnej knajpie - oczywiście forumowicze płacą za siebie i OGNIA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 04.03.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Ja również dziękuję wszystkim za spotkanie.Miło było zobaczyć starych znajomych i poznać nowe przemiłe osoby Za szybko minął nam czas,proszę następnym razem o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Dobry Wieczór ! My też szczęśliwie dotarliśmy do domu .....Dziekujemy za mile spędzone popołudnie .....fajnie było spotkać znajomych z Forum ,poznać nowe twarze -pośmiać się i porozmawiać ....Jeszcze raz serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Było to przemiłe i sympatyczne spotkanie. Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.03.2006 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Było super. Pozdrawiam wszystkich obecnych ciałem lub duchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.03.2006 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 I dojechałem.Jednego "diabła"(jak skomentowała Kasia)z suszarką w Sopocie minąłem już tylko na wyczucie. Ja również się przyłączam. Dzieki wielkie wszystkim i dla wszystkich serdeczne pozdrowienia. Przykro żeeśmy sie ze wszystkimi nie zgadali...ale cóż takie życie...ale co się odwlecze to nie uciecze! Zielonooka - sorki żeśmy Zeljke porwali do nas. Pozdrowienia. Krasnoludek...(zwłaszcza przy Długim). I specjalne podziękowania dla Janussza (kiedyś tam...w '39 ) za tłumaczenie zawiłości techniki grzewczej jako takiej co spowodowało moje skromne zaistnienie w tej dziedzinie jednocześnie mając nadzieję, że moje wypociny na coś komuś się zdały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.03.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Bardzo się cieszę, że mogłam wreszcie dotrzeć na Spotkanie. Dziękuję wszystkim za wspaniałe popołudnie i bardzo mi przykro, że trwało dla mnie tak krótko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 05.03.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 My też dziękujemy. Za wodę po goleniu tym bardziej. Redakcja ma u nas dużego plusa. Za rok bierzemy udział w konkursie z wiedzy o forum muratora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 05.03.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Dziękuję Redakcji , za przygotowanie tej wspaniałej imprezy. Mnie najbardziej ucieszył kubek muratora i "zestaw śniadaniowy" na przyszłą kawę na tarasie. Szkoda tylko, że sama jak ten rodzynek reprezentowałam liczną grupę krakowską i musiałam osamotniona wracać ostatnim IC do Krakowa już 20.05. Aaaaa prawie jak rodzynek , bo była jeszcze Agacka ( zmotoryzowana ). Pozdrawiam wszystkich cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Dziękuję Redakcji za przesympatyczne spotkanie. Wszystkich Forumowiczów których uściskałam i tych, których nie zdążyłam serdecznie pozdrawiam. Za krótka impreza, stanowczo za krótka Może przed rozpoczęciem wakacji powtórka?...na świeżym powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.03.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Strasznie Wam zazdrościłam , że możecie być razem . Tola , widziałam Cię Pomysł z powtórką przed wakacjami jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.03.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Maxtorka ale ja Ciebie nie widziałam, jak mogłaś mi to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.03.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Maxtorka ale ja Ciebie nie widziałam, jak mogłaś mi to zrobić Nie doszła bo się o te majteczki wyrżnęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 05.03.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Dziękujemy za mile spędzone popołudnie, ale stanowczo podzielam uwagi poprzedników, że za krótki to był czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.03.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Maxtorka ale ja Ciebie nie widziałam, jak mogłaś mi to zrobić Nie doszła bo się o te majteczki wyrżnęła... No właśnie , zanim się podniosłam i oprzytomniałam było już po ptakach Nic to , może za rok się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts