Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziękuję bardzo za mile spędzone popołudnie. To było moje pierwsze spotkanie z forumowiczami Muratora. Wspaniała atmosfera, pyszne żarełko, świetna muzyka.

Dziękuję też także za koszulkę (rewelka) i niespodziankę na sam koniec - reklamówkę z prezentami :)

No co ja się będę rozpisywać - dzięki Wielkie, było wspaniale :)

No i dziękuje także reszcie forumowiczów za stworzenie niepowtarzalnej atmosfery :)

Pozdrowienia:

Trini i Luki1975

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja tez dziekuje

tyle ze bardzo krotko bylo

:(

za krótko

nie moge sobie darowac ze Zelijki nie dorwalam ... widzialam tylko na scenie a potem mi zniknela:(

baaardzo milo by milo poznac szczegolnie: długiego , maluszka, ivonesce , rydza, agacke, tole, jareko (dzieki za podwiezienie;)) starego, jagne, komtura, wilcza i jego "moją" :wink: i no... i Nefer oczywiscie (zaluje ze tak szybko zniknelas) :wink:

ja tez dziekuje

tyle ze bardzo krotko bylo

:(

za krótko

nie moge sobie darowac ze Zelijki nie dorwalam ... widzialam tylko na scenie a potem mi zniknela:(

baaardzo milo by milo poznac szczegolnie: długiego , maluszka, ivonesce , rydza, agacke, tole, jareko (dzieki za podwiezienie;)) starego, jagne, komtura, wilcza i jego "moją" :wink: i no... i Nefer oczywiscie (zaluje ze tak szybko zniknelas) :wink:

Ja się podpisuję również :):)

Zielonooka - wciąż jestem niedaleko :):) Wiedziałam, że jesteś ładną kobietą, ale nie wiedziałam, żę aż tak.

Pozdrawiam również wszystkich Forumowiczów - wszystkich nie wymienię, więc się nie obraźcie :) :oops: Szczególnie: Sylvia, Kze, Jajcek z żoną (Joasia) Joasia i Janusz i Kwiatuszek czyszczący Dzieci, Zelijkę ( którą tylko przytuliłam) i Trini z Lukim( z którą przegadałam mnóstwo czasu) i all the rest :)

Pomysł racjonalizatorski na zlot 2007 :

1. Część oficjalna i zabawowa - powtórka jak w 2006

2. Dalsza część wieczoru w jakiejś fajnej knajpie - oczywiście forumowicze płacą za siebie :) i OGNIA !!!!!

I dojechałem.Jednego "diabła"(jak skomentowała Kasia)z suszarką w Sopocie minąłem już tylko na wyczucie.

Ja również się przyłączam. Dzieki wielkie wszystkim i dla wszystkich serdeczne pozdrowienia. Przykro żeeśmy sie ze wszystkimi nie zgadali...ale cóż takie życie...ale co się odwlecze to nie uciecze!

Zielonooka - sorki żeśmy Zeljke porwali do nas.

Pozdrowienia. Krasnoludek...(zwłaszcza przy Długim):-D.

I specjalne podziękowania dla Janussza (kiedyś tam...w '39 ;-)) za tłumaczenie zawiłości techniki grzewczej jako takiej co spowodowało moje skromne zaistnienie w tej dziedzinie jednocześnie mając nadzieję, że moje wypociny na coś komuś się zdały.

Dziękuję Redakcji , za przygotowanie tej wspaniałej imprezy. Mnie najbardziej ucieszył kubek muratora i "zestaw śniadaniowy" na przyszłą kawę na tarasie. :D :D :D Szkoda tylko, że sama jak ten rodzynek reprezentowałam liczną grupę krakowską i musiałam osamotniona wracać ostatnim IC do Krakowa już 20.05.

Aaaaa prawie jak rodzynek , bo była jeszcze Agacka ( zmotoryzowana ).

Pozdrawiam wszystkich cieplutko. :D

Dziękuję Redakcji za przesympatyczne spotkanie.

Wszystkich Forumowiczów których uściskałam i tych, których nie zdążyłam serdecznie pozdrawiam.

Za krótka impreza, stanowczo za krótka :wink:

Może przed rozpoczęciem wakacji powtórka?...na świeżym powietrzu :roll: :)