Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Maxtorka ale ja Ciebie nie widziałam, jak mogłaś mi to zrobić :cry:

Nie doszła bo się o te majteczki wyrżnęła...;-) :lol: :lol: :lol:

No właśnie , zanim się podniosłam i oprzytomniałam było już po ptakach :wink: :wink: :wink:

Nic to , może za rok się uda :D

Cza było mówić podleciałbym i podniósł, a na forum zaniósł...:-D

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Maxtorka ale ja Ciebie nie widziałam, jak mogłaś mi to zrobić :cry:

Nie doszła bo się o te majteczki wyrżnęła...;-) :lol: :lol: :lol:

No właśnie , zanim się podniosłam i oprzytomniałam było już po ptakach :wink: :wink: :wink:

Nic to , może za rok się uda :D

Cza było mówić podleciałbym i podniósł, a na forum zaniósł...:-D

Z tego wszystkiego to mi mowę odjęło , bo wyrżnęłam się zdrowo , a jak w końcu przemówiłam , to mi tylko wiatr odpowiedział :wink:

Chyba zmienię te gatki na inne :wink:

A jeszcze chciałam coś...

nie wiem czy zwróciliscie uwage jaka ładna oprawa muzyczna była?

bardzo podobał mi sie pomysl spiewania na "zywo" zwlaszcza jak Pani zaczela nucic Shade "smooth..." :wink:

....operator"... A że to impreza Muratora, to oczywiście chodziło o operatora koparki!

Już w domu... :D

Przyłączam się do pochwał ...

Miło mi było poznać nowych sympatycznych forumowiczów, spotkać starych znajomych.

Wszystko było bardzo perfekcyjnie przygotowane, muzyczka tradycyjnie super, jedzenie pyszne, wystrój orginalny...ciekawe czym jeszcze Redakcja zaskoczy nas za rok.

Boję się, że po remoncie redakcyjne podziemia stracą swój klimacik :D

Dziękuję :D

pozdrawiam

wszystkich

Edzia

Właściwie to wystarczyłoby, aby po prostu skopiować cały poprzedni post Edzi. Obuma rękamy i nogamy się podpisuję.

Piwnicę remontować? po co? - tak właśnie ma być ;) - tylko ta akustyka...

Mam nadzieję, że oprócz fotek Forumowiczów ktoś pstryknął widok stołu z poczęstunkiem - re-we-la-cja.

Bo oprawa muzyczna została ładnie ujęta...

I ta niespodzianka na koniec - kubek przeszedł test w pociągu do Gdyni - działa! :D

podobnież pozdrawiam wszystkich,

mało_aktywny_Forumowicz-Cpt_Q

Bardzo dziękuję za wspaniały wieczór. Było bardzo miło spotkać starych znajomych :D jaki i poznać nowych forumowiczów :D

W sumie żałuję, że nie mamy wspólnego zdjęcia Małuszek z Małym...

a no szkoda :( Mam nadzieję, że będziesz na następnym spotkaniu to prstrykniemy sobie fotkę :D

Dołączam do podziękowań!

Wspaniale spędzony czas, wspaniali ludzie, doskonałe przygotowanie(ukłon wstronę REDAKCJI) a woda po goleniu....obiecuję ją jakoś spożytkować....kilka pomysłów urodziło sie na spotkaniu...(Kasia jak wystrój barka?)

I jak na błazna forumowego przystało :wink: obiecuję się dalej usmiechać!

Dziekuje, ze moglem Was spotkac. Po spotkaniu czuje sie odmieniony (pozytywnie) i znow niecierpliwie czekam na budowlana wiosne.

Poza tym wiem, ze jeszcze za malo Was znam :)

Popieram w calej rozciaglosci wrazenia, dobra muza i zla akustyka, ten operejter tez mi utkwil w pamieci. Fajan piwnica, ja myslalem, ze to tak specjalnie urzadzone, a to podobno samo tak wyszlo. Kubek "Muratora" the best oraz kilka rzeczy tez jeszcze fajnych.

No i to dziwne uczucie, patrzec kazdej spotkanej kobiecie na biust i nie dostac za to po twarzy :lol:

Oczywiscie na identyfikator...