Mały 05.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Maxtorka ale ja Ciebie nie widziałam, jak mogłaś mi to zrobić Nie doszła bo się o te majteczki wyrżnęła... No właśnie , zanim się podniosłam i oprzytomniałam było już po ptakach Nic to , może za rok się uda Cza było mówić podleciałbym i podniósł, a na forum zaniósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.03.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Maxtorka ale ja Ciebie nie widziałam, jak mogłaś mi to zrobić Nie doszła bo się o te majteczki wyrżnęła... No właśnie , zanim się podniosłam i oprzytomniałam było już po ptakach Nic to , może za rok się uda Cza było mówić podleciałbym i podniósł, a na forum zaniósł... Z tego wszystkiego to mi mowę odjęło , bo wyrżnęłam się zdrowo , a jak w końcu przemówiłam , to mi tylko wiatr odpowiedział Chyba zmienię te gatki na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 E tam - zdejmij całkiem i cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.03.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 E tam - zdejmij całkiem i cześć! Masz rację , nie będą mnie byle majtki ograniczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 E tam - zdejmij całkiem i cześć! Masz rację , nie będą mnie byle majtki ograniczać Oooo właśnie - nareszcie konkretna rozmowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.03.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 A jeszcze chciałam coś... nie wiem czy zwróciliscie uwage jaka ładna oprawa muzyczna była? bardzo podobał mi sie pomysl spiewania na "zywo" zwlaszcza jak Pani zaczela nucic Shade "smooth..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.03.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 A jeszcze chciałam coś... nie wiem czy zwróciliscie uwage jaka ładna oprawa muzyczna była? bardzo podobał mi sie pomysl spiewania na "zywo" zwlaszcza jak Pani zaczela nucic Shade "smooth..." ....operator"... A że to impreza Muratora, to oczywiście chodziło o operatora koparki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Już w domu... Przyłączam się do pochwał ... Miło mi było poznać nowych sympatycznych forumowiczów, spotkać starych znajomych. Wszystko było bardzo perfekcyjnie przygotowane, muzyczka tradycyjnie super, jedzenie pyszne, wystrój orginalny...ciekawe czym jeszcze Redakcja zaskoczy nas za rok. Boję się, że po remoncie redakcyjne podziemia stracą swój klimacik Dziękuję pozdrawiam wszystkich Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.03.2006 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Właściwie to wystarczyłoby, aby po prostu skopiować cały poprzedni post Edzi. Obuma rękamy i nogamy się podpisuję. Piwnicę remontować? po co? - tak właśnie ma być - tylko ta akustyka... Mam nadzieję, że oprócz fotek Forumowiczów ktoś pstryknął widok stołu z poczęstunkiem - re-we-la-cja. Bo oprawa muzyczna została ładnie ujęta... I ta niespodzianka na koniec - kubek przeszedł test w pociągu do Gdyni - działa! podobnież pozdrawiam wszystkich, mało_aktywny_Forumowicz-Cpt_Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Przyłączę się do piesni pochwalno - dziękczynnej Kasia, SławekD i wrzaskun zwany Dorotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Bardzo dziękuję za wspaniały wieczór. Było bardzo miło spotkać starych znajomych jaki i poznać nowych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.03.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Bardzo dziękuję za wspaniały wieczór. Było bardzo miło spotkać starych znajomych jaki i poznać nowych forumowiczów W sumie żałuję, że nie mamy wspólnego zdjęcia Małuszek z Małym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Bardzo dziękuję za wspaniały wieczór. Było bardzo miło spotkać starych znajomych jaki i poznać nowych forumowiczów W sumie żałuję, że nie mamy wspólnego zdjęcia Małuszek z Małym... a no szkoda Mam nadzieję, że będziesz na następnym spotkaniu to prstrykniemy sobie fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dołączam do podziękowań! Wspaniale spędzony czas, wspaniali ludzie, doskonałe przygotowanie(ukłon wstronę REDAKCJI) a woda po goleniu....obiecuję ją jakoś spożytkować....kilka pomysłów urodziło sie na spotkaniu...(Kasia jak wystrój barka?) I jak na błazna forumowego przystało obiecuję się dalej usmiechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 i jeszcze ja dziękuję ale było wesolutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.03.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dziekuje, ze moglem Was spotkac. Po spotkaniu czuje sie odmieniony (pozytywnie) i znow niecierpliwie czekam na budowlana wiosne. Poza tym wiem, ze jeszcze za malo Was znam Popieram w calej rozciaglosci wrazenia, dobra muza i zla akustyka, ten operejter tez mi utkwil w pamieci. Fajan piwnica, ja myslalem, ze to tak specjalnie urzadzone, a to podobno samo tak wyszlo. Kubek "Muratora" the best oraz kilka rzeczy tez jeszcze fajnych. No i to dziwne uczucie, patrzec kazdej spotkanej kobiecie na biust i nie dostac za to po twarzy Oczywiscie na identyfikator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 06.03.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Nic dodać nic ująć popieram w całej rozciągłości wypowiedz poprzednika szkoda tylko że byłem sam jak ten palec z grupy Szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Nic dodać nic ująć popieram w całej rozciągłości wypowiedz poprzednika szkoda tylko że byłem sam jak ten palec z grupy Szczecińskiej grzeszysz przyjacielu taką wypowiedzią... jaki sam... a ja to co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.03.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ja również Redakcji dziękuję i za wyróżnienia i za żarełko, i za picie i za wspaniałą atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Mi też było miło spotkać starych jak i nowych znajomych. Ciekawe czy był ktoś starszy stażem forumowym ode mnie na spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts