Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mi też było miło spotkać starych jak i nowych znajomych. Ciekawe czy był ktoś starszy stażem forumowym ode mnie na spotkaniu. :wink:

ano właśnie - że też redaktor Papliński takiej informacji nie podał :wink:

Na następne spotkanie trzeba na identyfikatorach oprócz nicka datę rejestracji umieścić...ja chyba byłam druga po Jezierze najstarsza stażem forumowym :wink:

Było super fajnie i miło. Kiedy następne spotkanie? :wink:

miło było poznać się osobiście z naszym Komturem i szanowną Żoną, Katją i Mariuszem, Edzią, SylwiąPsik, dzięki Whisper za zniesienie mojego "męczenia" o internecie 8) , Wilczą75 i Żonką, przy stoliku widziałem gdzieś też Kasiorka - z którą nie porozmawiałem ale również pozdrawiam i wszystkich z kim zamieniłem słówko i nie miałem okazji dłużej zagaić , Maksia, Tolę, CPTQ...

Aaalllllllllllleeeelllllllllluja !!!!!!!!!!!!!!

Super miło ! Z roku na rok pewnie co raz milej

- na spotkaniu usłyszałam takie zdanie .

..cyt." .. to FORUM ma w sobie jakąś magię ... i rodzinną atmosferę...".." po przerwie od uzależnienia .... jednak wróciłam - jak do domu......."

To świadczy o redakcji jak baaaardzo nam dobrze jest z Wami !!!!

DZIĘKUJEMY ZA ZAANGAŻOWANIE CAŁOROCZNE I PREZENTY ... :p

A może jak sugestje wcześniejsze ...... gdzieś na świeżym powietrzu spotkanie seniorów rodu i juniorów ... nawet za drobną opłatą na konto by nienadużywać Redakcji......I rodzina się zjedzie... :p

Niespodziankę nam Redakcja sprawiła że cho, cho...

Tylko jedna uwaga Kochani. Lubię takie niespodzianki, ale gdy mam pusty brzuch 8) . Przed spotkaniem najadłem się, tak na zapas, a tu stoły się uginały pod pysznościami różnymi.

Nie mogłem już zjeść drugiego obiadu i trzecich przekąsek(Wielki Post wszak mamy), dobrze chociaż że bez deseru byłem. Serniczek, torcik i sękacz (chyba łomżyński) były OK.

Za rok, .... jak nas zaproszą, przygotuję się godnie :wink: .

No i jeszcze kubek w prezencie (i nie tylko), z którego wypić objecuję, dopiero na parapetówie w Wielkim Lesie.

Dzięki więc stokrotne dla Czcigodnych Orgaznizatorów :D :D :D.

tomasz i Moja Moja

Nieœmiało i ja... po wawersku :wink: dzięki za miłe sptkanie i możliwoœć poznania osobistego wielu osób. Problem miałem ten sam, co wilcza75. Napchałem się w domu :cry: i tu tylko przekšsek parę pod koniec imprezy wchłonšłem. (poprawię się w przyszłoœci :wink: )

osobiœcie specjalne dzięki Zelijce za przygarnięcie:)))

Pozdrawiam