Ivonesca 06.03.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Mi też było miło spotkać starych jak i nowych znajomych. Ciekawe czy był ktoś starszy stażem forumowym ode mnie na spotkaniu. ano właśnie - że też redaktor Papliński takiej informacji nie podał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Mi też było miło spotkać starych jak i nowych znajomych. Ciekawe czy był ktoś starszy stażem forumowym ode mnie na spotkaniu. ano właśnie - że też redaktor Papliński takiej informacji nie podał Na następne spotkanie trzeba na identyfikatorach oprócz nicka datę rejestracji umieścić...ja chyba byłam druga po Jezierze najstarsza stażem forumowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Jeśli chodzi o staż to ja jestem przed Maksiem i Ivonescą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Chyba, że Majka przyjedzie to wtedy nie mamy szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Jeśli chodzi o staż to ja jestem przed Maksiem i Ivonescą ale tylko parę dzionków owocny był ten 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Chyba, że Majka przyjedzie to wtedy nie mamy szans to bardzo miłe, ale bylo jeszcze paru przedemną forumowiczów, paru nawet w 1970 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Było, ale gdzie są teraz? Na innych forach co najwyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Jeśli chodzi o staż to ja jestem przed Maksiem i Ivonescą ale tylko parę dzionków owocny był ten 2002 to był poprostu dobry rocznik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.03.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 I my dziękujemy. Bardzo nam miło Was gościć - mamy poczucie, że spotykamy się w gronie dobrych znajomych. Pozdrawiamy i do następnego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ledwo się załapałem na 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Redakcja się w sumie najwcześniej zarejestrowała z obecnych na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Redakcja się w sumie najwcześniej zarejestrowała z obecnych na spotkaniu czyli jakby były nagrody to przyznali by sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.03.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Jeśli chodzi o staż to ja jestem przed Maksiem i Ivonescą ale tylko parę dzionków owocny był ten 2002 to był poprostu dobry rocznik :D Eeeeech, tak, tak....dobry rocznik... http://manu.dogomania.pl/emot/narada2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.03.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Było super fajnie i miło. Kiedy następne spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 06.03.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 miło było poznać się osobiście z naszym Komturem i szanowną Żoną, Katją i Mariuszem, Edzią, SylwiąPsik, dzięki Whisper za zniesienie mojego "męczenia" o internecie , Wilczą75 i Żonką, przy stoliku widziałem gdzieś też Kasiorka - z którą nie porozmawiałem ale również pozdrawiam i wszystkich z kim zamieniłem słówko i nie miałem okazji dłużej zagaić , Maksia, Tolę, CPTQ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.03.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 I jak w końcu dotarła do domu i na Forum Bardzo dziekuje za miłe spotkanie i opiekę w Warszawie Potwierdzam było za krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 07.03.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Aaalllllllllllleeeelllllllllluja !!!!!!!!!!!!!! Super miło ! Z roku na rok pewnie co raz milej - na spotkaniu usłyszałam takie zdanie . ..cyt." .. to FORUM ma w sobie jakąś magię ... i rodzinną atmosferę...".." po przerwie od uzależnienia .... jednak wróciłam - jak do domu......." To świadczy o redakcji jak baaaardzo nam dobrze jest z Wami !!!! DZIĘKUJEMY ZA ZAANGAŻOWANIE CAŁOROCZNE I PREZENTY ... A może jak sugestje wcześniejsze ...... gdzieś na świeżym powietrzu spotkanie seniorów rodu i juniorów ... nawet za drobną opłatą na konto by nienadużywać Redakcji......I rodzina się zjedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 07.03.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Niespodziankę nam Redakcja sprawiła że cho, cho... Tylko jedna uwaga Kochani. Lubię takie niespodzianki, ale gdy mam pusty brzuch . Przed spotkaniem najadłem się, tak na zapas, a tu stoły się uginały pod pysznościami różnymi. Nie mogłem już zjeść drugiego obiadu i trzecich przekąsek(Wielki Post wszak mamy), dobrze chociaż że bez deseru byłem. Serniczek, torcik i sękacz (chyba łomżyński) były OK. Za rok, .... jak nas zaproszą, przygotuję się godnie . No i jeszcze kubek w prezencie (i nie tylko), z którego wypić objecuję, dopiero na parapetówie w Wielkim Lesie. Dzięki więc stokrotne dla Czcigodnych Orgaznizatorów . tomasz i Moja Moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 07.03.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Niemiało i ja... po wawersku dzięki za miłe sptkanie i możliwoć poznania osobistego wielu osób. Problem miałem ten sam, co wilcza75. Napchałem się w domu i tu tylko przekšsek parę pod koniec imprezy wchłonšłem. (poprawię się w przyszłoci ) osobicie specjalne dzięki Zelijce za przygarnięcie:))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Nie ma za co, widzialam, że tak sie rozgladasz dookola a wszedzie "nieznajomy'' Wiec, wyciagnelam reke...No i teraz mam nowego "znajomego" Pozdrowionka dla rodzinki na wakacjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts