Nefer 07.03.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Zeljka - a ja się cieszę, że mogłam Cię chociaż na "wyjściu" uściskać... tyle razy miałam ochotę, ale przez internet nie da rady :) Do następnego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Pewnie, ze tak, zobaczymy sie jeszcze...Bo ostatnio ucieklas mi na papierosa... Ale mam w rodzinie palaczy i wiem co to znaczy...,jak ciagnie do dymu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.03.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Pewnie, ze tak, zobaczymy sie jeszcze...Bo ostatnio ucieklas mi na papierosa... Ale mam w rodzinie palaczy i wiem co to znaczy...,jak ciagnie do dymu... Zeljko, dziękuje i ja za zrozumienie. (palacz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.03.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 no tak sie nie rozgladalam to mnie Zelijka "nie przygarneła" next time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.03.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Pewnie, ze tak, zobaczymy sie jeszcze...Bo ostatnio ucieklas mi na papierosa... Ale mam w rodzinie palaczy i wiem co to znaczy...,jak ciagnie do dymu... Zeljko, dziękuje i ja za zrozumienie. (palacz) Tomku - Ty palisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annato 08.03.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Było super -proszę częściej organizować takie spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 08.03.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Może nie tak wszędzie nieznajomy, tylko włanie parę osób mi zniknęło, no i wpatrywałem się w te nasze identyfikatory usilnie.... szkoda tylko, że z mojej okolicy tak mało bylo. Tylko Zuzza - serdeczne pozdrowienia, choć tu iloć przeszła w jakoć . Bardzo mi bylo milo Was poznać, szkoda, że nie jastecie bliżej, jak Bess, mlk, czy lawy. Choć może mimo to uda się kiedy na jakie piwo na powietrzu.. Fajnie bylo. A rodzinka zaraz wraca, junior (5) nauczył się włanie szusować i jestemy, tak, jak i on bardzo dumni z tego. ps a Zielonooka obrazek zmienila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Nie ma za co, widzialam, że tak sie rozgladasz dookola a wszedzie "nieznajomy'' Wiec, wyciagnelam reke...No i teraz mam nowego "znajomego" Pozdrowionka dla rodzinki na wakacjach... Nastepnym razem ja sie bede tak rozgladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.03.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Było fajnie. Super że spotkałem paru starych znajomych z virtuala w REALU !!!! Wszystkich pozdrawiam. I tych z którymi udało mi się pogadać, powygłupiać, pośmiać itd ... oraz tych, z którymi nawet nie zdołałem porozmawiać. Ja troche nieśmiały jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.03.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja troche nieśmiały jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.03.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Bardzo żałuję, że nie udało mi się dotrzeć i tylko może mi to wynagrodzić i zrekompensować moja 4 dniowa córeczka - Zośka . Może za rok, to i Muratorowiankę roczną uda mi się zabrać. Redakcjo - z tego co czytam to zo roku na rok jest coraz fajniej. Chyba zacznę nowy dom budować Pozdrawiamy Nurni z rodzinką (kompletną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Nie ma za co, widzialam, że tak sie rozgladasz dookola a wszedzie "nieznajomy'' Wiec, wyciagnelam reke...No i teraz mam nowego "znajomego" Pozdrowionka dla rodzinki na wakacjach... Nastepnym razem ja sie bede tak rozgladal Nie rozgladac sie, tylko podejsc i zagadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.03.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Nie ma za co, widzialam, że tak sie rozgladasz dookola a wszedzie "nieznajomy'' Wiec, wyciagnelam reke...No i teraz mam nowego "znajomego" Pozdrowionka dla rodzinki na wakacjach... Nastepnym razem ja sie bede tak rozgladal Nie rozgladac sie, tylko podejsc i zagadac... A ja... taki wstydliwy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.03.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Może nie tak wszędzie nieznajomy, tylko włanie parę osób mi zniknęło, no i wpatrywałem się w te nasze identyfikatory usilnie.... szkoda tylko, że z mojej okolicy tak mało bylo. Tylko Zuzza - serdeczne pozdrowienia, choć tu iloć przeszła w jakoć . Bardzo mi bylo milo Was poznać, szkoda, że nie jastecie bliżej, jak Bess, mlk, czy lawy. Choć może mimo to uda się kiedy na jakie piwo na powietrzu.. Fajnie bylo. A rodzinka zaraz wraca, junior (5) nauczył się włanie szusować i jestemy, tak, jak i on bardzo dumni z tego. ps a Zielonooka obrazek zmienila Fripp - jak z wawy no to ja tez z okolic Twoich , chyba ze mowisz o jakims konkretnym miejscu ps. zmienila bo lubi zmiany a pozatym jak byles i widziales to wiesz ze zdj za ladne w stos do rzeczywistosci wiec juz nie sciemniam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 08.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Zielonooka, a pozatym jak byles i widziales to wiesz ze zdj za ladne w stos do rzeczywistosci wiec juz nie sciemniam na forum O czym Ty do mnie rozmawiasz Bo ja nie rozumim A piszšc o okolicach miałem na myli konkretne miejsce, jam "ojciec założyciel" grupy wawerskiej jest i z niej tylko Zuzza ze swoim połowem (bo przecież nie połowš) była - zresztš, jedna z młodszych stażem moich grupowiczek. Aczkolwiek, jak pisałem bardzo mile towarzystwo mi się szykuje po drugiej stronie rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.03.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 aaa... to jak Wawer to moj kierunek tylko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.03.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A jaczasowo, w szuflandii na granicy Wawera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 a pozatym jak byles i widziales to wiesz ze zdj za ladne w stos do rzeczywistosci wiec juz nie sciemniam na forum Zielonooka - ale Ty kokietka jesteś . Już nie przesadzaj z tą skromnością. Uważam że zdjęcie było fajne, ale w realu jest o wiele lepiej . A tak przy okazji - to proszę, aby szanowne koleżanki przypinały sobie identyfikatory w miejscu innym niż na piersi, bo odczytując nicka, nie można sie skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Z tego miejsca chciałbym podziekować Redakcji za zorganizowanie Forum. Było jak zwykle super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 10.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 NO i ja - dziekuje.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts