Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pewnie, ze tak, zobaczymy sie jeszcze...Bo ostatnio ucieklas mi na papierosa... :cry: Ale mam w rodzinie palaczy i wiem co to znaczy...,jak ciagnie do dymu... :p :wink:

Zeljko, dziękuje i ja za zrozumienie. (palacz) :)

Może nie tak wszędzie nieznajomy, tylko właœnie parę osób mi zniknęło, no i wpatrywałem się w te nasze identyfikatory usilnie....

szkoda tylko, że z mojej okolicy tak mało bylo. Tylko Zuzza - serdeczne pozdrowienia, choć tu iloœć przeszła w jakoœć :wink: . Bardzo mi bylo milo Was poznać, szkoda, że nie jasteœcie bliżej, jak Bess, mlk, czy lawy. Choć może mimo to uda się kiedyœ na jakieœ piwo na powietrzu..

Fajnie bylo.

A rodzinka zaraz wraca, junior (5) nauczył się właœnie szusować i jesteœmy, tak, jak i on bardzo dumni z tego.

ps

a Zielonooka obrazek zmienila :-? :wink: :roll:

Bardzo żałuję, że nie udało mi się dotrzeć i tylko może mi to wynagrodzić i zrekompensować moja 4 dniowa córeczka - Zośka :D :D :D :D .

Może za rok, to i Muratorowiankę roczną uda mi się zabrać.

Redakcjo - z tego co czytam to zo roku na rok jest coraz fajniej.

Chyba zacznę nowy dom budować :D :wink: 8)

Pozdrawiamy

Nurni z rodzinką (kompletną :wink: )

Nie ma za co, widzialam, że tak sie rozgladasz dookola a wszedzie "nieznajomy'' Wiec, wyciagnelam reke...No i teraz mam nowego "znajomego" Pozdrowionka dla rodzinki na wakacjach... :p

Nastepnym razem ja sie bede tak rozgladal :wink:

Nie rozgladac sie, tylko podejsc i zagadac... :wink:

Nie ma za co, widzialam, że tak sie rozgladasz dookola a wszedzie "nieznajomy'' Wiec, wyciagnelam reke...No i teraz mam nowego "znajomego" Pozdrowionka dla rodzinki na wakacjach... :p

Nastepnym razem ja sie bede tak rozgladal :wink:

Nie rozgladac sie, tylko podejsc i zagadac... :wink:

A ja... taki wstydliwy jestem :oops:

Może nie tak wszędzie nieznajomy, tylko właœnie parę osób mi zniknęło, no i wpatrywałem się w te nasze identyfikatory usilnie....

szkoda tylko, że z mojej okolicy tak mało bylo. Tylko Zuzza - serdeczne pozdrowienia, choć tu iloœć przeszła w jakoœć :wink: . Bardzo mi bylo milo Was poznać, szkoda, że nie jasteœcie bliżej, jak Bess, mlk, czy lawy. Choć może mimo to uda się kiedyœ na jakieœ piwo na powietrzu..

Fajnie bylo.

A rodzinka zaraz wraca, junior (5) nauczył się właœnie szusować i jesteœmy, tak, jak i on bardzo dumni z tego.

ps

a Zielonooka obrazek zmienila :-? :wink: :roll:

Fripp - jak z wawy no to ja tez z okolic Twoich :D , chyba ze mowisz o jakims konkretnym miejscu :wink:

ps. zmienila bo lubi zmiany :wink: a pozatym jak byles i widziales to wiesz ze zdj za ladne w stos do rzeczywistosci wiec juz nie sciemniam na forum :)

Zielonooka,

a pozatym jak byles i widziales to wiesz ze zdj za ladne w stos do rzeczywistosci wiec juz nie sciemniam na forum

O czym Ty do mnie rozmawiasz :wink: :o :lol: Bo ja nie rozumim :)

A piszšc o okolicach miałem na myœli konkretne miejsce, jam "ojciec założyciel" grupy wawerskiej jest i z niej tylko Zuzza ze swoim połowem (bo przecież nie połowš) była - zresztš, jedna z młodszych stażem moich grupowiczek. Aczkolwiek, jak pisałem bardzo mile towarzystwo mi się szykuje po drugiej stronie rzeki :wink:

:wink: a pozatym jak byles i widziales to wiesz ze zdj za ladne w stos do rzeczywistosci wiec juz nie sciemniam na forum :)

Zielonooka - ale Ty kokietka jesteś :D :lol: . Już nie przesadzaj z tą skromnością. Uważam że zdjęcie było fajne, ale w realu jest o wiele lepiej :D :wink: .

A tak przy okazji - to proszę, aby szanowne koleżanki przypinały sobie identyfikatory w miejscu innym niż na piersi, bo odczytując nicka, nie można sie skupić :wink: :D