Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Recommended Posts

Szanowna Redakcjo

A może by tak z okazji pięknego jubileuszu zorganizować OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW.Takie spotkania w mniejszych grupkach miejscowych są organizowane.Idzie wiosna(za oknem mam zamieć śnieżną),może jakiś PIKNIK FORUMOWY?

[ Ta wiadomość była edytowana przez: Kasiorek dnia 2003-02-07 14:05 ]

• Odpowiedzi 129
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cala nasza polska mentalność, zostalo rzucone haslo, na które adresat nawet nie zdążyl odpowiedzieć a już zostal stworzony problem. Sukcesem byloby zorganizowanie takiego spotkania GDZIEKOLWIEK w Polsce. Jest to w jakimś tam stopniu realne ale przy zalożeniu, my placimy a redakcja organizuje. Takie są realia...

Środek geometryczny kraju (chyba Piątek koło Łodzi) nie pokrywa się ze środkiem "logistycznym" (przepraszam za zwrot obcojęzyczny).

Gdzie można najłatwiej i najszybciej dojechać z większości miejsc w Polsce (bo chyba chodzi o to, żeby jaknajmniej czasu w podróży stracić) ?

On 2003-02-16 01:40, Luśka wrote:

... i Pchełek na prezydenta, Sanipro na premiera, Frankai na ministra d/s Unii Europejskiej, Kasiorek na ministra sztuki, Skunks chętnie by się zajął ochroną przyrody i ekologią, Miś Uszatek byłby ministrem bez teki, ale z teką na wierszyki, a resztę ustalimy sobie na kolejnym spotkaniu. Ot, takie marzenia senne......

http://szlaki.pttk.pl/mazow/mapy/kampinos01.gif

Luśka nawet myślałem aby siedzibę M O Ś (pod moją egidą) w Kampinosie ulokować

tylko problem ... jestem uczulony na Kampinoskie komary :cry::cry::cry:,

ale, na jednodniowe "OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW" - nadaje się ! Popieram ! :wink:

[ Ta wiadomość była edytowana przez: skunks dnia 2003-02-17 23:59 ]

A cały zlot zorganizować pod hasłem:

"Dość wspierania budownictwa przez rząd" lub "Po pierwsze nie szkodzić (budownictwu)"

Polecam "Program antymieszkaniowy" na http://www.expander.pl, opublikowany 17/02/2003 13:16:47.

Redakcji nie wrzucałbym tego na barki. Lepiej to wszystko wyjdzie, jeżeli jest ktoś wśród Forumowiczów, kto ma "jaja" i weźmie sprawy w swoje ręce. Oczywiście Redakcję, a zwłaszcza ekspertów można zaprosić. Może jest ktoś, kto ma jakiś zaprzyjaźniony ośrodek niedaleko od dobrej komunikacji (PKP+główna droga) gdzieś w centrum Polski?

On 2003-02-18 00:23, Luśka wrote:

Skunksie, możesz być jesienno-zimowym ministrem. Wtedy komary nie tną! Darujemy Ci ten Kampinos wiosną i latem, bo my jesteśmy wyrozumiałe społeczeństwo forumowe :smile:

odpowiada mi Lusiu termin "jesienno - zimowy minister"

( byłbym chyba wtedy jak prawdziwy ??? :roll:)

- jesienią staję się mocno wyluzowany i wstaję aby sie tylko najeść ...

Nad nowym podatkiem (od oddychania np.) mógłym myśleć ...

((taaaak !!! za obietnicę zostania ministrem może być Kampinos)

Lusiu :wink:

Frankai

masz rację, nie można obarczać Redakcji organizacją,( zanim się nie upora z mapą ) :wink:

[ Ta wiadomość była edytowana przez: skunks dnia 2003-02-18 08:16 ]