Redakcja 15.10.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Czekamy na silną inicjatywę oddolną. Mamy wiele wątpliwości, przede wszystkim, czy osoby spoza Warszawy będą gotowe przyjechać na takie spotkanie. Także: jaka forma spotkania byłaby dla Forumowiczów najbardziej intersująca. Pozdrawiamy nie mówiąc nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.10.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Inicjatywy oddolne to są. Są też spotkania forumowiczów przy różnych okazjach. Zima, czyli okres karnawału, jest chyba najlepszą porą na tego typu spotkanie. Na budowach nic, lub prawie nic się nie dzieje i w spotkaniu wzięła by udział większa ilość forumowiczów. Nie musi to być bal w Filharmonii, ale towarzyskie spotkanie ludzi których łączy wspólna pasja i którzy mają często podobne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Czekamy na silną inicjatywę oddolną. Mamy wiele wątpliwości, przede wszystkim, czy osoby spoza Warszawy będą gotowe przyjechać na takie spotkanie. Także: jaka forma spotkania byłaby dla Forumowiczów najbardziej intersująca. Pozdrawiamy nie mówiąc nie. Jest październik, jeżeli Redakcja poda ,,odgórnie" termin i warunki spotkania - balu - imprezy, to z wyprzedzeniem, bez problemów będzie w stanie określić ilość uczestników... Co do formy to trzeba zrobić ANKIETĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 15.10.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Czekamy na silną inicjatywę oddolną. Mamy wiele wątpliwości, przede wszystkim, czy osoby spoza Warszawy będą gotowe przyjechać na takie spotkanie. Także: jaka forma spotkania byłaby dla Forumowiczów najbardziej intersująca. Pozdrawiamy nie mówiąc nie. Jest październik, jeżeli Redakcja poda ,,odgórnie" termin i warunki spotkania - balu - imprezy, to z wyprzedzeniem, bez problemów będzie w stanie określić ilość uczestników... Co do formy to trzeba zrobić ANKIETĘ... Dokładnie, ankietka z terminem i ankietka z miejscem wyliczy się termin i miejsce najbardziej pasujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 REDAKCJO na czym ma poegac ta siła oddolna???? mamy sami wszystko zorganizowac??? Chetnych myślę bedzie sporo, nalezy ustalic czas , miejsce i formę spotkania...ot tyle... w kazdym razie mogę zgłosic siłe oddolną....kto pomoze????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Teska popieram. Już widać że chętni są. Może redakcja podejmie jakieś kroki. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 15.10.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Skoro od czegoś trzeba zacząć, to zacznę od siebie Będę służbowo w Warszawie 28 i 29 listopada i B A R D Z O by mi odpowiadało połączenie przyjemnego z pożytecznym w tym terminie. Chwilowo czas od wczesnej kolacji do póżnego śniadanka mam wolny To na dobry poczatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 15.10.2003 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Pomysł z zimowym spotkaniem może się sprawdzić. Tylko proszę nie planować balu w hotelu *****. Może jakaś większa, urocza knajpka (nie koniecznie w Warszawie ale gdzieś na trasie przejazdowej najkrótszej dla chętnych forumowiczow) a srój wejściowy to drelich . Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 15.10.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ja się nie najlepiej prezentuję w drelichu, niestety..... Ale niebieskie gumiaki (+ parasol Muratora) i żółte rękawice (+ kubek, też Muratora zresztą) to kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 15.10.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 No w kubki to zaopatrzy nas redakcja. Może starczy jeszcze na coś do kubka? Generalnie chodzi mi o spotkanie "na luzie" a nie sztywny bal w garniturach i sukniach balowych. Jakoś nie pasuje to do tematu: budowanie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.10.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Jestem za luźnym spotkaniem. Krawaty zabronione, gumiaki mile widziane, parasole wyłącznie Muratora. Konieczne uśmiechy i... identyfikatory, najlepiej z nickami Forumowymi. Wiem, że dzisiejsza solenizantka Teska buduje w okolicach Szczecina, mąż jej pływa, ale czy ma 150 cm wzrostu i 40kg wagi, czu 140 kg i 180 wzrostu, nie wiem. Teska, proszę wybacz to porównanie, ale tak jest! Jak poznam Teskę?, a AgnesK, Ponurego63, Kodiego, Barda, Kgadzinę, Smoka, Katię, i wszystkich innych sympatycznych Forumowiczów?!!!!!!!!! Identyfikatory są konieczne. Na wejściu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.10.2003 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Przepraszam tych co nie wymieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2003 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Nareszcie Tak tak na to spotkanie już długo czekam Trzeba się zorganizować i niech najpierw ustali się miejsce i czas Ja proponuję... KIEDY......... TO.....6 (sobota)lub 7 (niedziela) GRUDNIA to będą MIKOŁAJKI..... GDZIE......TO.... proponuję WARSZAWA bo najlepiej dojechać wszystkim!!! i jak ustali się miejsce i czas i lokal to zajmiemy sie wtedy indentyfikatorami i innymi takimi rzeczami Czas spudnicę szyć do cancana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 16.10.2003 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Wyżej to byłam ja emems Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.10.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 No to się ruszyło. Okres zimowy tak jak wspomnieli poprzednicy jest jak najbardziej pożądany. Mało kto już walczy na swoich budowach. Czas je pozamykać i czekać do wiosny. Spotkanie na pewno będzie sympatyczne i pożyteczne. Ci co jeszcze budują mają zapewne mnóstwo pytań, tak by bez niespodzianek wystartować w przyszłym roku, Ci z kolei co mieszkają mogoą podzielić się swoimi przemyśleniami, popełnionymi błedami itp. Z racji tego, że idzie zima, grill raczej odpada /mi się starzyło robić grila na śniegu, a alkohol rozlewać na masce samochodu /, więc Szanowna Redakcja musiałaby znaleźć jakis lokal na parę osób. Myślę, że impreza 1 dniowa jest optymalana. Co do terminu to raczej jakaś sobota czy wręcz niedziela. Na poprzednim spotkaniu nie byłem, ale obiecuję że jak Redakcja zaproponuje nowe to na 100% będę. Zresztą forum dojrzało od ostatniego spotkania, pojawiły się grupy regionalne, ktgóre wtedy raczkowały, więc i wyjazdy byłyby bardziej regionalne, wspólne przez co i może koszta niższe. Redakcjo proponuj Tak na marginesie służę oczywiście pomocą w przygotowaniach. Możecie liczyć na Pomorze i Kaszubów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.10.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Pozwole sobie nie zgodzić się z emems co do miejsca spotkania, dlaczego zawsze warszawa, myśle ze najbardziej optymalnym miejscem na spotkanie były by Poznań, a nie W-wa. Wtedy by naprawdę wszyscy mieli podobne odleglosci do pokonania, a pozatym do Poznania naprawde ni problem dojechac..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.10.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Maksiu - zgoda, że Poznań, ale zważywszy że Redakcja mieści się w Warszawie nie widzę, innego miejsca jak Warszawa. Sam chciałbym aby było np. w Trójmieście, ale spójrzmy na to obiektywnie. Jesli ma być po równo to tylko miasteczko "Piatek". Myślę, że co do miejsca należy zaprzestać rozmów. Zapewne musi to być Warszawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.10.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Kodi: o ile wiem to w Poznaniu jest salon Muratora.. wiec nie odrzucałbym tak jednoznacznie tego miasta, pozatym ja nie jestem z Poznania jesli probowales to zasugerowac miedzy wierszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.10.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 No wreszcie! To skoro Redakcja nie mówi nie ,to teraz tylko nasza mobilizacja jest w stanie ją przekonać! Ja jednak proponuję zrobienie tej ankiety! Z wariantami terminów,cen, miejsca i deklaracji obecności A my poruszymy nasze grupy do wypowiedzi i działania! O rany, ale fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 16.10.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Aby skrócić kłótnie popełniłem ANKIETĘ, na którą zapraszam http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=179537#179537 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts