Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Recommended Posts

Czekamy na silną inicjatywę oddolną. Mamy wiele wątpliwości, przede wszystkim, czy osoby spoza Warszawy będą gotowe przyjechać na takie spotkanie. Także: jaka forma spotkania byłaby dla Forumowiczów najbardziej intersująca.

Pozdrawiamy nie mówiąc nie.

• Odpowiedzi 129
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Inicjatywy oddolne to są. Są też spotkania forumowiczów przy różnych okazjach. Zima, czyli okres karnawału, jest chyba najlepszą porą na tego typu spotkanie. Na budowach nic, lub prawie nic się nie dzieje i w spotkaniu wzięła by udział większa ilość forumowiczów. Nie musi to być bal w Filharmonii, ale towarzyskie spotkanie ludzi których łączy wspólna pasja i którzy mają często podobne problemy.

Czekamy na silną inicjatywę oddolną. Mamy wiele wątpliwości, przede wszystkim, czy osoby spoza Warszawy będą gotowe przyjechać na takie spotkanie. Także: jaka forma spotkania byłaby dla Forumowiczów najbardziej intersująca.

Jest październik, jeżeli Redakcja poda ,,odgórnie" termin i warunki spotkania - balu - imprezy, to z wyprzedzeniem, bez problemów będzie w stanie określić ilość uczestników... :p

Co do formy to trzeba zrobić ANKIETĘ... :wink:

Jest październik, jeżeli Redakcja poda ,,odgórnie" termin i warunki spotkania - balu - imprezy, to z wyprzedzeniem, bez problemów będzie w stanie określić ilość uczestników... :p

Co do formy to trzeba zrobić ANKIETĘ... :wink:

Dokładnie, ankietka z terminem i ankietka z miejscem wyliczy się termin i miejsce najbardziej pasujące.

Jestem za luźnym spotkaniem. Krawaty zabronione, gumiaki mile widziane, :lol: parasole wyłącznie Muratora. Konieczne uśmiechy i... identyfikatory, najlepiej z nickami Forumowymi. Wiem, że dzisiejsza solenizantka Teska buduje w okolicach Szczecina, mąż jej pływa, ale czy ma 150 cm wzrostu i 40kg wagi, czu 140 kg i 180 wzrostu, nie wiem.

Teska, proszę wybacz to porównanie, ale tak jest!

Jak poznam Teskę?, a AgnesK, Ponurego63, Kodiego, Barda, Kgadzinę, Smoka, Katię, i wszystkich innych sympatycznych Forumowiczów?!!!!!!!!!

Identyfikatory są konieczne. Na wejściu!

Nareszcie

Tak tak na to spotkanie już długo czekam :)

Trzeba się zorganizować i niech najpierw ustali się miejsce i czas

Ja proponuję...

KIEDY......... TO.....6 (sobota)lub 7 (niedziela) GRUDNIA

to będą MIKOŁAJKI.....

GDZIE......TO.... proponuję WARSZAWA bo najlepiej dojechać wszystkim!!!

i jak ustali się miejsce i czas i lokal to zajmiemy sie wtedy indentyfikatorami i innymi takimi rzeczami ;)

Czas spudnicę szyć do cancana ;)

No to się ruszyło.

Okres zimowy tak jak wspomnieli poprzednicy jest jak najbardziej pożądany. Mało kto już walczy na swoich budowach. Czas je pozamykać i czekać do wiosny.

Spotkanie na pewno będzie sympatyczne i pożyteczne.

Ci co jeszcze budują mają zapewne mnóstwo pytań, tak by bez niespodzianek wystartować w przyszłym roku, Ci z kolei co mieszkają mogoą podzielić się swoimi przemyśleniami, popełnionymi błedami itp.

Z racji tego, że idzie zima, grill raczej odpada /mi się starzyło robić grila na śniegu, a alkohol rozlewać na masce samochodu :D /, więc Szanowna Redakcja musiałaby znaleźć jakis lokal na parę osób. Myślę, że impreza 1 dniowa jest optymalana.

Co do terminu to raczej jakaś sobota czy wręcz niedziela.

Na poprzednim spotkaniu nie byłem, ale obiecuję że jak Redakcja zaproponuje nowe to na 100% będę. Zresztą forum dojrzało od ostatniego spotkania, pojawiły się grupy regionalne, ktgóre wtedy raczkowały, więc i wyjazdy byłyby bardziej regionalne, wspólne przez co i może koszta niższe.

Redakcjo proponuj

Tak na marginesie służę oczywiście pomocą w przygotowaniach. Możecie liczyć na Pomorze i Kaszubów.

Pozdrawiam

Pozwole sobie nie zgodzić się z emems co do miejsca spotkania, dlaczego zawsze warszawa, myśle ze najbardziej optymalnym miejscem na spotkanie były by Poznań, a nie W-wa. Wtedy by naprawdę wszyscy mieli podobne odleglosci do pokonania, a pozatym do Poznania naprawde ni problem dojechac..

pozdrawiam

Maksiu - zgoda, że Poznań, ale zważywszy że Redakcja mieści się w Warszawie nie widzę, innego miejsca jak Warszawa. Sam chciałbym aby było np. w Trójmieście, ale spójrzmy na to obiektywnie. Jesli ma być po równo to tylko miasteczko "Piatek".

Myślę, że co do miejsca należy zaprzestać rozmów. Zapewne musi to być Warszawa.

Pozdrawiam

No wreszcie!

To skoro Redakcja nie mówi nie :lol: ,to teraz tylko nasza mobilizacja jest w stanie ją przekonać!

Ja jednak proponuję zrobienie tej ankiety! Z wariantami terminów,cen, miejsca i deklaracji obecności :lol: :lol: :lol:

A my poruszymy nasze grupy do wypowiedzi i działania!

O rany, ale fajnie!