tdxls 16.10.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Warszawa jako miejsce spotkania jest jednak najlepsza:1. Centrum Polski - w miarę dobry dojazd z całej Polski.2. Siedziba Muratora też jest ważnym argumentem za.Co do terminu jakiś weekend (raczej niedziela). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.10.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Bart13: my z Kodim sie nie kłócimy, a jedynie wymieniamy uwagi pozdrawiam ps. tdxls: jeśli W-wa to centrum polski to ja jestem Bill Gates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 16.10.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 I jeszcze kiedy spotkanie. Proponuję tę ankietę wypełnić jak już będzie znane miasto http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16654&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 16.10.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Sorki za zakłócenia z ankietą ca do miasta. Starałęm się dopisać ŁÓdź i coś się porobiło. Łódź już jest i ankieta (mam nadzieję) działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 16.10.2003 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Bardzo się cieszę że ten wątek się reaktywował.Może po 9 miesiącach coś z tego wyjdzie Ja oczywiście zgłaszam swoje uczestnictwo i chęć pomocy przy organizacji. żeby obniżyć koszty organizacyjne to może zorganizujemy spotkanie przy okazji jakiś targów,wtedy część kosztów poniosą wystawcy i sponsorzy którzy chcieliby przy okazji naszego spotkania zareklamować swoją ofertę handlową.Tyle osób zainteresowanych budowaniem to dla nich gratka.Myślę jednak o Wa-wie, Redakcja wtedy nie będzie miała problemu z organizacją lokalu.Może Torwar,tam przecież bardzo często Murator organizuje imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 16.10.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16659 Nowa ankieta, chyba bez błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.10.2003 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 ps. tdxls: jeśli W-wa to centrum polski to ja jestem Bill Gates Maksiu jeżeli myślisz o centrum jako środku Polski to jest nim Piątek k/Łodzi (jest tam nawet odpowiedni kamień z opisem), ale co by nie powiedzieć Warszawa to jednak centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Zgadzam się Warszawa moze byc.....chociaz i Poznan też...( w Poznaniu sa tansze hotele) ...nikt nie pomyslał, ze jak wróci...no bo przeciez trzeba jakosc wrocic...czasami hotel bedzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.10.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Zgadzam się Warszawa moze byc.....chociaz i Poznan też...( w Poznaniu sa tansze hotele) ...nikt nie pomyslał, ze jak wróci...no bo przeciez trzeba jakosc wrocic...czasami hotel bedzie potrzebny Tesca mogę cię przenocować i ze dwie trzy osoby też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 hihihi 3mam za słowo......( a jesteś z wawy?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.10.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Tesca Jak przeczytacz pod ludzikiem co macha łapką to bedziesz wiedziała skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 bliziutko byłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.10.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 bliziutko byłam.... Zawsze można zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 FORUMOWICZE łoj nie głosujcie na 15/16 listopada.....prosze..... bo akurta w tamten weekendzik to mam okragłe urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Tesca - to ędzie niezła impreza na imieninki - ogłoszenie o spotkaniu...na urodzinki spotkanie ale by było...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 20.10.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ja mam pomysł, żeby ponaciskać przy pomocy Redakcji grupę Polskie Składy Budowlane, żeby zostali naszym głównym sponsorem. A za pośrednictwem PSB można by było pozyskac dalszych ofiarodawców. W końcu wielu z nas korzysta z programu BUDUJ RAZEM Z PSB. No to można policzyc nawet ilu.Co Wy na to? I co Redakcja na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.10.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 A ja proponuję Wielkiemu Bratu przeniesienie tego wątka do Grupy Głównej, ponieważ za mało osób zagląda do Uwag o Forum i mało osób wie o organizowanym spotkaniu.. więcej osób by się zgłosiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 22.10.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 A może Redakcja roześle info na prywatne skrzynki do wszystkich zarejestrowanych forumowiczów o spotkaniu ogólnopolskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 22.10.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 W takim tempie to do wiosny nie zdążymy się spotkać, a mogłoby być tak miło i wesoło. Miejsce nie ważne! Ważne aby ludzie przyjechali! Pozdr...G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 22.10.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Jak bedzie trzeba to ja mogę porozsyłać zawiadomienia... ale od Redakcjii będzie bardziej wiarygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts