kasia64 06.03.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Maksiu zdjęcia na 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ewki zdjęcia też super, no i z podpisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 06.03.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a kiedy będą zdjęcia od redakcyjnego fotografa? Dobre pytanie Czekamy na fotki oryginalne nie obrobione Do roboty droga redakcjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ale Nikola wyrosła fajnie chociaż fotki pooglądać, Ew-ka, Maksiu świetne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Maksiu zdjęcia na 6 przesadzasz.... ale dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.03.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Długi z Ciebie to kawał choopa ....no hmmm.... Maksiu Ty cosik zmizerniałeś ...diete masz czy cuś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Długi z Ciebie to kawał choopa ....no hmmm.... Maksiu Ty cosik zmizerniałeś ...diete masz czy cuś ?? to skrót obiektywu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Długi z Ciebie to kawał choopa ....no hmmm.... Maksiu Ty cosik zmizerniałeś ...diete masz czy cuś ?? to skrót obiektywu... zaden skrót woda zadziałała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Super fotki , może jeszcze ktoś coś dorzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Super fotki , może jeszcze ktoś coś dorzuci. Ja mogę podać linka, ale trzeba siebie wyszukiwac między Dorotą a ... Dorotą Zdjęcia Kasi i Sławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 nie wiem jak jajcek tutaj stoi http://ddorota.photosite.com/~photos/tn/34_348.ts1141487034000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a kiedy będą zdjęcia od redakcyjnego fotografa? Pewnie będzie Wydanie Specjalne "Muratora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.03.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Maksiu Ty cosik zmizerniałeś ...diete masz czy cuś ?? To pewnie od momentu jak został moderatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.03.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Redakcja ma jakos srogą mine ....ale widze zołtą plakietke wiec wszystko jasne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.03.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 nie wiem jak jajcek tutaj stoi Ja tez nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 06.03.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a kiedy będą zdjęcia od redakcyjnego fotografa? Pewnie będzie Wydanie Specjalne "Muratora" .też bym chciała..... więc czekamy na nr MURATORA przyjaciela naszego - i zamieszczony malutki choć artykulik ,jakiś opis plus fotki ze spotkania !!!!!!!!! Zachowamy jako historyczny!!!!!!!! Cpt Q - pozdrawiam ...... mam nadzieję ze częściej gościć na forum będziesz .... nie tylko o budowaniu głos zabierzesz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 06.03.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Redakcja ma jakos srogą mine ....ale widze zołtą plakietke wiec wszystko jasne ... Selim - mało z tabą konwersuję ale czasem czytuję .......... byłeś przez wielu oczekiwany na spotkaniu !!!!!!!szkoda że nie przybyłeś... ja też myślałam że zobaczę jak wyglada autor śmiesznych wypowiedzi i dygresji......... a może fotkę bo do spotkania ... to całaaaay rok trzeba czekać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.03.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Redakcja ma jakos srogą mine ....ale widze zołtą plakietke wiec wszystko jasne ... Selim - mało z tabą konwersuję ale czasem czytuję .......... byłeś przez wielu oczekiwany na spotkaniu !!!!!!!szkoda że nie przybyłeś... ja też myślałam że zobaczę jak wyglada autor śmiesznych wypowiedzi i dygresji......... a może fotkę bo do spotkania ... to całaaaay rok trzeba czekać Pozdrawiam! no normalnie sie bałem ...Długi powiedział ze jak mnie dorwie to ino bydzie furgać ....a taka jedna to powiedziała ze mi oczy wydrapie ....no i jak ja BIDNY sie mogłem pokazac ...hę ?? ....aaaa pewnie Redakcja swoje tys by dołozyła ehhh biednemu to zawsze wiatr w oczy wieje .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 06.03.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 No nie mów że się przestraszyłeś .......... kto jak kto .... czasem myślę że nikogo sie nie boisz .......... takiś bohater- oko w oko hmmmm...... fakt czasem przesadny ,raczej kąsliwy dowcip ....... i może właśnie dlatego ciekawa postaci jestem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ja sie boje ze mnie to spotka Wiesz, ze żyjesz w roku 2006, kiedy: 1. Niechcący wprowadzasz hasło do mikrofalówki. 2. Od lat nie układałeś pasjansa prawdziwymi kartami. 3. Masz 15 numerów telefonów do twojej czteroosobowej rodziny 4. Wysyłasz maile do osoby przy sąsiednim biurku 5. Nie utrzymujesz kontaktu z rodzina i znajomymi, którzy nie maja maila. 6. Po długim dniu pracy odbierasz telefon mówiąc nazwę firmy. 7. Kiedy dzwonisz z domu wciskasz najpierw 9. 8. Od czterech lat siedzisz przy tym samym biurku, a pracujesz dla trzeciej z kolei firmy. 10. Dowiadujesz się z wiadomości, ze zostałeś zwolniony z pracy. 11. Twój szef nie umiałby wykonywać twojej pracy. 12. Zatrzymujesz samochód pod blokiem i dzwonisz z komórki do domu, żeby ktoś zszedł i pomógł ci wypakować zakupy. 13. Każda reklama ma na dole adres www. 14.Wychodzac bez telefonu komórkowego, którego nie używałeś przez ostatnie 20 lub 30 (lub 60) lat, wpadasz w panikę i wracasz po niego do domu. 15. Wstajesz rano i wchodzisz na Internet, zanim wypijesz kawę. 16. Odwracasz głowę na boki, żeby się uśmiechnąć. 17. Czytasz to i sie zaśmiewasz. 18. Nawet gorzej; wiesz już dokładnie, komu to prześlesz. 19. Jesteś zbyt zajęty, żeby zauważyć, ze nie było punktu 9. 20. Przesunąłeś stronę do góry, żeby sprawdzić, ze nie było punktu 9. A teraz śmiejesz sie z siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts