fripp 04.03.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam, po powrocie ze Spotkania Forumowego, na prośbę rozmówców wklejam zdjęcie domku w Borach Tucholskich. Może kogoś zainspiruje zwykły dwuspadowy dach..... Ja jestem pod wrażeniem dbałości o detale. Wszystkich (łącznie z kolorem elewacji), ciekawe, jak wygląda zimą....http://foto.onet.pl/upload/6/33/_583616_n.jpgMiłego oglądania, może ktoś coś dorzuci, zawsze to inspirujące przed wykańczaniem własnego ...Pozdrawiampsspróbujcie zapisać i powiększyć, żeby wszystkie detale lepiej zobaczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.03.2006 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mi się podobają te okrągłe belki podpierające - choć do kanciastego(badź co bądź) domku powinny pasować średnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 05.03.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Pierwsza klasa, a spójrzcie na to ogrodzenie - dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bell 05.03.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Fajktycznie, ogrodzenie jest super. Może wcale nie być droższe od np. siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 05.03.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Fajktycznie, ogrodzenie jest super. Może wcale nie być droższe od np. siatki. Zwłaszcza w Borach Tucholskich Dla mnie bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 05.03.2006 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Materiały może i niedrogie, ale wykonawstwo i projekt, podejrzewam, że tak.... Dobór kolorów drewna do łaciatej dachówki niesamowity, z bliska wyglšdało niemal identycznie, jak ona. Poza tym to, co lubię najbardziej, widać, że kto na brak gotówki raczej nie narzeka, ale wydaje jš - moje zdanie - w bardzo przemylany sposób, do tego nie robi tego dla innych, na pokaz - a dla siebie. To dom, którego właciciel ma charakter i potrafi to przełożyć na architekturę. (zaraz kto się przyczepi pewnie, do "nie na pokaz" - bo przecież wszyscy sobie oglšdajš...., ale chodzi mi tu o estetykę i konsekwencję w jej zachowaniu) Ja nie widzę tu próżnego (od "próżnoci", nie "zbędnoci") wydawania kasy. chciałbym chyba mieć takiego sšsiada albo potraktowany w taki sposób w okolicy, choć i koło mnie kilka zwykłych - w pozytywnym znaczeniu zbudowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts