Grzes z Krakowa 07.02.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 CzescCzy mozecie "pochwalic sie" ile kosztowalo was przyloaczenie do gazu?u mnie gazownia zazyczyla sobie 1016 zł za pierwsze 5 m a kazde nastepne 36 zł/mb + projekt ktory oczywiscie robi kierownik gazowni za jakies 600 zł ( moze robic ktos inny ale pewnie pozniej sa problemy i wszystko dluzej trwa:smile:Kiedys slyszalem ze pozwolenia na budowe wydane po 20 grudnia 2001 nie potrzebuja takiego projektu Czy moze ktos to potwierdzic? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robak131 07.02.2003 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Witam.Ja tylko co prawda rozmawialem z kierownikiem gazowni ale moge Ci podac jak on mnie wyliczyl przylacze.Calosc ok.3000zl w tym przecisk pod jezdnia ok.6 metrow,skrzynka wbudowana w ogrodzenie,licznik i wszystkie inne "pierdoly".W kwocie nie jest zawarty projekt.Pozdrawiamrobak131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robak131 07.02.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Witam.Ja tylko co prawda rozmawialem z kierownikiem gazowni ale moge Ci podac jak on mnie wyliczyl przylacze.Calosc ok.3000zl w tym przecisk pod jezdnia ok.6 metrow,skrzynka wbudowana w ogrodzenie,licznik i wszystkie inne "pierdoly".W kwocie nie jest zawarty projekt.Pozdrawiamrobak131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 07.02.2003 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Budowa całego przyłącza na długosci ok. 250 metrow kosztuje gazownie okolo 36.000. Dotyczy to jednak kilku domow, tak iż wyliczona przez gazownie opłata przyłączeniowa wynosi ok. 3.500 złotych na dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts