Patos 05.03.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Czego to nie wymyślą, aby z naszych portweli wyrwać ostatni grosz Jak tak dalej pójdzie, to w kalędarzu zbraknie dni że o pieniądzach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 05.03.2006 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 A może to wymyśliły same Teściowe, które nie dostawały prezentów na Dzień Kobiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 09.10.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 tesciowej to bym nic nie kupil co najwyzej rower zeby ja wyslac na tamten swiat ale jak juz sie ma zone to albo tesciowa albo droga mama jesli tesciowa to wole nie spotykac sie by miec swiety spokoj ale do mamuski a w moim przypadku do babci jezdze jak tylko moge nawet miedzy zakupami na kawke wiec zyczenia dla drogih mam a nie tesciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.10.2006 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Nie tylko święto mają... Zdrófffko chłopaki http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-czartesciowej.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 22.10.2006 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 O kurde gdzie można taki specyfik kupić? Miałbym prezent na gwiazdkę dla teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 07.02.2007 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Podciągam temat, aby przypomnieć o zbliąjącym się święcie naszych kochanych teściówek. A tak przy okazji, czy ktoś ma do sprzedania chomąto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Podciągam temat, aby przypomnieć o zbliąjącym się święcie naszych kochanych teściówek. A tak przy okazji, czy ktoś ma do sprzedania chomąto? chodziło o chomonto ? http://img169.imageshack.us/img169/7351/chomontovg1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.02.2007 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Qurcze, KOMTUROWA jest teściową x2 . Musze przypomnieć zięciom A swoją drogą, małe pytanie. Kiedy jest DZIEŃ TEŚCIA"? W koncu jest równouprawnienie i nie wolno dyskryminowac z powodu płci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Podciągam temat, aby przypomnieć o zbliąjącym się święcie naszych kochanych teściówek. A tak przy okazji, czy ktoś ma do sprzedania chomąto? chodziło o chomonto ? http://img169.imageshack.us/img169/7351/chomontovg1.jpg Ja tam llubie swoją tesciową i 5.03 bede jej dobrze życzył. Co do chomąto bo tak sie pisze chcialaś założyć(chyba mówisz to w glębokiej przenośni?) ,swojej tesciowej na głowe??Jeżeli tak to bardzo żle by wyglądala.To tak jak ze skarpetkami ,które niedawno uczyłaś mnie zakładać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Podciągam temat, aby przypomnieć o zbliąjącym się święcie naszych kochanych teściówek. A tak przy okazji, czy ktoś ma do sprzedania chomąto? chodziło o chomonto ? http://img169.imageshack.us/img169/7351/chomontovg1.jpg Ja tam llubie swoją tesciową i 5.03 bede jej dobrze życzył. Co do chomąto bo tak sie pisze chcialaś założyć(chyba mówisz to w glębokiej przenośni?) ,swojej tesciowej na głowe??Jeżeli tak to bardzo żle by wyglądala.To tak jak ze skarpetkami ,które niedawno uczyłaś mnie zakładać. pozdro ja bym w życiu chomonta teściowej nie założyła to Patos chciał chomonto kupić -to był odzew na jego Apel mam świadomość ,że w niedługim czasie moge zaszcycić GRONO TEŚCIOWYCH i co? mam byc wredna tak jak tu niektórzy sugeruja ps .....skarpetkowa terapia pomogła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Podciągam temat, aby przypomnieć o zbliąjącym się święcie naszych kochanych teściówek. A tak przy okazji, czy ktoś ma do sprzedania chomąto? chodziło o chomonto ? http://img169.imageshack.us/img169/7351/chomontovg1.jpg Ja tam llubie swoją tesciową i 5.03 bede jej dobrze życzył. Co do chomąto bo tak sie pisze chcialaś założyć(chyba mówisz to w glębokiej przenośni?) ,swojej tesciowej na głowe??Jeżeli tak to bardzo żle by wyglądala.To tak jak ze skarpetkami ,które niedawno uczyłaś mnie zakładać. pozdro ja bym w życiu chomonta teściowej nie założyła to Patos chciał chomonto kupić -to był odzew na jego Apel mam świadomość ,że w niedługim czasie moge zaszcycić GRONO TEŚCIOWYCH i co? mam byc wredna tak jak tu niektórzy sugeruja ps .....skarpetkowa terapia pomogła ? he he he....ja tego nie czuje,że ktos jest wredny ,za to twoja demonstracja chomąta daje cuś do zrozumienia. Poczekaj jeszcze z bycia ta teściową ,,,bo jak ziecio przyjdzie w skarpetkach ""do gory nogami"" to pognasz go do mamuni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 09.02.2007 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 A tak dla wyjaśnienia to chomąto ma być prezentem dla teściowej, żeby założyła teściowi na szyję, bo jak do tej pory to Ona chodzi w kieracie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 09.02.2007 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 A swoją drogą, małe pytanie. Kiedy jest DZIEŃ TEŚCIA"? Informacja dla wszystkich. Dzień Teścia jest przez cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.02.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 A tak dla wyjaśnienia to chomąto ma być prezentem dla teściowej, żeby założyła teściowi na szyję, bo jak do tej pory to Ona chodzi w kieracie. No to zmienia postać rzeczy. .A nie lepiej jakaś ugoda?Może dla rowności ..na dwie głowy dwa chomata?To sie kierat troche odciaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 09.02.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Najlepsza teściowa to 200/2. 200 m od domu i 2 pod ziemią. Albo lubie ten. Ile zębów powinna mieć teściowa? Odpowiedź 2. Jeden, żeby było czym otwierać piwko zięciowi, natomiast drugi, żeby ją cały czas bolał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 04.03.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Wszystkiego najlepszego dla wszystkich teściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 22.05.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Sluchajcie gdyby nie tesciowe to kogo bysmy obgadywali? Tesciow? Ci akurat sa OK:) przynajmniej moj... a chomonto to zajefajny pomysl moze Ci dzilke przeorac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 05.03.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 To tak dla przypomnienia Pamiętajcie o swojej kochanej teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 05.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 To i ja po roku przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon_arch 05.03.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ja mam wspaniałą teściową nie mogę narzekać więc najlepszego dla "mamusi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts