kasia64 05.03.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witajcie- EWO I ZYGMUNCIE-pozwoliłam sobie założyć sobie komentarze do Waszego Dzienniczka. Serdecznie Was pozdrawiam i życzę samych dobrych decyzji budowlanych. Dziękuję za wspaniałe zdjęcia z wczorajszego spotkania i pozwoliłam sobie dokleić parę swoich i małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 21.05.2016 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 No i zobacz Kasiu nikt tu się nie wpisał wiec ja napiszę pare słów.Dom zbudowany, mieszkamy już prawie 10 lat, nie ma większych mankamentów.Choć bez małych poprawek się nie obeszło.Z braku funduszy dopiero jesienią zrealizowaliśmy ostatecznie nasz początkowy zamiar, czyli zamontowanie kotłowni z prawdziwego zdażenia.Ponieważ latka lecą chcieliśmy ułatwić i uprościć sprawę ogrzewania, żeby nie tylko kominkiem i udało się.O szczegółach napiszę w dzienniczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts