rafio_1977 02.08.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 samo wydłużenie krokwi nic nie zmieni jesli w wyniku podniesienia scianki zmieni sie kąt nachylenia (ja mam sciankę wyzsza o jakies 5-6cm i to spowadowało ze mam troszeczkę mniejszy kąt nachylenia ) połaci bedzie mniejszy jesli juz podnosic sciankę kolankowa to trzeba podniesc tez stolec ale wtedy moze byc za wysoko na górze , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 02.08.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 rafio, napisz to troche jasniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 02.08.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 rafcio prosze o fotki glownie przerobionego daszku nad wejsciem (od srodka tez - lazienki) chyba nie bede podnosil sciany kolankowej bo dziwnie to bedzie wygladac a i duzo ludzi odradza gora ma byc glownie do spania i wypoczywania wiec miejsca wystarczy spokojnie czekam na fotki moga byc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 02.08.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 misiak, radze podnies ściankę choc o jeden bloczek bo bedziesz sie potykał o skosy... architekt adaptujacy Twój projekt odpowiednio wywazy proporcje, by było ładnie i funkcjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 02.08.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 sam juz nie wiem chodzilem po poddaszu ( nie bylo jeszcze ocieplenia i plyty gk i bylo w miare ok ja juz tyle zmian zrobilem ze nie wiem czy z zew bedzie przypominal dom w winorosli moge tobie przeslac amatorsko przerobione w paint-cie gify [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 02.08.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 przeslij ja tez mam tyle zmian, że mój dom to mieszanina domu w winorosli i w porzeczkach.. ale w końcu zmiany są po to by było jak najlepiej, by dom dostosowac do swoich potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 03.08.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Widzę, że wniosłes wiele zmian na parterze.. Podoba mi sie filar oddzielający salon i hol zamiast ścianki, szkoda, ze zlikwidowaleś taras zadaszony, ja będe miała niewielki, poniewaz znacznie powiekszyłam salon. Zauwazyłam, że do kotłowni planujesz wejście również od zewnątrz? poza tym duze wyjście na taras, fajnie, tak jak u mnie, ja kominek bedę miała chyba narozny by mieć do niego dostep z garazu lub kotłowni (czyszczenie). byłam osobiscie dzisiaj w domu w magnoliach(po raz drugi) układ podobny do naszych domków, bardzo elegancko i przestrzennie, ale na górze tragedia... inwestorzy nie mogą sobie darować, że nie podnieśli ścianki i nam radza cos zupełnie przeciwnego, ale nie muszą mnie przekonywac, bo byłam na kilku budowach i mam porównanie Domek będzie napewno piekny, ja już sobie nie wyobrażam innego. Mój projekt "robi się" u architekta i zobaczymy go w przyszłym tygodniu, juz z podniesioną ścianka kolankową i innymi zmianami... Szkoda, że nie mogę zobaczyc go gdzies na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 12.08.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Mój architekt po raz kolejny przerabia projekt... uf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 12.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ostatnie zrobione zmiany i czekam teraz na pozwolenie na budowe zlikwidowalem 1 okno w kuchni od strony wykusza i dodalem waskie drzwi balkonowe w zabudowanej wnece jadalni tez od strony wykusza no i oczywiscie zwiekszylem kat daszka nad wejsciem do 42 stopni jak dobrze pojdzie to jeszcze w tym roku wyleje fundamenty i zasypie na wiosne pojde cala para (taka mam nadzieje ) stwierdzilem ze sciany kolankowej nie podnosze moze tyciu jak wyjda cegly nic pozatym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek_K 04.10.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam! Co myślicie o tym projekcie?http://www.dobreprojekty.pl/projekt_w4312a.html Chodzą mi po głowie te dwa projekty.Nie wiem który wybrać.Proszę o opinie i uwagi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 07.10.2006 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 moim zdaniem nie ma tego czegos bardzo mala lazienka na poddaszu no i nie ma to jak garaz w bryle dojda dodatkowe koszty dziwne te pokoje polecam winorosl !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 14.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Podciągam... Jak Wam sie mieszka drodzy Winoroślacy Ja też buduje Dom w Winorośli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts