Snajp 05.03.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witam Dowiedziałem sie ostatnio o wiertłach sds typu QUATRO .Mozecie mi doradzic czy tego typu wiertła są lepsze od zwykłych cz to tylko taka sciama ,czeka mnie troche wiertania w bloku a z tego co wiem to taka nie łatwa sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 08.03.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 wiertla te roznia sie koncowka, tj. ostrzem, zyykle maja pojedynczy spiek. Quatro, maja podwujny, jakgdyby krzyz. a czy sa lepsze ... nie wiem nie wiercilem nimi ale wiem ze lepiej kupic jedno konkretne wiertlo, niz 10 topx'ow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mion 14.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ich zaletą jest to ze się nie blokują po na trafieniu np. na pręt zbrojeniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 28.01.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 niesety blokuja sie po trafieniu w pręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts