Snajp 05.03.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ludzie pomocy co sądzicie o Firmie DORNN a dokładnie o Wkretarce Dornn 18V . Pokazała sie taka w OBI za 99zł. ,z dodatkowym akumulatorkiem i dodatkowo 30 MIESIECY gwarancjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek661 05.03.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 przepraszam, nie słyszałem o takim wynalazku jeszcze/ bo u mnie nie ma OBI ale kojarzy mi sie jednoznacznie z pewną niestabilną opcją polityczną więc ja bym nie kupił przepraszam ale podła natura politologa dala o sobie znać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 06.03.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Typowo marketowa marka. Jak mieszkasz w Koszalinie to masz serwis pod ręką - w innym wypadku to wszystko trzeba wysyłać. Ja miałem ukośnico-pilarkę (ukradli z samochodu) i wiertarkę. W pierwszej rozpadł się wiatrak chłodzący silnik (wymieniałem silnik ale w drugim ta sama usterka). Wiertarka - jak wierciłem małe dziurki była OK jak zamieszałem wiadrerko (6 l.) kleju to poszedł dym z obudowy. Więc generalnie do biznesu nie polecam, na niewielkie roboty domowe Doorn może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr_andre 26.02.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam serdecznie, nie chciał bym otrzymać tytułu górnika roku, ale mam problem, związany właśnie z produktem marki Dornn. Posiadam wkrętarkę akumulatorową "Dornn" 16,8V z jednym akumulatorem, no i niestety ale bateria słabo już trzyma. Czy może mi ktoś podać namiary na serwis firmy Dornn? Myślę że w serwisie powinni mieć na stanie takie akumulatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts