NatkaB 05.03.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 http://www.ceneo.pl/ - porównywarka cen w sklepach internetowych. Właśnie jestem na etapie wymiany sprzętu agd i dzięki tej stronie znalazłam najtańszą ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Falki 05.03.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Jest kilka takich stron, ale zalecam ostrożność, bo nie zawsze są to najtańsze oferty. Po prostu nie obejmują wszystkich źródeł, z których można zdobyć szukany sprzęt, ale te sklepy, które z nimi współpracują. Zdarzało mi się znaleźć tańsze oferty korzystając po prostu z Google. Dla ścisłości muszę powiedzieć, że były niewiele tańsze, ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delaware 06.03.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja zrobilam tak jak mi polecil markus_gdynia -poszukalam w sklepach internetowych najtanszych ofert i udalam sie z tym do sklepu w realu i dostalam jeszcze niewielki upust + bezplatna dostawa + wniesienie.Jaki to przyniesie koncowy efekt zobaczymy w piatek! Ale potwierdzam to co powiedzial Falki - ceneo nie ma ofert ze wszystkich sklepow wiec mozna znalezc korzystniejsze ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts