lenowo 07.02.2003 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Mam bardzo ważne dla mnie pytanie.Czy w okresie zimowym mogę kłaść płytki na działającą już podłogówkę? Czy muszę czekać z tym do wiosny ? lenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 07.02.2003 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Wydaje mi się że lepiej było by ją wyłączyć na kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarinaZ 07.02.2003 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 dobrze, że podłogówka już działa, gdyż wysuszyła Ci posadzkę, ale do położenia płytek ( to moje zdanie na podst. zasłyszanych info ), lepiej układać na chłodną, a następnie powoli zwiększać moc co dziennie o kilka stopni. Szybkie załączenie podłogówki może spowodować pęknięcia, czy też kruszenie kleju. Ale zapytaj fachowców.Jeśli temp. w pomieszczeniu nie spadnie poniżej 0, to możesz układać zimmą. Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts