NatkaB 08.04.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 trawa rosnie jak oszalala, a ja bede mogla zabrac sie za trawnik dopiero w nastepny weekend chyba ze urlop wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 09.04.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ja juz zaczęłam wyczesywać trawę. Ale ponieważ robię to ręcznie to pewnie zejdzie mi do lata W międzyczasie przycięłam co się dało przyciąć, ogoliłam trawy i zaczęłam pielenie. Co zrobić z niedźwiedzim futrem, żeby ją odmłodzić? Wyciąć i wstawić kawałek? Rozrasta się straszliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 09.04.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 witam. u mnie (podkarpackie) pogoda piękna. ok. 12 stopni w dzień i słoneczko. w związku z tym mam pytanie - czy mogę już odkryć magnolię, bo kompletnie sią na tym nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 09.04.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 u nas dzisiaj o 17-stej bylo +21 stopni moja magnolia juz rozkwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 09.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 witam. u mnie (podkarpackie) pogoda piękna. ok. 12 stopni w dzień i słoneczko. w związku z tym mam pytanie - czy mogę już odkryć magnolię, bo kompletnie sią na tym nie znam. U mnie (też podkarpackie) dzisiaj było podobno 19 stopni. Rzodkiewka kiełkuje, szkodniki zachwycone (bo to one ją siały, samodzielnie - zobaczymy, co z niej zostanie po pierwszym plewieniu, zapowiedziałam, że to ich grządka jest i mają ją same obrobić). A jakie śliczne mam tulipany, szkoda tylko ,ze ich nie widać zza nierozładowanej palety pustaków na garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 09.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 witam. u mnie (podkarpackie) pogoda piękna. ok. 12 stopni w dzień i słoneczko. w związku z tym mam pytanie - czy mogę już odkryć magnolię, bo kompletnie sią na tym nie znam. Oczywiscie odkryj. Zaraz przecież magnolie będa kwitły . Na wszelki wypadek miej „pod ręką" coś do zabezpieczenia pąków i kwiatów, na wypadek przymrozków. Ja swoich magnolii (są duże) już od kilku lat nie okrywam więc nie mam problemu z odkrywaniem Na ostanią zimę nie bylo wcale potrzeby okrywania roślin w ogrodach - ale kto mógł to przewidzieć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 a w Szczecinie każą zwalać z dachów śnieg. Nienormalna ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts