Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dzienniczka Ewy i Zygmunta WB-3388

Recommended Posts

• Odpowiedzi 245
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zygmorek strach ma duże oczy :roll:

Jesteś już zdeklarowanym inwestorem i masz tylko jedno wyjście,przeć do przodu,czasami niestety jak ten walec drogowy i wyrównywać te nierówności na drodze budowlanej,a czasami jak aniołek - cierpliwie od biura do biura wydeptywać dróżki z uśmiechem na twarzy.

Poniewaz deczyja juz zapadla traktuj to jak wzywanie zyciowe i nie poddawaj sie NIGDY W ZYCIU jak w filmie pod tym samym tytulem.Tryzmaj reke na pulsie w tych Lasach Panstwowych.a ja bede trzymac mocno kciuki.Nie daj sie. :lol: :p :lol: :p

http://img54.imageshack.us/img54/4899/10113219ed.gif

http://img93.imageshack.us/img93/5620/angel33bt.gif

Widzę, że nie przeczytałaś ostatniego postu w dzienniczku. Te oryginały już się znalazły, urzędnik wyniósł je, niby przez pomyłkę , do domu. Dzwonił do mnie żebym się już nie martwił i nie szukał kopii, bo on jutro składa te oryginały szefowi do podpisu..

Jutro będzie lepiej...

Dziękuję, za dobre słówko.

Już na to konto umówiłem się z architektem w weekend na działce i będziemy rozpatrywać różne warianty tego samego projektu.

Napiszę co wynikło z tego spotkania.

Ale wcześniej jak będę miał w garści odlesienie to też kilka słów skreślę.

Pozdro