zygmor 28.07.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Dziękuję za słowa otuchy.Praca się posuwa choć wolniej niż byśmy sobie tego życzyli, ale najważniejsze, że prace posuwają się do przodu. Fotki będą jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.07.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Trzymając kciuki czekam na fotki i pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Gratuluję odwagi w robieniu wylewek.. Do tego doszło, że inwestorzy sami muszą robić sobie wylewki.. Wiem, że nie święci garnki lepią, ale.. W każdym wypadku gratuluje odwagi i efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.07.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 BRAWO!!!DZIELNE Z WAS CHŁOPAKI!!! Czekam na zdjęcia wylewek i trzymam dalej kciuki,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KONWALIA 02.08.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Zygmor, gratuluję domu!super robota! przerzałam dziennik (ale może zbyt pobieżnie!??) - napisałeś że to rozbudowa. a powiedz co z tego starego drewnianego domku zostało? jakoś nie mogę się dopatrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 02.08.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 zygmor super dawno nie zaglądałam a tu tyle u Ciebie juz zrobione pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.08.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Zygmor dacie radę wy wylewki my gładzie, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 03.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Równiutkich jak lustro wylewek życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.08.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Dmucham w Waszą stronę i wpomagam wentylatory aby wilgotność sapadała Trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Przy takich wentylatorach to wilgoć... jest bez szans (tak jak sprite..) Przyłączam się do Kasi64 i też będę wspomagał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.09.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 dawno mnie nie było - a tu kjaki domek piękny stoi gratulki i trzymam kciuki za cd pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 05.09.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 bardzo bardzo śliczny domektak się Zygmorku obawiałeś jak będzie wyglądał po zmianie projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 BRAWO!!BRAWO!!BRAWO!! DOMEK JUŻ STOI !!! Aj ak to było w zeszłym roku o tej porze?? Jakieś góry i kręte drogi do przebycia aby pozwolenie na budowę otrzymać a tu proszę, wszystko minęło i domek jak ta lala. Bardzo się cieszę razem z Wami i gratulacyjki ślę, domek jest słodki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Trzeba jak najszybciej ocieplać, bo ... zima blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 08.09.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 A ja dzisiaj wybieram sie na inspekcję. Jest festyn na terenie Mazowsza, a to blisko do zygmora, więc sprawdzimy postepy robót budowlanych. Zygmor Jesli zobaczysz wystającą głowę nad ogrodzeniem to zapewne bedę ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 10.09.2007 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Erydyt,Przepraszam, że mnie nie było, alk po tygodniu koczowania na budowie, musialem kiedyś doprowadzić się do stanu użytkowania, no i zjechałem do domu.Ale jak już byliście raz to i drugi będzie łatwiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.09.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Jeszcze mnie tu nie było. Miejsce, gdzie będziesz mieszkał, ten las cudny, różaneczniki bajkowe... ach... urzekło mnie dogłębnie, no po prostu kopara opada. To zapewne będzie Twoje wymarzone miejsce na ziemi. Co tu dużo gadać masz chłopie R A J. Gratuluję postępów w budowie ( już bliżej niż dalej). Jak myślisz, wprowadzicie się do świąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 13.09.2007 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Wygląda na to, że ekipa postara się skończyć prace do początku października i na tym w tym roku zakończymy. Będziemy mieli wykończony parter, a co do reszty to czas pokaże...Podoba się ogródek, dotychczas mieliśmy tu mały domek drewniany, ale latka lecą i apetyt się zaostrza i postanowiliśmy sobie polepszyć warunki bytowania na działce. Tę zimę musimy jakoś przetrzymać ogrzewając dom kozą, bo kominek dopiero za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.10.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Bardzo szybko sie u Was zmienia Pogoda nawet łaskawa,widac ze siły fachowe takoż-gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 08.10.2007 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Staramy się zrobić jak najwięcej do zimy. Teraz najważniejsze jest ocieplenie poddasza. Wszystkie siły koncentrujemy na tym. Zobaczymy ile z tych zamierzeń wyjdzie. Wszystko zależy od tego ile osób będzie mogło nam pomóc, bo sam to nie dam rady. Do ułożenia jest ponad 120m2 wełny i to w dwóch warstwach. Ale na początek choćby tę jedną trzeba ułożyć i to po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts